Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Moniś napisał(a):Tak się u Gosi rozgadałyście, że przyszłam popatrzeć na te Szpilkowe CUDA :loveu::loveu::loveu:Prawda ze warto było? Dominika jest mistrzem w robieniu takich zdjeć :cool3: często muszę koparę z ziemi sprzątać :diabloti: Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gosiek napisał(a):Prawda ze warto było? Dominika jest mistrzem w robieniu takich zdjeć :cool3: często muszę koparę z ziemi sprzątać :diabloti: Jasne, że warto :loveu: Gosiu kup sobie podpórke pod brodę :evil_lol: wtedy nie będzie Ci tak nisko opadać- haha ;) Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DeBe'] Latająca Szpila :loveu: :loveu: Cześć DeBe:razz: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Kate I Luka']uwaga : ATAK !!! Witajcie piękne Szpilencje :) siem rumieniem :oops: WITAJCIE :multi: :multi: [quote name='Gosiek']ech - kiedy mi takie foty wyjdą? :loveu::loveu::loveu: Śliczne foty z megajesiennego spacerku :p siem znowu rumieniem :oops: juz Ci wychodza przeciwz ja miałam poprostu super słonko :loveu: [quote name='Moniś']Tak się u Gosi rozgadałyście, że przyszłam popatrzeć na te Szpilkowe CUDA :loveu::loveu::loveu: juz mi uszy paruja od tego rumienienia się dziekuje I WITAM jaki miły GOŚĆ :loveu: :multi: [quote name='evaxon']moj mięśniaczek moj :loveu: ORAZU MIĘŚNIAK ;) [quote name='Gosiek']Prawda ze warto było? Dominika jest mistrzem w robieniu takich zdjeć :cool3: często muszę koparę z ziemi sprzątać :diabloti: [quote name='Moniś']Jasne, że warto :loveu: Gosiu kup sobie podpórke pod brodę :evil_lol: wtedy nie będzie Ci tak nisko opadać- haha ;) wariatki :lol: [quote name='paula_z'] Obsesja w oczach :evil_lol: red obssesion :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale świetne fotki w ruchu :crazyeye: No i cudowna bokserka :loveu: :loveu: Dziękujemy za odwiedziny :) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 czesc Jojeczko :multi: BBeatko WITAMY i dziękujemy za odwiedziny i miłe słowo ;) :multi: a oto przedstawiam telestwora :evil_lol: czasami mam wątpliwość czy ona naprawde jest bokserem czy ufokiem jednak nie jest :evil_lol: tu nie widać jej miny :placz: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DeBe']tu nie widać jej miny :placz: Jak nie widać? Mine ma rewelacyjną :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 haha ale fajowskie zdjecia!!:multi::multi:super dynamika, kolorki, piekna modelka:eviltong: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :loveu::loveu::loveu:cudne ....i znów mi mowę odjęło Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']Jak nie widać? Mine ma rewelacyjną :evil_lol: :evil_lol: uff to dobrze :cool1: [quote name='Agnes']haha ale fajowskie zdjecia!!:multi::multi:super dynamika, kolorki, piekna modelka:eviltong: dziękuje bardzo bardzo :multi: [quote name='anetta']Ach...boskie :mdleje: :oops: siem czerwieniem [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:cudne ....i znów mi mowę odjęło Aluś nie przesadzaj :p Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no to trzeba sie odbić od ziemi w końcu :evil_lol: najpierw dyskretnie:cool3: coraz odważniej ta grawitacja :mad: Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dbsst napisał(a): juz mi uszy paruja od tego rumienienia się dziekuje I WITAM jaki miły GOŚĆ :loveu: :multi: parują? o matko :evil_lol: odpadną Ci niedługo, bo dużo osób tu chwali i chwali i chwaaaaaaaaaaali :lol: PS. CUDOWNE FOTKI!!!!! ahhhhhhhhh... :loveu: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 O matko, ale ją wygło :crazyeye::evil_lol: Quote
Mi. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 o boze:crazyeye:no nieźle:evil_lol:Czy szpila po tym spacerku funkcjonowała normalnie?:cool3: Quote
Behemot Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no to trzeba sie odbić od ziemi w końcu :evil_lol: najpierw dyskretnie:cool3: coraz odważniej ta grawitacja :mad: RE-WE-LA-CJA!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Moniś']parują? o matko :evil_lol: odpadną Ci niedługo, bo dużo osób tu chwali i chwali i chwaaaaaaaaaaali :lol: PS. CUDOWNE FOTKI!!!!! ahhhhhhhhh... :loveu: dziękuje :multi: [quote name='*luthien*']o boze:crazyeye:no nieźle:evil_lol:Czy szpila po tym spacerku funkcjonowała normalnie?:cool3: wyobraź sobie że tak :crazyeye: [quote name='Behemot'] no to trzeba sie odbić od ziemi w końcu :evil_lol: najpierw dyskretnie:cool3: coraz odważniej ta grawitacja :mad: RE-WE-LA-CJA!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) dzięki :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no to lecimy dalej ;) taki duzy taki mały może talerz mieć :evil_lol: o talerz leci :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DeBe'] DeBe ja Cię znielubię za te fotki, One są przepiękne :loveu: Kiedy wkońcu do nas wpadniesz?? Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Jojeczko śakoś dlaeko do Was :p baletty i lądowanie :evil_lol: i może się uda bez latania :cool3: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Vectra']ekstra kartecka :) wpadasz na rogale ? :) hahaha, pozapraszała, a ja wiem, ze rogali wcale nie zrobiła :lol: :lol: [quote name='dbsst']brzuch mnie juz boli od tych rogalików :shake: a mnie jutro będzie bolał, a mnie jutro :multi: Debe mi zrobi rogaliczki :eating: REWELACJA Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Maga "rewelacja" czy Ty jestes MIŁA :roll: az tak ci zalezy na tych rogalach :crazyeye: wow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewnie ze bedzie Cie bolał brzuch do Twoich dosypie czegoś na rozluźnienie jelit godzine 0:00 spędzisz w ohydkowym kibelku :evil_lol: :evil_lol: MIAŁAŚ SPRZATAC NA MÓJ PRZYAZD do roboty !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='DeBe']Jojeczko śakoś dlaeko do Was :p No ja wiem :roll: [quote name='DeBe'] No prawie złapała :evil_lol: Quote
Daisunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 boooskie zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::lol: Quote
Recommended Posts