dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:tak tak tak już popylam uczestniczyć w podpisywaniu jako ten bezstronny świadek:p dealer napisał(a):ja też chetnie popylnę:) Alunia możemy sie razem zabrac:) Dealerko Alicjo jestescie kochane ze i Wy bedziecie światkować :multi: baskomaniak napisał(a)::diabloti: Zwierzyniec już jest, teraz tylko trafić kumulację i domek będzie jak w banku. Do tego wielohektarowy wybieg dla piesków z kącikiem agility i co tam jeszcze Asiaczek zapragnie. Na uroczystym otwarciu posiadłości nie będzie mogło zabraknąć dogomaniaków. MUSI BYĆ THE BEST Pan brodaty pozdrawia ;) :siara: choLeLa to był scisle tajny paln przejęcia Asiaczka i zoo ale widzę ze Brodaty Pan nie da soebie ukaraśc skarbów :wallbash: w takim razie zaciskam kciukaski za baski i ich lottszczęście no i licze na kumulacje mam nadzieje, że pomimo nieudanego złodziejstwa wpuścisz mnie i moja Niteczkę ;) na tor do ćwiczeń :rolleyes: a miała taki wspaniały złodziejski plan ale nie jestem bez serca kciałam Ci oddać moje niebrodate szczęście :fadein: :megagrin: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dobra ja tez Ci podpisze, :evil_lol: Ale najpierw powiem, ze jutro NIE IDę DO PRACY :eviltong: Quote
baskomaniak Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dbsst, jak już trafi się ta kumulacja to poproszę Cię o pomoc w zaprojektowaniu tego toru do ćwiczeń. To musi być coś ekstra, taki super SZPIL-DROM :evil_lol: Pozdrawiam Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wszystkiego naj... w Nowym Roku...:p:p:p Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć moja zapracowana bliźniaczko:loveu: Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć :multi: A ja się dzisiaj wyspałam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja nie! Ale jeszcze zdążę się wyspać w tym roku!:evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='dbsst']a tu na dobranoc kilka zabaw ze świeczka w tle ;) normalnie cieplutko się zrobiło i sennie ciekawe z czym się jeszcze bawisz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć Dominisiu :buzi: śliczna fota :loveu::loveu::loveu: taka nastrojowa :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='PIKA']1. Dobra ja tez Ci podpisze, :evil_lol: 2. Ale najpierw powiem, ze jutro NIE IDę DO PRACY 1. kochana 2. maupa :eviltong: [quote name='baskomaniak']Dbsst, jak już trafi się ta kumulacja to poproszę Cię o pomoc w zaprojektowaniu tego toru do ćwiczeń. To musi być coś ekstra, taki super SZPIL-DROM :evil_lol: Pozdrawiam :multi: ja kce Szpil- Drom :multi: czy juz wygrałes czy jeszcze nie :cool3: :roll: bom się niecierpliwie :cool1: [quote name='bigos']Wszystkiego naj... w Nowym Roku...:p dziękuje Kochana ja Tobie Tez Waszystkiego Naj Naj w Nowym życzę [quote name='Alicjarydzewska']cześć moja zapracowana bliźniaczko:loveu: OZNAJMIAM ŻE KOCHAM ALE JEST NAJCUDOWNIEJSZA JEDNOSTKA JAKA ZNAM :loveu: :loveu: Dzięki Aniołku :loveu: [quote name='PIKA']Cześć :multi: A ja się dzisiaj wyspałam :evil_lol: maupa :eviltong: [quote name='Asiaczek']A ja nie! Ale jeszcze zdążę się wyspać w tym roku! Pzdr. Tak Asiu my sie tyż wyśpimy w tym roku ;) [quote name='agabass']normalnie cieplutko się zrobiło i sennie ciekawe z czym się jeszcze bawisz a to czym się jeszcze bawie niech zostanie tajemnica ;) :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Doberek Szpilencje :) CZESC :multi: [quote name='Gosiek']cześć Dominisiu :buzi: śliczna fota :loveu:taka nastrojowa :loveu: czesc Gosieńko Dziekuje ci bardzo Twoje słowo to prawdziwa łaskota dla mojego zapału :cool1: Quote
lothia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Domi, dużo pracy w Nowym Roku,tylko takiej przyjemnej,żeby był dużo lepszy niż ten:cool3: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :oops:stydam sisterko :loveu::loveu::loveu: A rogaliczki zrobione nawet sa w aparaciku tylko młodzian gdzies kabelek położył i szuka:cool3: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='lothia']Domi, dużo pracy w Nowym Roku,tylko takiej przyjemnej,żeby był dużo lepszy niż ten:cool3: dziękuje Maluchu a ja Tobie życze Grzywkowego Roku ;) [quote name='Alicjarydzewska']:oops:stydam sisterko :loveu::loveu::loveu: A rogaliczki zrobione nawet sa w aparaciku tylko młodzian gdzies kabelek położył i szuka:cool3: nie styskaj no to czekam dalej na rogaliki :sabber: Quote
Paula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czesc Dominiczko :loveu: Jak Szpilunia moja kochana? :cool3: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Dominiczko :loveu: Jak Szpilunia moja kochana? :cool3: czesc Kochanie Szpila ma się gut w nosie długi glut :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Rogaliczki są :p z kapustką i grzybkami z powidełkami Kupiłam dziś Ozzulkowi Nutre czerwoną /NN/ ciekawa jestem jak bedzie jadł .Narazie jest dziś na ryżu z mięskiem i dostał 3 razy Lakcid ...może nie będziemy podrywać o 4nad ranem stróżów prawa;) Będę sobie śpiewać jak Leonard Cohen ....jest 4 nad ranem;) Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hej ciociu Debe :D mniam rogale , też sobie dziś zrobie :sabber: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Vectra']hej ciociu Debe :D mniam rogale , też sobie dziś zrobie :sabber::pa ja jutro jeszcze z mięskiem zrobię i barszczyk:razz: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Alu ofafluniłam się aaaaaaaaaaaa [quote name='Vectra']hej ciociu Debe :D mniam rogale , też sobie dziś zrobie :sabber: maupa :shake: :cool1: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Wszystkim odwiedzajacym nasza foto - blog Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ekstra kartecka :) wpadasz na rogale ? :) Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='dbsst']Wszystkim odwiedzajacym nasza foto - blog :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:moje koffane dziewczynki ....DZIĘKUJĘ za zyczonka:p [quote name='Vectra']ekstra kartecka :) wpadasz na rogale ? :)idź sistersko na rogaliki do mojej córci ....moja szkoła;) Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale Ładniutkie :) :) :) Dziękujemy :multi: Quote
dbsst Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Vectra']ekstra kartecka :) wpadasz na rogale ? :) dzięki z chęciom bym wpadła :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:moje koffane dziewczynki ....DZIĘKUJĘ za zyczonka:p idź sistersko na rogaliki do mojej córci ....moja szkoła;) :buzi: to ja tez sie naumiem rogalić [quote name='Kate I Luka'] Ale Ładniutkie :) :) :) Dziękujemy :multi: :buzi: Quote
Recommended Posts