dbsst Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 haha Rocki gadalam ze Szpila i ona nie ma nic na przeciw jest nawet baaaardzo zadowolona ze taki piekny pies u niej na topiku sie lansuje i ma nadzieje ze to inne psiule zacheci ;) tak mi powiedziala slowo :D wiesz jakie uczucia zywie do BA no i powiem tak :modla: i to chyba starczy. moim zdaniem wzrost to on ma wporzo (wage zreszta tez) tymbardziej ze jeszcze gowniarz i masy nabierze. ok 3 roku bedzie mozna powiedziec ze juz jest taki jak m byc. teraz jest sliczny slowo. A Szpila to z malych jest ;) dolna granica wzorca. wiec napewno od niej bedzie wiekszy. a kolomnie mieszka piekny bokser pregowany ten to kawal psa leb jak sklep itd. ;) i wazy ok 40 i nie jest spasiony slowo. strasznie mnie podbudowales z tym niedrobno bo dla mnie to wypierdek mamuta jest;) malenstwo hihi mrowka a ty kiedy jakies nowe zdjecia pokazesz ? Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 18 miesiecy :o ale moj tez z tych mniejszych :wink: debest juz niedługo 8) ;) Quote
sylwia i boksery Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Dbsst-super Szpila :D Dopiero teraz trafiłam na zdjęcia. Dziewucha oj jak już duuuża :o I mocna,dobrze zbudowana.Malutka tez się nie wydaje :D Ładna suczka-podoba mi się. Rocki-samce boksery maja ważyć wg wzorca ok 32kg,ale takiego boksa to ja dawnonie widziałam :wink: Waga 38-42kg to żadna Ameryka dla mięsistego chlopa :D Quote
Rocki Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Kurcze to duze te boksery hehe myslalem ze sa ciut mniejsze :fadein: Quote
sylwia i boksery Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Kurcze to duze te boksery hehe myslalem ze sa ciut mniejsze :fadein: Duże,duże mięśniaki :D Quote
malawaszka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 a największy jakiego widziałam to właśnie bokser Sylwii - jest ogromny :o bo te co u mnie po osiedlu biegają to takie chudziny przy nim że :o Quote
mrowka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Nio z Picassika kawal chlopa! Slicznego chlopa! :D Quote
dbsst Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 Dbsst-super Szpila :D Dopiero teraz trafiłam na zdjęcia. Dziewucha oj jak już duuuża :o I mocna,dobrze zbudowana.Malutka tez się nie wydaje :D Ładna suczka-podoba mi się. :oops: to Szpilka zrobila na wiesc o tych milych slowach :D a ja tak ale Sylwiu ona naprawde nie jest duza widocznie na tych zdjeciach tak zludnie wyglada naprawde to karakan ;) Quote
dbsst Posted November 8, 2004 Author Posted November 8, 2004 a to sa linki do zdjec Szpileczki i Suzi dla tych co jeszcze nie widzieli a nie maja dosc Szpilki ;) moze tu widac ze ona gigantem nie jest :D Tutaj i tutaj i jeszce Tu oraz tu i to juz wszystko chyba jak gdzies na forum znajde jej zdjecia to tu powlepiam i bede miec porzadek ;) milego ogladania ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Nio z Picassika kawal chlopa! Slicznego chlopa! :D i boooski ma charakter :angel: :angel: :angel: jakbyś widziała jak mu się morda cieszyła do mojej krwiożerczej Luny :lol: :lol: :lol: i jak się słodko podczołgiwał do niej :angel: :angel: :angel: żeby nie wystraszyć :lol: a ona i tak chciała go pożreć w całości :evil: :oops: Quote
malawaszka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 hahahahha debest daj tu też dużą fotę tą z piłką z awataru :D Quote
Cola Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 To ja bestia STRRRRASZNA ha :roflt: to jest raczej :angel: Quote
dbsst Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 haha aniolek szczegolnie wczoraj pierdziuszek w nosula a nie aniolek ;) waszka narazie zdjec wklejac nie mam czasu bo przewalam net i szukam domu dla Bono ale jesli ten oies znajdzie juz cieply koncik to pojawia sie kolejne szpileczki slowo ;) Quote
Cola Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 ojś...każdemu się zdarza popierdzieć, ale i tak jest aniołkiem :angel: Quote
dbsst Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 hahaha ale nie tak wczoraj to byl istny zamach na moj nos jeszcze beszczela bekala mi w nos to nie pies to swinia :evil: :wink: Quote
Cola Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 :cunao: i tak masz zatkany nosek :) Szpila tylko sprawdzała, czy już lepiej się czujesz :D Quote
malawaszka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 hahaha ale nie tak wczoraj to byl istny zamach na moj nos jeszcze beszczela bekala mi w nos to nie pies to swinia :evil: :wink: :roflt: Luna na szczęście tylko beka ale nie pierdzi :lol: Quote
dbsst Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 ja nie widze w tym nic smiesznego :evilbat: :wink: jej baki przechodza moja katarowa bariere :o Quote
Cola Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 masz moje dwa pieski w jednej Szpileczce.... Toffi pierdzi a Joker beka... szczęściara :D Quote
dbsst Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 Nie zgadniecie kto to :D I wcale nie jestem Gremlin ;) To jak mialam 6 tyg na drugi dzien z nowa rodzinka :D Quote
dbsst Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 A to moje pozycje na spiocha hihi w siodmym niebie jestem Od malego Przylepa bylam Jaka ta sciana tulińska Quote
dbsst Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 A tu zobaczcie jaka duza jestem :D A duza dziewczynka zsluguje na male co nieco I ja kosteczka podzielic sie moge to od miski uciekac :evilbat: Quote
Rybka Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 przeslodziutka malutka szpilunia :angel: normalnie bustwo. Ale nie dalas najlepszej fotki 8) wiesz jakiej. Na niej wyglada uroczo :D Quote
Recommended Posts