Rybka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 hahaha dbsst upilas sie czy co :roflt: :lol: :lol: :lol: bajeczka jest dobra 8) Quote
dbsst Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 i od tej zadumy w blogi sen zapadlam ;) cdn.........kiedys 8) Quote
malawaszka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 hahaha i umarłam ze smiechu :lol: :lol: :lol: Quote
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :lol: :lol: :lol: hahahah swietna historia! :thumbs: Quote
dbsst Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 usmiech dla rodziny ;) i dla DGM :D Quote
dbsst Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 czasem tez tak sie smieje pewnie ciekawi was z czego 8) otoz moja pani mnie gila :evilbat: Quote
lothia Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 noo ale uśmiech to ma od ucha do ucha :lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2004 Author Posted November 3, 2004 a jak mam juz dosc panci wyglupow to po paluchach gryze ;) dziekuje za uwage ;) Quote
anetta Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :laugh2_2: :roflt: ja piedykam, normalnie boki zrywac :roflt: super!!! Quote
mrowka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 :lol: :lol: :lol: super!! Szpilki talent aktorski sie marnuje! :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 :lol: :lol: :lol: super!! Szpilki talent aktorski sie marnuje! :lol: :lol: :lol: normalnie ci dziekuje za szczerosc ;) Dnikt nie chce jej zatrudnic jako gwiazdy haha moze krecisz w przyszlosci jakis film ;) anetta ciesze sie ze sie podobalo :D czuje sie jak prawdziwy artysta hahahaha ;) moje historie chwytaja za serce hahah Lothia faktycznie usmiech to ona ma do samych uszu ;) Quote
mrowka Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 :lol: :lol: :lol: super!! Szpilki talent aktorski sie marnuje! :lol: :lol: :lol: normalnie ci dziekuje za szczerosc ;) Dnikt nie chce jej zatrudnic jako gwiazdy haha moze krecisz w przyszlosci jakis film ;) Oh jest za co 8) ( :evilbat: ) A nad filmem sie jeszcze nie zastanawialam :hmmmm: ale swietny pomysl!! Przemysle moze i moj talent rezyserski tez sie marnuje.. 8) :lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 hahaha mysl mysl koffanie a my sie piknie usmiechac bedziemy :D Quote
Rocki Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 hehe jaka kozacka jest szpilka :D wiesz moze ile ona wazy? Quote
ajka Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 a mnie się baaaardzo podoba, jak Szpilka gwiżdże, normalnie przebiera się w kocyk i gwiżdże :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2004 Author Posted November 7, 2004 hehe jaka kozacka jest szpilka :D wiesz moze ile ona wazy? tak sie sklada ze wiem ile wazyla miesiac temu, :D 23.5 kg czy to duzo czy malo? i czemu cie to interesuje jestem straaaaaaasznie ciekawa ;) ajka i mnie sie podoba nie powiem hihi ;) Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Moze Rocki jakis film kreci.. :lol: Czyzby mnie wyprzedzil?? :roll: Quote
Rocki Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 To tak niezaduzo :lol: bo myslalem ze wiecej :wink: A bylem ciekawy bo chcialem ja jakos do Pakunia porownac bo on jest taki drobniutki :fadein: a Twoja Szpilka fajnie wyglada (i niedrobno) Chociaz moze on mi sie poprostu wydaje taki malutki bo wazy 10kg wiecej od Szpili :wink: Pozatym ciekawy jestem czy on bedzie wiekszy od boksera bo niby powinien, ale Szpilka to bokserka a nie bokser no nie :wink: Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 A mozna gdzies zobaczyc zdjecia Paco?? :D Quote
Rocki Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 pewnie :D może Szpilka się nie obrazi :wink: galeria Paco http://www.molosy.pl/galeria/categories.php?cat_id=41&sessionid=4029dce9e856006126528b6ae64578d4 Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Szpilka :modla: A bylem ciekawy bo chcialem ja jakos do Pakunia porownac bo on jest taki drobniutki Ja myslalam, ze zobacze jakas malego, chudega Paka a tu :o :o kawal chlopa z niego jest! Jaki on juz duzy.. pamietam jeszcze te zdjecia co sie slizgal na podlodze :lilangel: Quote
Rocki Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Kawal chlopa to jak bedzie 40-45kg wazyl :lol: narazie wazy 31-32kg ale ma 8 miechow wiec jeszcze sie pewnie rozrosnie :wink: a przynajmniej taka mam nadzieje :fadein: niechce oczywiscie go utuczyc :-? chcialbym zeby byl szczuply jak teraz i +40kg wazyl :D Jak myslicie bedzie wiekszy od boksa????? Ile wazy dorosly bokser? bo we wzorcu jest napisane ponad 30 :-? Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 8 miesiecy dopiero? To chlopak jeszcze urosnie i nabierze cialka.. :wink: A czy bedzie wiekszy od boksera? Noo zalezy od jakiego boksera 8) Na forum jest sliczny bokser prawie jak dog niemiecki 8) Ale tak duze boksery to wyjatki ;) Z tego co wiem to maja po 60-64 cm, a ile Pako teraz ma? A z waga to tez jest roznie zalezy od psa ale waga waha sie od 30-40 (przewaga tych 40 kg) Quote
Rocki Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 No co Ty taki wielki kozacki mosi byc :wink: ale nawet bym niechcial zeby ten moj taki wyrosl (i niewyrosnie) czyli Paco jest wielkosci boksera hmm myslalem ze 35 kg to standard u doroslego boksa, a wszystko wiecej to juz duzo a tu 40kg wiekszosc :lol: , pamietasz moze ile Twoj wazyl jak mial 8 miechow a ile teraz wazy? Ciezko go zmierzyc bo on sie ciagle kreci wierci itp. ale gdzies tak 55 - max 60cm :) Quote
mrowka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Ile wazyl gdy mial 8 miesiecy :hmmmm: chyba gdzies z 20 kg. Ale moj Mejk to wogole kruszyna byl teraz dopiero zaczal brac na siebie (wtedy chyba wszystko szlo mu na wzrost, chociaz teraz tez nie jest taki wielki). Ale mysle ze bedzie wazyl gdzies z 30kg moze 32 ;) Jutro chyba pojdziemy do weterynarza bo pare rzeczy zaczelo mnie martwic :( To przy okazji sie zwazymy 8) Quote
Recommended Posts