malawaszka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 :lol: :lol: dooobra ta pierwsza fota :lol: :lol: :lol: Suzi też na niej niby z kubusiem się bawi :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 :o a co szpila ma na nodze?? to wygląda jak szrama :o Quote
Rybka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 :o a co szpila ma na nodze?? to wygląda jak szrama :ohehe to jest nitka od obrozy :lol: Zdjatka sa super 8) ciekawe dlaczego :lol: Quote
adda Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Fajne zdjęcia, dbsst udanego wstawiania życzę :D Quote
dbsst Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 Fajne zdjęcia, dbsst udanego wstawiania życzę :D :oops: czyzby za duzo :oops: jakos sie tak rozpedzilam zawsze tylko moglam podziwiac wasze foty a teraz hehe Rybka baardzo ciekawe czemu takie fajne te foty ;) waszka to tylko nitka zabawa byla tak przednia ze pies zaczol mi sie pruc ;) lothia dzieki one sa wiecej niz niezle one sa nasze hehehe :D Quote
malawaszka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 hhihihi to dobrze że nitka - jak zwykle pierwsze co przyszło mi do głowy to najgorsza opcja :roll: :oops: Quote
mrowka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 hhihihi to dobrze że nitka - jak zwykle pierwsze co przyszło mi do głowy to najgorsza opcja :roll: :oops: Mi tak samo! :lol: 8) suuuper zdjecia! 8) Quote
dbsst Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 nooooooo nieeeeeee dziewczyny dziekuje za ZAUFANIE :evilbat: :lol: 8) Quote
Aireedhelien Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 cudne zdjecia, uwielbiamn ogladac psiaki na zdjeciach jej. szpileczka taka kochana :angel: Quote
Gab_Rysia Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Fajna dziewczynka. Kapitalne zdjęcia. Buziaki od moich chłopaków. Quote
Justa Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 A niektóre zdjęcia to na Fortach robione były prawda? Znajome tereny sie kłaniają :roll: Quote
dbsst Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 haha Justa faktycznie Forty Bema sie klaniaja ;) Aireedhelien :buzi: Gab_Rysia :buzi: zaba14 :buzi: Quote
malawaszka Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 No to się uśmiechnełam :lol: tylko uśmiechnęłaś?? :lol: :lol: :lol: ja omal nie padłam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2004 Author Posted November 1, 2004 niezla jest z niej modelka no nie. jak sie ja bierze na rece to sie zachowuje jak szmaciana lalka ;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 niezla jest z niej modelka no nie. jak sie ja bierze na rece to sie zachowuje jak szmaciana lalka ;) tylko jak ją brać na ręce?? :o :o :o to nie boksio miniaturka :lol: Quote
dbsst Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 oj bo Szpila to nasza domowa silownia na zalaczonym obrazku widzimy trening na miesnie biceps brachii ;) jak chcesz miec udany trening i satysfakcje wpadnij do Szpili ;) a tak na serio to ona piesek na raczki jest. jak miala przecieta poduszke (ktora zauwazylam odrazu :evilbat: :lol: ) to czekala az sie ja na rece wezmie i przniesie po takim po ktorym isc nie mogla taka madra 8) Quote
malawaszka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 (ktora zauwazylam odrazu :evilbat: :lol: ) :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 opowiem wam pewna historie znalazlam skarb, ze mucha nie siada Quote
Rybka Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 haha zajebista historia :lol: :lol: :lol: raz sie posikam ze smiechu. A jak dalej idzie na historia...?? Quote
dbsst Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 spojrzalam w lewo, spojrzalam w prawo Quote
dbsst Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 i zagwizdalam, bo dama nie jestem i tak sie tym wzystkim zmeczylam ze w zadume popadlam Quote
Recommended Posts