Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']
hihihi tak mam zawsze na gg a przedwczoraj jakoś takoś przeniosło sie to na dg :roll: :lol:

kłamca! :diabloti:
to ona, ona bez przerwy mi dokucza i nie daje spokoju, jak tylko wyczai, ze jestem już w domu :placz:

ta co przed zboczeńcem WCALE nie ucieka :evil_lol:

a kto by tam uciekał :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Patka']jak zawsze super fotki w ruchu (kiedys tez sie dorobie dobrego aparatu :eviltong:)
a na serio z przyjemnoscią sobie poogladał bo u nas o szaleństwach na razie zapominamy i sniegu tez nie mamy ....

no ja myśle, że to kiedyś to juz niedługo będzie :D tak tanieja aparaciki, że nic tylko kupowac teraz juz nie opyla sie kupowac kompakta :cool3:
wiem nas to czeka lada dzień prawie no może lada miesiąc :razz:
[quote name='Iza i Avanti']Najpierw trochę poćwiczę..............

a później polecę...........

hahahahahahhaha dobre

[quote name='Maga100']1. kłamca! :diabloti:
to ona, ona bez przerwy mi dokucza i nie daje spokoju, jak tylko wyczai, ze jestem już w domu :placz:

2. a kto by tam uciekał :evil_lol: :evil_lol:
1. przepraszam kto mnie zagadał PIERWSZY o godzinie 16:56 wywęszyła, że jestem i już o zawraca mi moja piękna czupryne :lol: :lol:
2. nie ucieka bo sama taka zboczona, że tylko pstryk pstryk i do albumu :evil_lol:
3. molestowałaś mnie wczoraj na gg i przez sms o zdjecia a teraz sie nie zachwycasz :obrazic:tak wstawie kiedyś już wspolne foty zobaczysz
:x

[quote name='evaxon']a ja przyszlam troszke po echoowac i achoowac i uciekam dalej ;)

hihih nie uciekaj nie ;)

Posted

[quote name='Magda-Amir']

komuś zdechł pies :siara:
:lol: :lol:
Debe super zdjecia superrr :cool3:
to kontrolowany zdechł bo jedno oko ciągle w aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

eeeeeeeeeeee dzięki :oops:

Posted

dbsst napisał(a):
to kontrolowany zdechł bo jedno oko ciągle w aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haha bo tylko jedno ma :evil_lol: i wiedzial gdzie sie gapic w ostatnich sekundach zycia :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']
1. przepraszam kto mnie zagadał PIERWSZY o godzinie 16:56

nie wiem :niewiem:

a teraz sie nie zachwycasz :obrazic:tak wstawie kiedyś już wspolne foty zobaczysz
:x

a mało masz tutaj zachytywaczy? Chcesz więcej i więcej? :cool1:
Pazerność to grzech :diabloti:

Posted

Magda on sprytny jak jego pani :D

[quote name='Maga100']1. nie wiem :niewiem:

2. a mało masz tutaj zachytywaczy? Chcesz więcej i więcej? :cool1:
Pazerność to grzech :diabloti:
1. taaaaaak podpowiem taka jedna kwintesencja kobiecosci w kolorze blond :cool1:
2. ja chcę więcej od CIĘ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a zreszta ja lubie grzeszyć :roll:

Posted

UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIĘ CUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWAZDY :D MAGA I DEBE

CZYLI MAMY ROCZNICĘ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a oto kilka fot

iskrzyło między nimi odrazu :evil_lol:

tak Leon wygladał po pierwszym spacerze ze swą kochana :evil_lol:

od strony 839 mozna zobaczyć nasz pierwszy spacer.........warto zobaczyć zdjęcia ludzkie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahhaha właśnie trzeba się napić hahahahha

:knajpa: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: