dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek']czeeeeść :p czym sie niby załamałaś hę? tymi byle jakimi kropelkami? :eviltong: a swoją droga to musze Ci cos powiedzieć :cool3: hihi uwielbiam czytać takie zwariowane kobietki jak Ty :p siem zarumieniłam speszyłam i w ogóle schowałam za noge od krzesła :evil_lol: :evil_lol: czyli dzieks ;) a kropelki są BOWSKIE I JUZ STOP Agabassku zapraszam do mnie we wtorek mam od 20 wolne :cool3: chyba, że qtoś stchurzy :evil_lol: właśnie robie i robie wizytówki i ich zrobic nie mogę ja to jestem przychlast :shake: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cześć Moja ukoffana siostro Bliźniaczko ...śliczny wróbelek :p No to mus mi teraz na te twoje igiełki przyjechać;) Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Moja ukoffana siostro Bliźniaczko ...śliczny wróbelek :p No to mus mi teraz na te twoje igiełki przyjechać;) zapraszam mam już igiełki i cały sprzęcik gotowy :cool3: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a): Agabassku zapraszam do mnie we wtorek mam od 20 wolne :cool3: chyba, że qtoś stchurzy :evil_lol: :shake: nie kuś nie kuś ja to się niczego nie boję co innego moi chłopcy ;) dobra jak tak to dam znak Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 agabass napisał(a):nie kuś nie kuś ja to się niczego nie boję co innego moi chłopcy ;) dobra jak tak to dam znak łoki doki :cool3: Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a gdzie szpilowa doopeczka :):):):):) Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] 1. TAK skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti: 2. MUSZĘ TO POWIEDZIEC NA FORUM niech się dzieje wola nieba.........ja tej BABY NIE ZNOSZĘ przyczepiła się do mnie bo kce mnie psychicznie rozwalić w drobny mak..............i lada dzień jej się to uda normalnie :shake: :-x słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']zapraszam mam już igiełki i cały sprzęcik gotowy :cool3: ;)YES YES YES ;)wpandnę napewno [quote name='Maga100'] skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti: słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz: :po masz kto siem czubi ten siem lubi:loveu: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a gdzie szpilowa doopeczka :):):):):) na dywanie rozwalona :evil_lol: [quote name='Maga100'] 1. skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti: 2. słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz: 1 ale jak przyjadę to tez i odjadę :evil_lol: :evil_lol: w środku zimy (tylko którego roku :hmmmm: :errrr: ) 2. :roflt: :roflt: :roflt: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 chyba razem zamieszkacie :lol: :lol: :razz: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 mam kilka Szpilek ze starego spaceru gdzie sama sobie rzucałam i sama pstrykałam :cool3: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='agabass']chyba razem zamieszkacie :lol: :lol: :razz: Po moim trupie!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']mam kilka Szpilek ze starego spaceru gdzie sama sobie rzucałam i sama pstrykałam :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: jak mnie nie ma, to nikt, ale to nikt nie chce iść z tobą na spacer :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']:diabloti: :diabloti: :diabloti: jak mnie nie ma, to nikt, ale to nikt nie chce iść z tobą na spacer :diabloti: :diabloti: :diabloti: ustalmy zadaję się z tobą bo żal mi Leon, że ma ciebie za ukochana najpiękniejszą i najmadrzejszą pancie (sama słyszłam jak mu takie goopoty do głowy pchałaś biedny pies bieeeeedny) bo jak wczesniej wspomniałam ciebie nie znosze jak śnieg ciepła jak much lepu jak kaczyńscy wysokich :evil_lol: Agabass jeśli kiedys będe miała isc do piekła to to właśnie bedzie piekło czyli mieszkanie z MAGA :shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę do WC:oops: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę do WC:oops: nie dziwie się mi też było niedobrze jak tak tego psa maltretowała tym nieprawdziwym słowem na swój temat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):nie dziwie się mi też było niedobrze jak tak tego psa maltretowała tym nieprawdziwym słowem na swój temat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] bo jak wczesniej wspomniałam ciebie nie znosze jak śnieg ciepła jak much lepu jak kaczyńscy wysokich :evil_lol: ty beze mnie żyć nie mozesz, im wcześniej to sobie uświadomisz i się pogodzisz, tym wszystko będzie prostsze i przestaniesz tak się miotać szukając prawdy jasnego płomienia :diabloti: Agabass jeśli kiedys będe miała isc do piekła to to właśnie bedzie piekło czyli mieszkanie z MAGA :shake: :diabloti: tylko grzeczne dziewczynki idą do nieba :p reszta.... wiadomo gdzie - tam gdzie chce [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę do WC:oops: skorzystać? czy za późno? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100'] skorzystać? czy za późno? :evil_lol: :evil_lol: :pzdążyłam :eviltong: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 to ja pójdę do NIEBA ja jestem mega grzeczna i w ogóle Maga ja ciebie potzrbuje tylko jak znudzi mi sie radio i nie mam juz nic ciekaweszego do słuchania na płytach wtedy spotykam sie z toba i mam kabaret na kółkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: masz szczescie Ala bo jakbys nie dobiegła to bys musiała sprzatać i nie była byś na dgm a jak widac dziś jest dzień miłosci i uwielbienia dla bliźnich :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']Maga ja ciebie potzrbuje tylko jak znudzi mi sie radio i nie mam juz nic ciekaweszego do słuchania na płytach wtedy spotykam sie z toba i mam kabaret na kółkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uważaj, bo ci ktoś uwierzy :diabloti: ja inteligentnie milczę, a ty nadajesz jak katarynka :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 ja nawet jak chciałabym nie inteligentnie pomilczec to nie mam SZANS czasem wydaje mi się ze przez tydzień nic nie mówisz zeby sobie odbić na mnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: czesc:cool3: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 kończę te przykre dywagacje :roll: oszczędzę innym czytelnikom tego publicznego forum zażenowania twoim zachowaniem :diabloti: ratują cię tylko nieprzyzwoicie poprawne zdjęcia :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']kończę te przykre dywagacje :roll: oszczędzę innym czytelnikom tego publicznego forum zażenowania twoim zachowaniem :diabloti: ratują cię tylko nieprzyzwoicie poprawne zdjęcia :diabloti: jakby komplement :crazyeye: :p czesc Ewciu :multi: Quote
Recommended Posts