Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']czeeeeść :p

czym sie niby załamałaś hę? tymi byle jakimi kropelkami? :eviltong:

a swoją droga to musze Ci cos powiedzieć :cool3:
hihi uwielbiam czytać takie zwariowane kobietki jak Ty :p

siem zarumieniłam speszyłam i w ogóle schowałam za noge od krzesła :evil_lol: :evil_lol:
czyli dzieks ;)

a kropelki są BOWSKIE I JUZ STOP

Agabassku zapraszam do mnie we wtorek mam od 20 wolne :cool3: chyba, że qtoś stchurzy :evil_lol:

właśnie robie i robie wizytówki i ich zrobic nie mogę ja to jestem przychlast :shake:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Moja ukoffana siostro Bliźniaczko ...śliczny wróbelek :p
No to mus mi teraz na te twoje igiełki przyjechać;)

zapraszam mam już igiełki i cały sprzęcik gotowy :cool3:

Posted

dbsst napisał(a):

Agabassku zapraszam do mnie we wtorek mam od 20 wolne :cool3: chyba, że qtoś stchurzy :evil_lol:

:shake:

nie kuś nie kuś ja to się niczego nie boję co innego moi chłopcy ;)
dobra jak tak to dam znak

Posted

[quote name='dbsst']

1. TAK

skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti:

2. MUSZĘ TO POWIEDZIEC NA FORUM niech się dzieje wola nieba.........ja tej BABY NIE ZNOSZĘ przyczepiła się do mnie bo kce mnie psychicznie rozwalić w drobny mak..............i lada dzień jej się to uda normalnie :shake: :-x

słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz:

Posted

[quote name='dbsst']zapraszam mam już igiełki i cały sprzęcik gotowy :cool3:
;)YES YES YES ;)wpandnę napewno
[quote name='Maga100']

skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti:

słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz: :po masz kto siem czubi ten siem lubi:loveu:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a gdzie szpilowa doopeczka :):):):):)
na dywanie rozwalona :evil_lol:
[quote name='Maga100']

1. skoro tak, to nie tylko na parapetówkę przyjdziesz, ale i wrócisz z kapcia, w dodatku nocą i w zimnie :diabloti:

2. słuchajcie, ona tak się do mnie przySZPILIŁA, ze muszę się wynieść 20km od Warszawy, żeby się od niej uwolnić! :placz:

1 ale jak przyjadę to tez i odjadę :evil_lol: :evil_lol: w środku zimy (tylko którego roku :hmmmm: :errrr: )

2. :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='dbsst']mam kilka Szpilek ze starego spaceru gdzie sama sobie rzucałam i sama pstrykałam :cool3:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:
jak mnie nie ma, to nikt, ale to nikt nie chce iść z tobą na spacer

Posted

[quote name='Maga100']:diabloti: :diabloti: :diabloti:
jak mnie nie ma, to nikt, ale to nikt nie chce iść z tobą na spacer

ustalmy zadaję się z tobą bo żal mi Leon, że ma ciebie za ukochana najpiękniejszą i najmadrzejszą pancie (sama słyszłam jak mu takie goopoty do głowy pchałaś biedny pies bieeeeedny) bo jak wczesniej wspomniałam ciebie nie znosze jak śnieg ciepła jak much lepu jak kaczyńscy wysokich :evil_lol:

Agabass jeśli kiedys będe miała isc do piekła to to właśnie bedzie piekło czyli mieszkanie z MAGA :shake: :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę do WC:oops:

nie dziwie się mi też było niedobrze jak tak tego psa maltretowała tym nieprawdziwym słowem na swój temat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
nie dziwie się mi też było niedobrze jak tak tego psa maltretowała tym nieprawdziwym słowem na swój temat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dbsst'] bo jak wczesniej wspomniałam ciebie nie znosze jak śnieg ciepła jak much lepu jak kaczyńscy wysokich :evil_lol:

ty beze mnie żyć nie mozesz, im wcześniej to sobie uświadomisz i się pogodzisz, tym wszystko będzie prostsze i przestaniesz tak się miotać szukając prawdy jasnego płomienia :diabloti:

Agabass jeśli kiedys będe miała isc do piekła to to właśnie bedzie piekło czyli mieszkanie z MAGA :shake: :diabloti:

tylko grzeczne dziewczynki idą do nieba :p reszta.... wiadomo gdzie - tam gdzie chce

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:idę do WC:oops:

skorzystać? czy za późno? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

to ja pójdę do NIEBA ja jestem mega grzeczna i w ogóle

Maga ja ciebie potzrbuje tylko jak znudzi mi sie radio i nie mam juz nic ciekaweszego do słuchania na płytach wtedy spotykam sie z toba i mam kabaret na kółkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

masz szczescie Ala bo jakbys nie dobiegła to bys musiała sprzatać i nie była byś na dgm

a jak widac dziś jest dzień miłosci i uwielbienia dla bliźnich :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Maga ja ciebie potzrbuje tylko jak znudzi mi sie radio i nie mam juz nic ciekaweszego do słuchania na płytach wtedy spotykam sie z toba i mam kabaret na kółkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

uważaj, bo ci ktoś uwierzy :diabloti:
ja inteligentnie milczę, a ty nadajesz jak katarynka :diabloti:

Posted

ja nawet jak chciałabym nie inteligentnie pomilczec to nie mam SZANS czasem wydaje mi się ze przez tydzień nic nie mówisz zeby sobie odbić na mnie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

kończę te przykre dywagacje :roll:
oszczędzę innym czytelnikom tego publicznego forum zażenowania twoim zachowaniem :diabloti:
ratują cię tylko nieprzyzwoicie poprawne zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']kończę te przykre dywagacje :roll:
oszczędzę innym czytelnikom tego publicznego forum zażenowania twoim zachowaniem :diabloti:
ratują cię tylko nieprzyzwoicie poprawne zdjęcia :diabloti:

jakby komplement :crazyeye: :p

czesc Ewciu :multi: