Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst'] a oto mój wróbel znaczy prawie moj bo siedział mi na mojej róży pod oknem w kuchni :multi:ale masz świetnego wróbla Czesć moja koffana siostrzyczko:loveu: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='PIKA']Czy ja tez się mogę pośmiac z tego zdjęcia? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: nie możesz :diabloti: :eviltong: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst'] Aniu ona jest raczej ucielesnieniem ufaflunionej koparki a nie Laluni ;) Lalunia i już!:loveu: a oto mój wróbel znaczy prawie moj bo siedział mi na mojej róży pod oknem w kuchni Fajniutki:p Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 słuchajcie to mój zakwitnięty kffiatek :roll: nie mam teraz emila brat mi zabrał ale postaram sie kffiatkowi zrobić foty ładniejsze w piątek a to wróble ale z daleka robione Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']słuchajcie to mój zakwitnięty kffiatek :roll: nie mam teraz emila brat mi zabrał ale postaram sie kffiatkowi zrobić foty ładniejsze w piątek Ale pikiny, hej!!:evil_lol: a to wróble ale z daleka robione Debe czy Ty masz nowy obiektyw?:cool3: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ale śliczny :loveu: taki wręcz zimowy zakwitnięty kwiatek :p a czym to robiłaś jak nie masz Emila a i tak takie super foty??? :mdleje: Quote
Paula Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Czesc Dominiczko :loveu: Obejrzalam sobie fotki - oczywiscie super :multi: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja na pewno "wpadnę" do Poznania w najbliższy czwartek, bo ... Światowa Wystawa Psów tam jest! Biorę ze sobą 3 babaski: Dżezik + Żelka + Wahzirek dla koleżanki na konkurencje Młodego Prezentera. Pzdr. Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a ja będę w hali 6A na zawodach obidience:p:p:p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: czesc dominika:buzi: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 emil ze swoim okiem stale ten sam bez zmian te ptaki tak sobie w ogródku buszuja a że ogródek mały to 200mm mi starcza azby je przyłapać :evil_lol: dzięki za miłe słowo dziewczynki :buzi: bigosku nie wpadam powód prozaiczy urodziny Mamy i Tzta 7 i 8 listopada :roll: goopio będzie ich zostawić :razz: CEŚĆ SYSTKIM JEZDEM Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] bigosku nie wpadam powód prozaiczy urodziny Mamy i Tzta 7 i 8 listopada :roll: goopio będzie ich zostawić :razz: ale dzisiaj dopiero 3 listopad, więc wymówka kiepska :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']ale dzisiaj dopiero 3 listopad, więc wymówki kiepska :diabloti: ja mówie o WYSTAWIE :diabloti: jak miło Cie gościć w moich jakże skromnych progach :diabloti: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):ja mówie o WYSTAWIE :diabloti: jak miło Cie gościć w moich jakże skromnych progach :diabloti: jedziesz na światówkę? ale ci fajnie Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']ale dzisiaj dopiero 3 listopad, więc wymówka kiepska :diabloti: No to gdzie foteczki, Debe przed nami się tak łatwo nie wywiniesz:mad: :lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Agabassku nie jadę na wsyawe a szkoda :placz: :placz: :placz: Madziu nie mam fotasek :oops: Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o, i tyle :crazyeye: Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):Madziu nie mam fotasek :oops: :placz: :placz: :placz: A to dlaczego:placz: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Agabassku nie jadę na wsyawe a szkoda :placz: :placz: :placz: Madziu nie mam fotasek :oops: a już myslałam, ale za to słyszałam, że zawodowo masujesz w domu:razz: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']ja mówie o WYSTAWIE :diabloti: że niby nie zrozumiałam, tak? :angryy: :eviltong: jak miło Cie gościć w moich jakże skromnych progach :diabloti: przyszłam , bo mi cię szkoda. Bo wiem, ze tęsknisz :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='leemonca']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o, i tyle :crazyeye: mmmmmmmhhhhhhhhhhhm więcej nie mam ja bidna jestem i nie mam kiedy robić fot :shake: [quote name='madzia i medor']:placz: :placz: :placz: A to dlaczego:placz: siakoś takoś wyszło a jeszcze jak zobaczyłam zdjęcia Gosi to sie załamałam i powiedziałam emilowi żeby wyszedł i nie wracał (jak narazie nie posłuchał i leży ciągle w tym samym miejscu :niewiem: ) [quote name='agabass']a już myslałam, ale za to słyszałam, że zawodowo masujesz w domu:razz: to jest tak..............w domu otworzyłam "gabinecik" taki tyci tyci mały ale mój i jak narazie tylko TZ pomasowałam całą resztę siekam terapia manulalna bo to mi bliższe i to KOCHAM...........niech zgadne z kim gadałaś ;) [quote name='Maga100'] 1. że niby nie zrozumiałam, tak? :angryy: :eviltong: 2. przyszłam , bo mi cię szkoda. Bo wiem, ze tęsknisz :diabloti: 1. TAK 2. MUSZĘ TO POWIEDZIEC NA FORUM niech się dzieje wola nieba.........ja tej BABY NIE ZNOSZĘ przyczepiła się do mnie bo kce mnie psychicznie rozwalić w drobny mak..............i lada dzień jej się to uda normalnie :shake: :-x Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 czeeeeść :p czym sie niby załamałaś hę? tymi byle jakimi kropelkami? :eviltong: a swoją droga to musze Ci cos powiedzieć :cool3: hihi uwielbiam czytać takie zwariowane kobietki jak Ty :p Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 dbsst napisał(a): to jest tak..............w domu otworzyłam "gabinecik" taki tyci tyci mały ale mój i jak narazie tylko TZ pomasowałam całą resztę siekam terapia manulalna bo to mi bliższe i to KOCHAM...........niech zgadne z kim gadałaś ;) no zgadnij :lol: może chcesz wymasować moich chłopaków bo ostatnio im coś łupie w kręgosłupię :cool3: a tak na poważnie dobrze wiedzieć :razz: Quote
Recommended Posts