ewelinabuck Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Wszystkiego naj naj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja tak spóźniona, że aż nieprzyzwoicie.... Ale-ale. Widze, że tortu imienionowego nie było, szampana tez nie. Więc spoko, poczekam:) pzdr. Quote
dbsst Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 wróciliśmy i co zimno zimno zimno......................................o tej godzinie dobijałam do brzegu zbierałam sprzęt i szłam myć a teraz........aaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dbsst napisał(a):wróciliśmy i co zimno zimno zimno......................................o tej godzinie dobijałam do brzegu zbierałam sprzęt i szłam myć a teraz........aaaaaaaaaaaaaaaa nie marudź ...inni cały czas marzną ;) no dawaj foty ... Szpilki Jaśka i SWOJE ;) Quote
dbsst Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Alicja napisał(a):nie marudź ...inni cały czas marzną ;) no dawaj foty ... Szpilki Jaśka i SWOJE ;) mam problemy techniczne 1 nie mam nic do obróbki czyli nie mogę zmniejszyć zdjęć - może coś na FB się pojawi tam nie trzeba zmniejszać 2 nie chce mi się nawet ich zrzucić z aparatu hahaha tydzień temu o tej porze miotał mną sztorm. Ehhhh Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 dbsst napisał(a):mam problemy techniczne 1 nie mam nic do obróbki czyli nie mogę zmniejszyć zdjęć - może coś na FB się pojawi tam nie trzeba zmniejszać 2 nie chce mi się nawet ich zrzucić z aparatu hahaha tydzień temu o tej porze miotał mną sztorm. Ehhhh tak tak wiem ...było zaje2biście ;) Kuba dziękuje za życzonka :Rose: oczywiście odczytałam mu całego SMSa :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Alicja napisał(a):tak tak wiem ...było zaje2biście ;) Kuba dziękuje za życzonka :Rose: oczywiście odczytałam mu całego SMSa :evil_lol: tego w którym spisywałam testament hahahahha może będę miała filmy akurat spotkałam na łodzi kolegę a ten miał aparat :D Quote
Alicja Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dbsst napisał(a):tego w którym spisywałam testament hahahahha może będę miała filmy akurat spotkałam na łodzi kolegę a ten miał aparat :D no to czekam cierpliwie na fotasy :) Quote
Asiaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ja tez bym chetnie sobie popatrzyła na "zwierzyniec" Debe:) Pzdr. Quote
Alicja Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja tez bym chetnie sobie popatrzyła na "zwierzyniec" Debe:) Pzdr. :lol::lol::lol: Quote
anetta Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 O rany!! Jak się czuje Szpila?!!! :-( Jan tańczący zwala z nóg! A te loki :crazyeye: Po kim to, bo raczej nie po Tobie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [FONT=Arial]czekam :mad: [/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]czekam :mad:[/FONT][SIZE=3][FONT=Arial] czekam :mad: [/FONT][SIZE=4][FONT=Arial]czekam :mad: [/FONT][SIZE=5][FONT=Arial]czekam :mad: [/FONT][SIZE=6][FONT=Arial]czekam :mad:[/FONT][SIZE=7][FONT=Arial] czekam :mad:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dzisiaj na FB widziałam nowe foteczki Jaska, więc zyc - to pewnie zyje... ale nas to juz nie kocha... pzdr. Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj na FB widziałam nowe foteczki Jaska, więc zyc - to pewnie zyje... ale nas to juz nie kocha... pzdr. ma nas w nosie :( Quote
Hanna R. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Boję się, że zwrócicie mi dziecko jeżeli nie zepsute - to zmanierowane .:roll: A zresztą Sodoma i Gomora to jedna półka :cool3: Robert, trzymaj je krótko ! Quote
dbsst Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Hanna R. napisał(a):Boję się, że zwrócicie mi dziecko jeżeli nie zepsute - to zmanierowane .:roll: A zresztą Sodoma i Gomora to jedna półka :cool3: Robert, trzymaj je krótko ! R. powiedział, że może potrzymać ale siebie to raz, dwa kocham was wszystkie ale miałam kocioł idzie chwilowa odwilż stąd moja słodka osoba pojawiona w tym zacnym gronie. trzy Dziecię Twe Hanno wróci ulepszone tylko bedzie letko oślepione coby nie doniosła SANEPIDOWI co widziała w Warszawie........................ tak tak Sanepid wysłał zwiadowcę Quote
Hanna R. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 SANEPID ???? Urzędy Ci się pomyliły ! :lol: Quote
dbsst Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Hanna R. napisał(a):SANEPID ???? Urzędy Ci się pomyliły ! :lol: masz rację przy TOBIE SANEPID TO ŻŁOBEK.......................... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ratujcie będe na widelcu Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 dbsst napisał(a):masz rację przy TOBIE SANEPID TO ŻŁOBEK.......................... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ratujcie będe na widelcu Nie kumam bazy.... ale pewnie Sanepid w pracy i stąd ten widelec...? pzdr. Quote
clockwork Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 co sie stresujesz?... pierwsza inspekcja? my mamy pare razy w roku sanepid - nie jest tak źle- da sie to przeżyć .... chociaż zależy kto przychodzi.... bo możesz mieć wszystko zapięte na ostatni guzik a ona ci powie że masz źle napisany text o zasadzie higieny i sterylizacji.... bo nie napisałaś że do wykonania zabiegu nakładasz rękawiczki ;p hahhahah LUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Quote
Alicja Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ale ten sanepid to z krakowa chyba pomyka ;) Quote
Recommended Posts