sylwiaskalska Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dbsst napisał(a): :cool3: ja marze o Lalku sama wiesz czemu :cool1: wiem wiem :) a pewnie u mnie to tylko weekend cały wchodzi w gre :) Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 sylwiaskalska napisał(a):wiem wiem :) a pewnie u mnie to tylko weekend cały wchodzi w gre :) hehehhehe no widzisz więc nam sie jednak może udać :D Quote
teqquila Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 debe jakie superowe fotencje :) a moze w niedalekiej przyszlosci do łodzi sie wybierasz?/a pregus sliczny i pewnie Szpili w oko wpadl :) Quote
e.v.a Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 teqquila napisał(a):debe jakie superowe fotencje :) a moze w niedalekiej przyszlosci do łodzi sie wybierasz?/a pregus sliczny i pewnie Szpili w oko wpadl :) oooo świeta racja :evil_lol: dziendoberek :D Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 hahahahahah to świetny pomysł ale do Łodzi mi daleko WY macie bliżej hahahhahahaha ;) Quote
PIKA Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cześc Dominika Jak tam, Twoje atomowki? :grins: Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Dominika Jak tam, Twoje atomowki? :grins: heheh czesc atomowki porwały MAGE :( Quote
e.v.a Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 no co ty Dominiko :razz: teraz pociag jeszcze przez poznian i juz nie jedzie 2h do wawki tylko 2,5 :evil_lol: wiec to wy macie teraz blizej do nas:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Kochane Dogociółki jadę wrócę kiedyś PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ps 1 drogi MODZIE do niedzieli mnie nie ma i nie kontroluje tego co się tu dzieje ps 2 jak wróce to i tak nie bede czytac WASZYCH galerii więc możecie gadac i gadac ;) ps 3 macie tęsknieć (ja oczywiście nie będe bo będe: usychac za TZ usychac za Szpinakolada sie dobrze bawić) ale WY MACIE is ie użalać jak Wam źle bezemnie i że dgo bez debe to nie dogo PAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 dbsst napisał(a):Kochane Dogociółki jadę wrócę kiedyś PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ps 1 drogi MODZIE do niedzieli mnie nie ma i nie kontroluje tego co się tu dzieje ps 2 jak wróce to i tak nie bede czytac WASZYCH galerii więc możecie gadac i gadac ;) ps 3 macie tęsknieć (ja oczywiście nie będe bo będe: usychac za TZ usychac za Szpinakolada sie dobrze bawić) ale WY MACIE is ie użalać jak Wam źle bezemnie i że dgo bez debe to nie dogo PAAAAAAAAAAAAAAAAAA :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
mar....ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dobra żeby nie było, to ja się użalam.........i tęsknię oczywiście hehehe A skoro moge robic co mi się chce- kurczę to juz niedziela, nie wykorzystałam sytuacji, to sobie coś wkleję:) Quote
Paula Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 dbsst napisał(a):WY MACIE is ie użalać jak Wam źle bezemnie i że dgo bez debe to nie dogo Buuuuuuu :placz: Dogo bez Ciebie to nie dogo :evil_lol: Baw sie dobrze, droga Dogociółko :lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Debbe, ja my tęsknimy:shake: :shake: :evil_lol: :diabloti: Quote
dreamer Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ale dawno tu u was nie byłam :oops: ile super fotek :loveu: :loveu: ~*~ S: Pomocyyy... Obcego mam na twarzy!! :eek2: ~*~ :crazyeye: Szpila ma dodatkowy ogon? ;) ~*~ hihihi :loveu: :loveu: słodki uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jak to nie ma debe?? nie bedzie czytac?? mozemy pisac co chcemy?? ok:) kufhkuwefhkuhkwuhgoughoruw;;uy ;uyhoe4ggy5ry:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No tak :angryy: Ja tu przyszłam a debe sobie pojechała w siną dal :placz: Nareszcie mi się udało a tu klapa.... Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 OK. Debe jest nieobecna, to i poprawności politycznej nie ma co trzymać. I można pisac, co się chce. Oh, jak dobrze, żadnych kagańców, wątpliwości, wszystko dozwolone - ostra jazda bez trzymanki!!! sjwudhne,gfpenweycbe,305nv7qvbm,49fbwlu84b.lzo94jfn I niech teraz ktoś to przetłumaczy!!! Pzdr. Quote
agabass Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Asiaczek napisał(a):OK. Debe jest nieobecna, to i poprawności politycznej nie ma co trzymać. I można pisac, co się chce. Oh, jak dobrze, żadnych kagańców, wątpliwości, wszystko dozwolone - ostra jazda bez trzymanki!!! sjwudhne,gfpenweycbe,305nv7qvbm,49fbwlu84b.lzo94jfn I niech teraz ktoś to przetłumaczy!!! Pzdr. no to ja dam rade oznacza to niekontrolowane wyimaginowane nie trzymanie tu kto co chce ...... albo powietrza w płucach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo fantazji bądź ustawienie aparatu na 10 cóż to chyba nie jest słowa jazda na ostro :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 No, Agabassku - jestem pod wrażeniem, ale to absolutnie nie to!:evil_lol: Próbuj dalej!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dbsst napisał(a):Kochane Dogociółki jadę wrócę kiedyś PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ps 1 drogi MODZIE do niedzieli mnie nie ma i nie kontroluje tego co się tu dzieje ps 2 jak wróce to i tak nie bede czytac WASZYCH galerii więc możecie gadac i gadac ;) ps 3 macie tęsknieć (ja oczywiście nie będe bo będe: usychac za TZ usychac za Szpinakolada sie dobrze bawić) ale WY MACIE is ie użalać jak Wam źle bezemnie i że dgo bez debe to nie dogo PAAAAAAAAAAAAAAAAAA oj debe przesadzasz z tym wyjazdem dzisiaj juz czwarty :mad: :eviltong: WRACAJ :mad: Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Debe a Ty gdzie? :razz: jeszcze się szlajasz :diabloti: Quote
Recommended Posts