dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Evelina']A to juz siedzialas ? :hmmmm: Debesciaku, piekne foty pstrycisz :klacz: :klacz: :klacz: Najfadniejsze te bez glowy :evil_lol: ;) zamknełaś mi kiedys za gadulstwo czy się myle :roll: :cool3: Evelinko dziękuje :multi: :multi: a jeśli chodzi o prawie bez głową szpilke to wstawiałam je z myślą między innymi o Tobie :evil_lol: :evil_lol: leemonco nawet nie próbowałam bo to ostre koło te rowery :roll: bez hamulców Agabassko dziękuje za artstowanie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ach Dominisiu=Debeściaczku, ni bez powodu tak do Ciebie mówimy, jesteś suuuper w tym co robisz i robisz to rewelacyjnie :multi: :multi: :multi: Zdjęcia cudowne :loveu: :loveu: z przyjemnością się je ogląda i jest czym oko nacieszyć :loveu: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst']Agabassko dziękuje za artstowanie :evil_lol: a jak polecam sie zawsze artystycznie sympatycznie a nawet egzotycznie :evil_lol: :lol: lubie takie dzikie twory wiec wznosze autorow wysoko bom uduchowiona niezmiernie :lol: :lol: :eviltong: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Daguś dziękuje :oops: baaaardzo :oops: :buzi: mój brat rowerzysta zapaleniec i świetny model :loveu: a tej pani ni emusze przedstawiać :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):a jak polecam sie zawsze artystycznie sympatycznie a nawet egzotycznie :evil_lol: :lol: lubie takie dzikie twory wiec wznosze autorow wysoko bom uduchowiona niezmiernie :lol: :lol: :eviltong: hahahah jesteś WIELKA :modla: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no no niezły model fiu fiu ale wiesz ja znam to spojrzenie już je gdzies u takiej jednej widziałam Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):no no niezły model fiu fiu ale wiesz ja znam to spojrzenie już je gdzies u takiej jednej widziałam tiaaaaaaaaaaa ciekawe u kogo mogłaś widziec to spojrzenie my z braem w ogóle nie jesteśmy do siebie podobni w ogóle :shake: :placz: a on taki ładny jest :placz: :diabloti: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):tiaaaaaaaaaaa ciekawe u kogo mogłaś widziec to spojrzenie my z braem w ogóle nie jesteśmy do siebie podobni w ogóle :shake: :placz: a on taki ładny jest :placz: :diabloti: jak się nie ogolisz parę dni to będzie git i podobieństo będzie tak widoczne, że będą do ciebie mówić BRACIE hehehhe szczerze jesteście podobni tylko pamiętaj, że to facet ;) Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 heheh ja widze podobieństwo z tą oto damą :lol: :lol: i jeszcze mój model który się nie burzy jak mu robie foty Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 o kurcze a myślałam że to Ty :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst'] prawie jak Zakościelny:cool3::lol: Dbsst-bomba zdjęcia!:loveu: Przyznaj sie że robiłaś kurs u Wind:eviltong: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst']heheh ja widze podobieństwo z tą oto damą :lol: :lol: i jeszcze mój model który się nie burzy jak mu robie foty obcięłaś włosy i zapuściłaś zarost??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
PIKA Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 mhhhh Debe masz przystojnego brata :razz: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='agabass'] o kurcze a myślałam że to Ty :evil_lol: :evil_lol: no nie te ufne spojrzenie ta dobroć płynąca z fafli :evil_lol: :evil_lol: leemonco :eviltong: :lol: Czipsowa ja to nie wiem czy mój brat nie przystojniejszy bo ten Zakościelny to taki se :cool1: PIKa zajęty :evil_lol: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 PIKA napisał(a):mhhhh Debe masz przystojnego brata :razz: to prawda, ale to u nich rodzinne - cukier;) Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):to prawda, ale to u nich rodzinne - cukier;) brown sugar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='agabass']jak się nie ogolisz parę dni to będzie git i podobieństo będzie tak widoczne, że będą do ciebie mówić BRACIE hehehhe szczerze jesteście podobni tylko pamiętaj, że to facet ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ciekawe by było jakbyś miała zarost ;) A model ok ..i fajnie marszvzy czółko:p Quote
agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [HTML][/HTML][quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ciekawe by było jakbyś miała zarost ;) A model ok ..i fajnie marszvzy czółko:p uważaj Debe bo ci jeszcze wyrwą brata hmm to jaki ma nr telefonu ...... :lol: :lol: mogłaś nie ujawniać takiego skarbu, a czy zajęty czy nie to kogo to tak naprawde obchodzi i tak będzie nasz do biegu gotowi start Doginki na brata :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst']Czipsowa ja to nie wiem czy mój brat nie przystojniejszy bo ten Zakościelny to taki se :cool1: prawie robi różnice:evil_lol: PIKa zajęty :evil_lol: do czasu kochana do czasu:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 agabass napisał(a): uważaj Debe bo ci jeszcze wyrwą brata hmm to jaki ma nr telefonu ...... :lol: :lol: mogłaś nie ujawniać takiego skarbu, a czy zajęty czy nie to kogo to tak naprawde obchodzi i tak będzie nasz do biegu gotowi start Doginki na brata :evil_lol: :evil_lol: oto numer mojego brata 0700-88 zadzwoń teraz :evil_lol: :evil_lol: to startujcie doginki a ja czas odmierzac bede :evil_lol: to marszczenie czoła u nas rodzinne :placz: :placz: Czipsowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już sie boje :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 a ja mam córcię w wieku "produkcyjnym" :diabloti: :diabloti: :diabloti: więc może więcej zdjątek braciszka :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 leemonca napisał(a):a ja mam córcię w wieku "produkcyjnym" :diabloti: :diabloti: :diabloti: więc może więcej zdjątek braciszka :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: hahahahahhaah padne zaraz ale swat ze mnie swat super brat hahha poszukam jeszcze czegoś specjalnie ;) dla WAS :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):hahahahahhaah padne zaraz ale swat ze mnie swat super brat hahha poszukam jeszcze czegoś specjalnie ;) dla WAS :evil_lol: :evil_lol: no szukaj, szukaj, my są cierpliwy:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj cioteczko Debe :multi::multi::multi: dała byś troche tego swojego talentu fotograficznego skompuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']Witaj cioteczko Debe :multi::multi::multi: dała byś troche tego swojego talentu fotograficznego skompuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:cichaj córcia , Ciotka brata swata / cholerka to w takim razie to i mój brat:razz:....no i ja też marszczę czółko :cool1:/ Quote
Recommended Posts