Justa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Szpilik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :loveu: Dominiczko, my bardzo chętnie sie wybierzemy na jakiś spacerek :cool1: Będziesz miała czas w tym tygodniu na spacer np. na foty?:roll: I jak tam idzie wykończenie mieszkanka? Bo jestem grubo nie na bierzaco po 1,5 mies. nieobecności:roll: Quote
KaRa_ Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='dbsst'] Ooo zawody plucia na odległość:lol: Kto wygrał?:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote=] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŚWIETNE!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :mdleje: nie mam pytań :modla: MAESTRO!!!! albo MAM pytanie: w jakim programie dorysowujesz te kropki co udają ziemię albo piasek w powietrzu??? :razz: Quote
leemonca Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 to jest po prostu niesamowite, po raz któryś już chylę czoła Quote
bonita Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :mdleje: Piękna fota! zawsze próbuje tak mojemu Bonkowi zrobic, ale zanim cyknę fotę on zdązy piłeczkę w dziubie schować:p . Powiedz mi czy ty dawałas jej piłeczkę na dziub i cykałaś fotę sama:razz: . A jak zezuje na piłkę :evil_lol: ( tilko momento i będzie moja:evil_lol: ) Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 popatrzeć :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30051 Quote
dbsst Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']popatrzeć :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30051:placz: :placz: :angryy: miło, że moje dzieło artystyczne w postaci rysunku na ziemi przypadł do gustu :cool3: :lol: To było dzieło któremu poświęciłam wiele czasu i energii :lol: [quote name='evaxon']Debe jestes wielka hahaha tak to prawda przytyłam ostatnio :evil_lol: ;) Vectra :buzi: dzięki [quote name='Gosiek']czesć Dominisiu - coraz ładniejsze zdjecia robisz ... i gratuluję opanowania sztuki robienia zdjeć w ruchu... bardzo bardzo dziękuje ale to jeszcze daleko od tego co mnie się marzy ;) [quote name='Asiaczek']Cudne PLUJE!!! Moje bobaski tak nie potrafią... hahahaha musisz zapisać baski rozrabiaski na pluj szkolenie :evil_lol: simbik baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuje :buzi: dealer ja jeszcze niewiele umiem ale jak się naumiem to powiem ;) zdradze wszelkie sekreta ;) Justa heeeeeeeeeeeeeeeeeeelo :multi: u mnie nie najlepiej jeśli chodzi o remont bo mój pan znowu w szpitalu :shake: i może w tym tygodniu zacznie ale............... jeśli chodzi o spacer to ja pracuje jakoś strasznie długo w tym tygodniu ale jeśli uda mi sie skombinować czas to zatelefonuje do Cie. Straszliwie chciałabym mała Galcie spotkać i ufocić :loveu: Kara był remis w pluciozawodach :evil_lol: Teklunia foczka jak ta lala :lol: Luthien :oops: dziękuje :buzi: [quote name='Waszkamała']albo MAM pytanie: w jakim programie dorysowujesz te kropki co udają ziemię albo piasek w powietrzu??? :razz: hehehe siedze i dziurkuje ręcznie na monitorze :lol: leemonca :oops: dziękuje :buzi: bonita tu akurat TZ położył piłke a ja cyknełam ale ona i tak by trzymała piłke na nosie do wypowiedzenia komedy (osobista sztuczka TZa) więc nie ma różnicy czy ja sama bym układała czy z pomocą TZ ;) z tym, że nie lubie jak ona tak długo zezuje na piłke więc staram sie często tego nie robić i nie zostawiać ją z piłką na nosie długo (nie wiem czy mnie zrozumiesz, ja sie chyba nie rozumiem :evil_lol: ) DZIĘKUJE bardzo mnie podbudowałyście :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :multi::multi::multi:hurrrra moja podbudowana siostrunia sie pojawiła:p Quote
malawaszka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 dbsst napisał(a):hehehe siedze i dziurkuje ręcznie na monitorze :lol: tak własnie myślałam, bo to jest NIEMOŻLIWE, żeby było je tak dokładnie widać :p Quote
Patka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ale to jeszcze daleko od tego co mnie się marzy ;-) marudzisz piękne sa :cool3: Quote
Justa Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 dbsst[B napisał(a):Justa heeeeeeeeeeeeeeeeeeelo :multi: u mnie nie najlepiej jeśli chodzi o remont bo mój pan znowu w szpitalu :shake: i może w tym tygodniu zacznie ale............... jeśli chodzi o spacer to ja pracuje jakoś strasznie długo w tym tygodniu ale jeśli uda mi sie skombinować czas to zatelefonuje do Cie. Straszliwie chciałabym mała Galcie spotkać i ufocić :loveu: A weekendzik? Na ten przykład sobota? W sobotę też pracowujesz? Jak ja się stęskniłam za Wamiiiii !!! !!! !!!:multi: Ucałuj i wyczochrach Szpilatroniczka !!! Quote
Paula Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='dbsst'] [quote name='evaxon']Debe jestes wielka hahaha tak to prawda przytyłam ostatnio :evil_lol: ;-) Hahahaha......:grin: [quote name='dbsst']bardzo bardzo dziękuje ale to jeszcze daleko od tego co mnie się marzy ;) :-o To podobno choroba jest....;) :D Quote
agbar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 jak mozesz mowic ze jeszcze nie wiele umiesz??nomalnie sie oburzylam...phiiiii:evil_lol: Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 bonita tu akurat TZ położył piłke a ja cyknełam ale ona i tak by trzymała piłke na nosie do wypowiedzenia komedy (osobista sztuczka TZa) więc nie ma różnicy czy ja sama bym układała czy z pomocą TZ ;) z tym, że nie lubie jak ona tak długo zezuje na piłke więc staram sie często tego nie robić i nie zostawiać ją z piłką na nosie długo (nie wiem czy mnie zrozumiesz, ja sie chyba nie rozumiem :evil_lol: ) A mój TZ Bonka tak nie nauczył:placz: i ona chwilę tylko zezuje i zaraz piłka znika w paszczy a to jest za szybko zeby fotę zrobić:p (muszę nad tym popracować:evil_lol: ) Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Jesteście wielka, dbsst. Wielka! Wielka! Wielka! :candle: Ja maluczka w ciemnościach błądzę i nawet walenie w :comp26: nie polepsza jakości moich zdjęć :shake: Bądź Wielka, Pani. :modla:Wielki niech będzie twój aparat i fotografowane obiekty :modla: Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Iza i Avanti']:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Jesteście wielka, dbsst. Wielka! Wielka! Wielka! :candle: Ja maluczka w ciemnościach błądzę i nawet walenie w :comp26: nie polepsza jakości moich zdjęć :shake: Bądź Wielka, Pani. :modla:Wielki niech będzie twój aparat i fotografowane obiekty :modla: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahahahhahaha siem zaczerwieniłam :oops: wielk i naumiana bede jak bede robić takie http://www.photo.net/photodb/member-photos?user_id=997968 foty :loveu: :loveu: wtedy wezme Was wszystkich na nauki ;) naprawde nie wiecie jak mnie cieszy, że Wam sie podobają tym bardziej ża ja tą sesyjke brałam za nędzną nudną i tragiczna a tu tyle miłych słów :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJE:multi: Quote
agbar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahahahhahaha siem zaczerwieniłam :oops: naprawde nie wiecie jak mnie cieszy, że Wam sie podobają tym bardziej ża ja tą sesyjke brałam za nędzną nudną i tragiczna a tu tyle miłych słów :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJE:multi: alez skromnosc- debe nie trzeba naprawde:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 dealer napisał(a):alez skromnosc- debe nie trzeba naprawde:evil_lol: no nie śmiejcie sie ze mnie ja naprawde jestem w szoku :shake: :eviltong: Quote
agbar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 dbsst napisał(a):no nie śmiejcie sie ze mnie ja naprawde jestem w szoku :shake: :eviltong: alez ja sie nie smieje....ilekroc tu wchodze chyle czola przed twym niewatpliwym talentem:modla: Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='dbsst'] wielk i naumiana bede jak bede robić takie http://www.photo.net/photodb/member-...user_id=997968 foty :loveu: :loveu: padłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholera jaki on musi mieć sprzęt :shake::shake: i jak musi opatentowanego mieć PSa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dominika Twoje fotki są też super - połowa dogomani w kompleksy popada :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Vectra napisał(a):padłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholera jaki on musi mieć sprzęt :shake::shake: i jak musi opatentowanego mieć PSa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dominika Twoje fotki są też super - połowa dogomani w kompleksy popada :evil_lol::evil_lol: dokladnie :p dziendoberek kluseczkowa ciociu :evil_lol: daj nam si etroszke podolowac i wrzuc jaks fote:cool3: Quote
Recommended Posts