Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szpilik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :loveu:

Dominiczko, my bardzo chętnie sie wybierzemy na jakiś spacerek :cool1: Będziesz miała czas w tym tygodniu na spacer np. na foty?:roll:

I jak tam idzie wykończenie mieszkanka? Bo jestem grubo nie na bierzaco po 1,5 mies. nieobecności:roll:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote=]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ŚWIETNE!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

:mdleje:

Piękna fota! zawsze próbuje tak mojemu Bonkowi zrobic, ale zanim cyknę fotę on zdązy piłeczkę w dziubie schować:p . Powiedz mi czy ty dawałas jej piłeczkę na dziub i cykałaś fotę sama:razz: .
A jak zezuje na piłkę :evil_lol: ( tilko momento i będzie moja:evil_lol: )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']popatrzeć :shake:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30051:placz: :placz: :angryy:

miło, że moje dzieło artystyczne w postaci rysunku na ziemi przypadł do gustu :cool3: :lol: To było dzieło któremu poświęciłam wiele czasu i energii :lol:

[quote name='evaxon']Debe jestes wielka
hahaha tak to prawda przytyłam ostatnio :evil_lol: ;)

Vectra :buzi: dzięki

[quote name='Gosiek']czesć Dominisiu - coraz ładniejsze zdjecia robisz ... i gratuluję opanowania sztuki robienia zdjeć w ruchu...
bardzo bardzo dziękuje ale to jeszcze daleko od tego co mnie się marzy ;)

[quote name='Asiaczek']Cudne PLUJE!!!
Moje bobaski tak nie potrafią...
hahahaha musisz zapisać baski rozrabiaski na pluj szkolenie :evil_lol:

simbik baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuje :buzi:

dealer ja jeszcze niewiele umiem ale jak się naumiem to powiem ;) zdradze wszelkie sekreta ;)
Justa heeeeeeeeeeeeeeeeeeelo :multi: u mnie nie najlepiej jeśli chodzi o remont bo mój pan znowu w szpitalu :shake: i może w tym tygodniu zacznie ale...............
jeśli chodzi o spacer to ja pracuje jakoś strasznie długo w tym tygodniu ale jeśli uda mi sie skombinować czas to zatelefonuje do Cie. Straszliwie chciałabym mała Galcie spotkać i ufocić :loveu:

Kara był remis w pluciozawodach :evil_lol:
Teklunia foczka jak ta lala :lol:
Luthien :oops: dziękuje :buzi:

[quote name='Waszkamała']albo MAM pytanie: w jakim programie dorysowujesz te kropki co udają ziemię albo piasek w powietrzu??? :razz:
hehehe siedze i dziurkuje ręcznie na monitorze :lol:

leemonca :oops: dziękuje :buzi:

bonita tu akurat TZ położył piłke a ja cyknełam ale ona i tak by trzymała piłke na nosie do wypowiedzenia komedy (osobista sztuczka TZa) więc nie ma różnicy czy ja sama bym układała czy z pomocą TZ ;) z tym, że nie lubie jak ona tak długo zezuje na piłke więc staram sie często tego nie robić i nie zostawiać ją z piłką na nosie długo (nie wiem czy mnie zrozumiesz, ja sie chyba nie rozumiem :evil_lol: )

DZIĘKUJE bardzo mnie podbudowałyście :multi: :multi:

Posted

dbsst[B napisał(a):
Justa heeeeeeeeeeeeeeeeeeelo :multi: u mnie nie najlepiej jeśli chodzi o remont bo mój pan znowu w szpitalu :shake: i może w tym tygodniu zacznie ale...............
jeśli chodzi o spacer to ja pracuje jakoś strasznie długo w tym tygodniu ale jeśli uda mi sie skombinować czas to zatelefonuje do Cie. Straszliwie chciałabym mała Galcie spotkać i ufocić :loveu:

A weekendzik? Na ten przykład sobota? W sobotę też pracowujesz?

Jak ja się stęskniłam za Wamiiiii !!! !!! !!!:multi: Ucałuj i wyczochrach Szpilatroniczka !!!

Posted

[quote name='dbsst']
[quote name='evaxon']Debe jestes wielka
hahaha tak to prawda przytyłam ostatnio :evil_lol: ;-)
Hahahaha......:grin:
[quote name='dbsst']bardzo bardzo dziękuje ale to jeszcze daleko od tego co mnie się marzy ;)
:-o To podobno choroba jest....;) :D

Posted

bonita tu akurat TZ położył piłke a ja cyknełam ale ona i tak by trzymała piłke na nosie do wypowiedzenia komedy (osobista sztuczka TZa) więc nie ma różnicy czy ja sama bym układała czy z pomocą TZ ;) z tym, że nie lubie jak ona tak długo zezuje na piłke więc staram sie często tego nie robić i nie zostawiać ją z piłką na nosie długo (nie wiem czy mnie zrozumiesz, ja sie chyba nie rozumiem :evil_lol: )

A mój TZ Bonka tak nie nauczył:placz: i ona chwilę tylko zezuje i zaraz piłka znika w paszczy a to jest za szybko zeby fotę zrobić:p
(muszę nad tym popracować:evil_lol: )

Posted

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Jesteście wielka, dbsst. Wielka! Wielka! Wielka!

:candle: Ja maluczka w ciemnościach błądzę i nawet walenie w :comp26: nie polepsza jakości moich zdjęć :shake:

Bądź Wielka, Pani. :modla:Wielki niech będzie twój aparat i fotografowane obiekty :modla:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
Jesteście wielka, dbsst. Wielka! Wielka! Wielka!

:candle: Ja maluczka w ciemnościach błądzę i nawet walenie w :comp26: nie polepsza jakości moich zdjęć :shake:

Bądź Wielka, Pani. :modla:Wielki niech będzie twój aparat i fotografowane obiekty :modla:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahahahhahaha siem zaczerwieniłam :oops:

wielk i naumiana bede jak bede robić takie http://www.photo.net/photodb/member-photos?user_id=997968 foty :loveu: :loveu:

wtedy wezme Was wszystkich na nauki ;)

naprawde nie wiecie jak mnie cieszy, że Wam sie podobają tym bardziej ża ja tą sesyjke brałam za nędzną nudną i tragiczna a tu tyle miłych słów :loveu: :loveu: :loveu:

DZIĘKUJE:multi:

Posted

dbsst napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahahahhahaha siem zaczerwieniłam :oops:
naprawde nie wiecie jak mnie cieszy, że Wam sie podobają tym bardziej ża ja tą sesyjke brałam za nędzną nudną i tragiczna a tu tyle miłych słów :loveu: :loveu: :loveu:

DZIĘKUJE:multi:

alez skromnosc- debe nie trzeba naprawde:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
alez skromnosc- debe nie trzeba naprawde:evil_lol:

no nie śmiejcie sie ze mnie ja naprawde jestem w szoku :shake: :eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
no nie śmiejcie sie ze mnie ja naprawde jestem w szoku :shake: :eviltong:

alez ja sie nie smieje....ilekroc tu wchodze chyle czola przed twym niewatpliwym talentem:modla:

Posted

Vectra napisał(a):
padłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholera jaki on musi mieć sprzęt :shake::shake: i jak musi opatentowanego mieć PSa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dominika Twoje fotki są też super - połowa dogomani w kompleksy popada :evil_lol::evil_lol:

dokladnie :p

dziendoberek kluseczkowa ciociu :evil_lol:
daj nam si etroszke podolowac i wrzuc jaks fote:cool3: