Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 dbsst napisał(a): chciałabym mieć w rękach linki jak inspektor gadżet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i laser w ocach jak kapitan planeta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: iiiiiiiiii giń zboczku rozkroczku :evil_lol: :evil_lol: a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;) Hahahaha...:D :D :D Dominika, gdzie zdjecia :-o ? Dzisiaj nie bylo :-( Quote
dbsst Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 zdjęć niet :shake: ależ ja nic nie kce powiedzieć :cool1: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='dbsst']zdjęć niet :shake: ależ ja nic nie kce powiedzieć :cool1::mad:nawet dzień dober nie powiesz .............a dlacedo nie ma fot .....weź no .... Quote
dbsst Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 berek :oops: nie miałam kiedy robić fotek :placz: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='dbsst']berek :oops: nie miałam kiedy robić fotek :placz::cool3:nie ślimtaj ........rób śpiącej Szpilkowej :p Quote
dbsst Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 nie chce mi sie wstawać bo jak wstane to musze iść sprzątać :placz: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='dbsst']nie chce mi sie wstawać bo jak wstane to musze iść sprzątać :placz:a ja muszę isć do sklepu , posprzatać i zrobić pizzę i to mam czas .....do 14.20 .....trochę mało:razz: Quote
dbsst Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja muszę isć do sklepu , posprzatać i zrobić pizzę i to mam czas .....do 14.20 .....trochę mało:razz: hahahha ja dziś jade do ikei z Maga :roll: (czyli łikend się zaczoł i teraz bedzie mnie prześladowac :evil_lol: ) a później licze na spacer z Magą :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='dbsst']hahahha ja dziś jade do ikei z Maga :roll: (czyli łikend się zaczoł i teraz bedzie mnie prześladowac :evil_lol: ) a później licze na spacer z Magą :evil_lol: no tak, nadeszła sobota i znowu się zaczyna :cool1: i znowu ONA mnie śledzi ONA wie nawet gdzie jadę niebawem i też się tam wybiera a potem ONA i jej pies pójdą na spacer tam gdzie ja a potem ONA wstawi identyczne zdjęcia na dogomanii :diabloti: Quote
agbar Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Maga ty to masz przerabane......zatrudnij ochroniarza:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='dbsst']nie chce mi sie wstawać bo jak wstane to musze iść sprzątać :placz: to wstań i przyjdź do mnie :multi: U mnie też trzeba sprzatać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cześć:p :p :p To co posprzątałyście już, bo mi sie jakoś nawet zacząć nie chce, no ale zaraz trzeba będzie:shake: Ojj ciężki żywot kobit;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Czesc Dominika :lol: Gdzie idziecie na spacerek? :cool3: Wpadne ze swoim ratlerkiem na socjalizacje ;) :diabloti: Quote
Gosiek Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 cześć Dominisiu - nadrobiłam zaległości i musze przyznać ze z wielką przyjemnością poooglądałam piaskowe psiostffforki ale za to rozmowy rozbawiły mnie do łez :lol::lol::lol: proszę o więcej :evil_lol: Quote
olcha Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='asher']Olcha, ale co on robi takiego, ten zbok, że z auta to widać? :shock: No więc u nas są tory przez które trzeba wolno przejeżdżać bo droga rozwalona, no i on uwielbia tam jeździć (może dlatego, że trzęsie :lol: :mdleje:) no i co robi to już obrazowo nie będę opisywać, ale wierz mi, że widać :turn-l: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :crazyeye:.....no gdzie są te kopie fotek ze spaceru z Leonem:razz: Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Może się zmówiły, że nie wstawią, dopóki ich na kolanach nie będziemy błagać? :evil_lol: Quote
Evelina Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='asher']Może się zmówiły, że nie wstawią, dopóki ich na kolanach nie będziemy błagać? :evil_lol:Mam sie przylaczyc ? :roll: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :crazyeye:może ONE do tej IKEI po klęcznik dla nas pojechały:cool3: Quote
Cola Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :mad: i nie wstawiła fotek :mad: a ja się tak okropnie nudzam w pracy :diabloti: i nie mam co robić... JA CHCĘ SZPILOSŁAWĘ OGLĄDAĆ!!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Debe zniknęła :shake: zdjęć też nie dała :shake: chyba będziecie musiały błagać :diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 jestem dg mi sie muli juz kilka razy napisałam posta i mnie wywaliło post się nie zapisał i doopa o błagania mi nie chodzi ...........no może troszeczke możecie pobłagać :evil_lol: :evil_lol: więcej nie wstawiam bo fotosik mi nie ładuje jutro wstawie zdjęcia :shake: Quote
Agnes Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 narobila smaka i se poszla:mad::angryy::placz: debe czy ta fote robilas na lezaco:roll:;)baaardzo fajna, dynamiczna:multi: Quote
dbsst Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 bardzo bym chciała powstawiać ale nie mam cierpliwość :angryy: fotka robiona była w siadzie tureckim z łokciami na trawie bardzo niska pozycja ;) stabilne ręce i możliwość ratowania swojej skóry jakby pies się nie wyrobił :cool3: dziękuje za słowo uznania :multi: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :loveu:debe ale ty sie dla nas poswiecasz :p Quote
Recommended Posts