Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):

chciałabym mieć w rękach linki jak inspektor gadżet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i laser w ocach jak kapitan planeta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

iiiiiiiiii giń zboczku rozkroczku :evil_lol: :evil_lol:

a co do latania w dziwnych domowych strojach no cóż tak to chyba każdy grzeszy hahahhaha ;)

Hahahaha...:D :D :D

Dominika, gdzie zdjecia :-o ? Dzisiaj nie bylo :-(

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']zdjęć niet :shake:

ależ ja nic nie kce powiedzieć :cool1::mad:nawet dzień dober nie powiesz .............a dlacedo nie ma fot .....weź no ....

Posted

[quote name='dbsst']nie chce mi sie wstawać bo jak wstane to musze iść sprzątać :placz:a ja muszę isć do sklepu , posprzatać i zrobić pizzę i to mam czas .....do 14.20 .....trochę mało:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja muszę isć do sklepu , posprzatać i zrobić pizzę i to mam czas .....do 14.20 .....trochę mało:razz:

hahahha ja dziś jade do ikei z Maga :roll: (czyli łikend się zaczoł i teraz bedzie mnie prześladowac :evil_lol: ) a później licze na spacer z Magą :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahahha ja dziś jade do ikei z Maga :roll: (czyli łikend się zaczoł i teraz bedzie mnie prześladowac :evil_lol: ) a później licze na spacer z Magą :evil_lol:

no tak, nadeszła sobota i znowu się zaczyna :cool1:
i znowu ONA mnie śledzi
ONA wie nawet gdzie jadę niebawem i też się tam wybiera
a potem ONA i jej pies pójdą na spacer tam gdzie ja
a potem ONA wstawi identyczne zdjęcia na dogomanii
:diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']nie chce mi sie wstawać bo jak wstane to musze iść sprzątać :placz:

to wstań i przyjdź do mnie :multi:

U mnie też trzeba sprzatać :evil_lol:

Posted

cześć Dominisiu - nadrobiłam zaległości i musze przyznać ze z wielką przyjemnością poooglądałam piaskowe psiostffforki ale za to rozmowy rozbawiły mnie do łez :lol::lol::lol:

proszę o więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Olcha, ale co on robi takiego, ten zbok, że z auta to widać? :shock:

No więc u nas są tory przez które trzeba wolno przejeżdżać bo droga rozwalona, no i on uwielbia tam jeździć (może dlatego, że trzęsie :lol: :mdleje:) no i co robi to już obrazowo nie będę opisywać, ale wierz mi, że widać :turn-l:

Posted

:mad: i nie wstawiła fotek :mad: a ja się tak okropnie nudzam w pracy :diabloti: i nie mam co robić...
JA CHCĘ SZPILOSŁAWĘ OGLĄDAĆ!!!!!!!!!!!

Posted

jestem dg mi sie muli juz kilka razy napisałam posta i mnie wywaliło post się nie zapisał i doopa

o błagania mi nie chodzi ...........no może troszeczke możecie pobłagać :evil_lol: :evil_lol:

więcej nie wstawiam bo fotosik mi nie ładuje jutro wstawie zdjęcia :shake:

Posted

bardzo bym chciała powstawiać ale nie mam cierpliwość :angryy:

fotka robiona była w siadzie tureckim z łokciami na trawie bardzo niska pozycja ;) stabilne ręce i możliwość ratowania swojej skóry jakby pies się nie wyrobił :cool3:

dziękuje za słowo uznania :multi: