dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='evaxon']jak to nie umiesz :niewiem: to gdzie ty Szpile znalazlas:evil_lol: w psie jej mięsnie dorabiam :evil_lol: bigosku (:sabber: ) :buzi: dziękuje Jojeczko jasne, że sie na pstryk umówimy szczególnie jak Jojek przestaje gustować w bokserach :lol: Vectra ja nie wysyłam bo ja nie mam szczęścia :shake: (i nie nabijaj sie za mnie ;)) dżdżownica :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='DeBe']Jojeczko jasne, że sie na pstryk umówimy szczególnie jak Jojek przestaje gustować w bokserach :lol: Chyba zrozumiał, że musi polubić szpile :loveu: [quote name='DeBe'] Wodny Leonek :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='DeBe'] ddżownica :evil_lol: A tą dżdżownice to chyba z kądś znam :hmmmm: :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;) apropo miłości wczoraj na Szpile rzuciło sie 5 psów (ten 5 to kajtek mały wieć w zasadzie 4,5 psa sie wczoraj na Szpile rzuciło) zdązyłam ja puścić ze smyczy i uciekła modliłam się tylko żeby nie wleciała pod auto i żeby sie "pilnowała" mnie a właściciele tych psów co GOOWNO nic nie zrobili :angryy: biedna ta moje Szpilka a specjalnie omijałam te psy :shake: takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;)) Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Juszes napisał(a):a mi się te fotki nei otwierają :( :placz: szkoda ale miło Cie poznać :multi: :multi: :multi: Witaj Juszes :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;) apropo miłości wczoraj na Szpile rzuciło sie 5 psów (ten 5 to kajtek mały wieć w zasadzie 4,5 psa sie wczoraj na Szpile rzuciło) zdązyłam ja puścić ze smyczy i uciekła modliłam się tylko żeby nie wleciała pod auto i żeby sie "pilnowała" mnie a właściciele tych psów co GOOWNO nic nie zrobili :angryy: biedna ta moje Szpilka a specjalnie omijałam te psy :shake: takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;)) Taką pinkną mordeczke chcieli zjeść, powiedz gdzie a przyjedziemy z kuniem powinno pomóc, a dlaczego się na nią rzuciły te psy? :shake: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 łeeeee czyli Szpila jest chudziutka malutka i nie jest boxerkiem :evil_lol: ach ten ps :shake: :evil_lol: a ta ddżownica to jakas inna odmiana :hmmmm: taka jakas pustynna czy co...:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 nie wiem Szpila była na smyczy wchodziłyśmy na "ich" podwórko i to że szłam przy ścianie to i tak nas wypatrzyły :shake: a mój biedny pies to tak przeżywał bo nie mogła do mnie podbiec tylko musiała uciekać :placz: zostało mi chwalenie psa i uspakajanie a ci IDIOCI właściciele byli tak daleko że jakby dopadły Szpile to nie zdążyli by NIC zrobić i rozchachani spacerkiem zmierzali w naszym kierunku............jedna laske z nich znam jej suka juz 3 raz sie na Szpile rzucuła i 3 raz NIC nie zrobiła nawet nie mogłam jej zwyzywać bo UCIEKŁA :angryy: ale ja dorwe :angryy: to już postanowiłam wiercioła :bigcool: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 evaxon napisał(a):łeeeee czyli Szpila jest chudziutka malutka i nie jest boxerkiem :evil_lol: ach ten ps :shake: :evil_lol: a ta ddżownica to jakas inna odmiana :hmmmm: taka jakas pustynna czy co...:evil_lol: dokładnie tak i jest wycięta z papieru ta moja Szpila ;) a ta dżownica to super piaskowy okaz niespotykany miałam szczęscie :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;) apropo miłości wczoraj na Szpile rzuciło sie 5 psów (ten 5 to kajtek mały wieć w zasadzie 4,5 psa sie wczoraj na Szpile rzuciło) zdązyłam ja puścić ze smyczy i uciekła modliłam się tylko żeby nie wleciała pod auto i żeby sie "pilnowała" mnie a właściciele tych psów co GOOWNO nic nie zrobili :angryy: biedna ta moje Szpilka a specjalnie omijałam te psy :shake: takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;)) To się chyba najadłaś strachu z moim było trudniej bo nie ucieka tylko się pręży i bójka gotowa :( A te psy to jakieś wredne na słodką Szpileczkę się rzucać :angryy: a właściwie ich właściciele są durni :mad: zawsze możesz zgłosić SM tak życzliwie że te psy chodzą bez smyczy ;) Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']wiercioła :bigcool: głowę se ukręciła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ehhhh jak ja nienawidzę takich ludzików beztroskich :angryy: też zawsze zwyzywuję jak nie pilnują psów albo postanawiam, że zwyzywam następnym razem :p :mad: Quote
Juszes Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Huraa te ostetnie, które neidawno wstawione byly mi sie pokazują :D Piękna psinka :*** Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A te psy to jakieś wredne na słodką Szpileczkę się rzucać :angryy: a właściwie ich właściciele są durni :mad: zawsze możesz zgłosić SM tak życzliwie że te psy chodzą bez smyczy ;) tylko, że się wczoraj śpieszyłam i nie chciałam Szpili stresować a nie wiem czy oni ni epouciekali jedna napewno a reszta nie wiem (ale z reguły dzwonie na SM jak na mnie dzwonią to czemu ja mam nie dzwonić w końcu numerek za darmo :evil_lol: ) Waszka poluzowały jej się zawiasy ;) Juszes superancko, że chociaż te ostatnie się otworzyły :d ;) dziękuje :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 (ale z reguły dzwonie na SM jak na mnie dzwonią to czemu ja mam nie dzwonić w końcu numerek za darmo :evil_lol: ) Pewnie nie ma to jak mała zemsta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pewnie nie ma to jak mała zemsta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe a jak tylko nie wim czy to normalne że czerpie z donosicielstwa radość ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst'] To przypomina mi mojego psa :evil_lol: Oto dowód: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 hahahhahahahahahahahahahha tylko Wam bardziej uszy helikoprerują a fafle bardziej faluja a tak to identycznie takie same :megagrin: :megagrin: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahahahahahahahahahha tylko Wam bardziej uszy helikoprerują a fafle bardziej faluja a tak to identycznie takie same :megagrin: :megagrin: No bo my z lekka dłuższe te fafle i uszyska mamy :grins: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):No bo my z lekka dłuższe te fafle i uszyska mamy :grins: nio taakie duże że aż zazdrościmy :cool1: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):nio taakie duże że aż zazdrościmy :cool1: Zazdrościcie tych duużych ilości śliny? :lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):Zazdrościcie tych duużych ilości śliny? :lol: niooooom my zboczone my lubimy hektolitry sliny :lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):niooooom my zboczone my lubimy hektolitry sliny :lol: ło rany to faktycznie :crazyeye: Ale pomyśl sobie że jak pzyjedziecie ktregoś razu wkońcu do nas, to będziesz miała na sobie zapasy śliny do zimy :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):ło rany to faktycznie :crazyeye: Ale pomyśl sobie że jak pzyjedziecie ktregoś razu wkońcu do nas, to będziesz miała na sobie zapasy śliny do zimy :evil_lol: heheheh bedzie ślinowym potfforem :lol: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):ło rany to faktycznie :crazyeye: Ale pomyśl sobie że jak pzyjedziecie ktregoś razu wkońcu do nas, to będziesz miała na sobie zapasy śliny do zimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectra, jak Ty też jesteś taką fanką śliny psiej to również zapraszamy :evil_lol: Quote
Recommended Posts