Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']jak to nie umiesz :niewiem: to gdzie ty Szpile znalazlas:evil_lol:
w psie jej mięsnie dorabiam :evil_lol:

bigosku (:sabber: ) :buzi: dziękuje

Jojeczko jasne, że sie na pstryk umówimy szczególnie jak Jojek przestaje gustować w bokserach :lol:

Vectra ja nie wysyłam bo ja nie mam szczęścia :shake: (i nie nabijaj sie za mnie ;))

dżdżownica :evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='DeBe']Jojeczko jasne, że sie na pstryk umówimy szczególnie jak Jojek przestaje gustować w bokserach :lol:

Chyba zrozumiał, że musi polubić szpile :loveu:

[quote name='DeBe']

Wodny Leonek :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='DeBe']
ddżownica :evil_lol:

A tą dżdżownice to chyba z kądś znam :hmmmm: :lol:

Posted

hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;)

apropo miłości wczoraj na Szpile rzuciło sie 5 psów (ten 5 to kajtek mały wieć w zasadzie 4,5 psa sie wczoraj na Szpile rzuciło) zdązyłam ja puścić ze smyczy i uciekła modliłam się tylko żeby nie wleciała pod auto i żeby sie "pilnowała" mnie a właściciele tych psów co GOOWNO nic nie zrobili :angryy:
biedna ta moje Szpilka

a specjalnie omijałam te psy :shake:

takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;))

Posted

Juszes napisał(a):
a mi się te fotki nei otwierają :(

:placz: szkoda

ale miło Cie poznać :multi: :multi: :multi: Witaj Juszes :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;)

apropo miłości wczoraj na Szpile rzuciło sie 5 psów (ten 5 to kajtek mały wieć w zasadzie 4,5 psa sie wczoraj na Szpile rzuciło) zdązyłam ja puścić ze smyczy i uciekła modliłam się tylko żeby nie wleciała pod auto i żeby sie "pilnowała" mnie a właściciele tych psów co GOOWNO nic nie zrobili :angryy:
biedna ta moje Szpilka

a specjalnie omijałam te psy :shake:

takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;))

Taką pinkną mordeczke chcieli zjeść, powiedz gdzie a przyjedziemy z kuniem powinno pomóc, a dlaczego się na nią rzuciły te psy? :shake:

Posted

łeeeee czyli Szpila jest chudziutka malutka i nie jest boxerkiem :evil_lol: ach ten ps :shake: :evil_lol:
a ta ddżownica to jakas inna odmiana :hmmmm: taka jakas pustynna czy co...:evil_lol:

Posted

nie wiem Szpila była na smyczy wchodziłyśmy na "ich" podwórko i to że szłam przy ścianie to i tak nas wypatrzyły :shake: a mój biedny pies to tak przeżywał bo nie mogła do mnie podbiec tylko musiała uciekać :placz:

zostało mi chwalenie psa i uspakajanie a ci IDIOCI właściciele byli tak daleko że jakby dopadły Szpile to nie zdążyli by NIC zrobić i rozchachani spacerkiem zmierzali w naszym kierunku............jedna laske z nich znam jej suka juz 3 raz sie na Szpile rzucuła i 3 raz NIC nie zrobiła nawet nie mogłam jej zwyzywać bo UCIEKŁA :angryy: ale ja dorwe :angryy: to już postanowiłam

wiercioła :bigcool:

Posted

evaxon napisał(a):
łeeeee czyli Szpila jest chudziutka malutka i nie jest boxerkiem :evil_lol: ach ten ps :shake: :evil_lol:
a ta ddżownica to jakas inna odmiana :hmmmm: taka jakas pustynna czy co...:evil_lol:

dokładnie tak i jest wycięta z papieru ta moja Szpila ;)

a ta dżownica to super piaskowy okaz niespotykany miałam szczęscie :lol:

Posted

[quote name='dbsst']hehehe Jojeczko musi pokochać bo inaczej to ja nie wiem ;)

biedna ta moje Szpilka

a specjalnie omijałam te psy :shake: takiego słodziaka chciały bić te wredne psy wrednych ludzi (tak wiem psy są niewinne ale nigdy gdy tyczy sie to mojego psa ;))

To się chyba najadłaś strachu z moim było trudniej bo nie ucieka tylko się pręży i bójka gotowa :(

A te psy to jakieś wredne na słodką Szpileczkę się rzucać :angryy: a właściwie ich właściciele są durni :mad: zawsze możesz zgłosić SM tak życzliwie że te psy chodzą bez smyczy ;)

Posted

[quote name='dbsst']wiercioła :bigcool:

głowę se ukręciła :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

ehhhh jak ja nienawidzę takich ludzików beztroskich :angryy: też zawsze zwyzywuję jak nie pilnują psów albo postanawiam, że zwyzywam następnym razem :p :mad:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A te psy to jakieś wredne na słodką Szpileczkę się rzucać :angryy: a właściwie ich właściciele są durni :mad: zawsze możesz zgłosić SM tak życzliwie że te psy chodzą bez smyczy ;)

tylko, że się wczoraj śpieszyłam i nie chciałam Szpili stresować a nie wiem czy oni ni epouciekali jedna napewno a reszta nie wiem (ale z reguły dzwonie na SM jak na mnie dzwonią to czemu ja mam nie dzwonić w końcu numerek za darmo :evil_lol: )

Waszka poluzowały jej się zawiasy ;)

Juszes superancko, że chociaż te ostatnie się otworzyły :d ;) dziękuje :loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Pewnie nie ma to jak mała zemsta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehehehe a jak tylko nie wim czy to normalne że czerpie z donosicielstwa radość ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahahhahahahahahahahahahha tylko Wam bardziej uszy helikoprerują a fafle bardziej faluja a tak to identycznie takie same :megagrin: :megagrin:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahahahahahahahahahha tylko Wam bardziej uszy helikoprerują a fafle bardziej faluja a tak to identycznie takie same :megagrin: :megagrin:

No bo my z lekka dłuższe te fafle i uszyska mamy :grins:

Posted

dbsst napisał(a):
niooooom my zboczone my lubimy hektolitry sliny :lol:

ło rany to faktycznie :crazyeye:

Ale pomyśl sobie że jak pzyjedziecie ktregoś razu wkońcu do nas, to będziesz miała na sobie zapasy śliny do zimy :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

Ale pomyśl sobie że jak pzyjedziecie ktregoś razu wkońcu do nas, to będziesz miała na sobie zapasy śliny do zimy :evil_lol:

heheheh bedzie ślinowym potfforem :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Vectra, jak Ty też jesteś taką fanką śliny psiej to również zapraszamy :evil_lol: