Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='dbsst'] Alka mało fot :crazyeye: toz to ja się starałam jak nie wiem żeby było duuuuuuzio :shake: ale ciesze się że to mało się podobuje :multi: :multi: :multi: :multi: Debe, Szpiluni nigdy dość i Twoich świetnych fot także :loveu: czekam aż zapodasz dzisiejsze :multi: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Madziu to prawda natura jest bowska :loveu: Alu bedzie duuuuuuzio fot ;) dziekuje za słowo uznania :buzi: :loveu: dziś Szpila znowu spadła a raczej zeskoczyła za piłką z kilku metrów naszczęście nic się nie stało i miała duuuuuuuuuuuuużo lepsze londowanie niż na zlocie :cool1: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A zdążyłaś z migawką, przesłoną itp. itd?! Pzdr. Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Asiaczek napisał(a):A zdążyłaś z migawką, przesłoną itp. itd?! Pzdr. nie bo zniknała nam z pola widzenia to było między dwoma górkami i jak poleciała z drugą to i tak nic nie było widac a zresztą trochę się wystraszyłam i czekałam czy sie pojawi czy już szykować jej gipsik ale pojawiła się szczęśliwa............ w kocu złapała piłke ;) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Też byłabym szczęśliwa...:evil_lol: Pzdr. Quote
Teklunia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='dbsst'] ale kolory... niewiarygodne :loveu: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 boszz Szpilka Ty oszołomku :nono: nigdy nie zapomnę tego jej mega skoku na zlocie :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 dbsst napisał(a): Asiaczek to ja czekam z niecierpliwoscia co Wy zaradziecie z Agabaskiem :D Na razie uradziłyśmy tylko tyle, że to będzie sobota. A gdzie i o której - to już rola dla Abagaska do ustalenia z Toba, OK? pzdr. Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 oki sobota pasuje :multi: a czy mogę wziąść postrach skał Szpile :cool3: Waszka nic mi nie mów ja miałam lęka mój pies radość :angryy: przecinek mopsik :lol: tygrys :cool3: krecik :roll: dyyyyyyyyyyym :mad: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 helloooo Debe :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tylko tyle???? :shake: :shake: PS przypominam, ze w sobotę napadamy na Asherka :cool3: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 hello Vectra :multi: :multi: kociołek na całego :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Maga100']Tylko tyle???? :shake: :shake: PS przypominam, ze w sobotę napadamy na Asherka :cool3: tak ale wieczorkiem :cool1: wstawiam ale jakoś ciężko mi to idzie bo na gg jeszcze gadam :oops: chart milionowa fota jak Szpila biegnie :evil_lol: abs i...............................doopecki w galopie :cool3: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hahah a Szpila biegnie biegni i dobiec nie może :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 ii szorowanie podwoziem :-o banda drombo i znowu Szpila w biegu :evil_lol: i uszy :D Quote
chicken Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale szybkosc!! :evil_lol: Przez chwile poczulam sie jakbym ogladala "Za sybcy za wscielki" :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 oczywiście patrząc na kolekne Twoje fotki popadam w totalną rozpacz :placz: :placz: :placz: bo ja tak nie umim :placz: :placz: to jest nieziemskie :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ale ladne fotki Szpili :loveu: Maga specjalnie dla Ciebie Twoje ulubione zdanie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='malawaszka']hahah a Szpila biegnie biegni i dobiec nie może :evil_lol: hahaha, Waszko, bo Szpila za szybka dla Leona jest i on biedny bez szans był, wiec Szpila była przytrzymywana, żeby i on miał szansę złapać piłkę :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 hahaha Waszka bo ona jak w koszmarze biega biega i nic stoi w miejscu :evil_lol: :evil_lol: połamańcy :siara: Vectra nie przesadzaj dobra :mad: chicken hahahah coś w tym jest czasem mam problemy z łapaniem tych wariatów w kadr jeden nie rozbity hahahha jak miło Cie gościć :multi: :multi: :multi: PIKA :megagrin: dzieks ;) Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Debe, boskie foty :klacz::klacz::klacz: niezły kociołek:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Alka dzięki kociał jak nie wiem psy walczyły chyba o przezycie tak na ta piłke leciały ;) a czy widzicie jakie dziś miałysmy wsparcie chłopcy od piłek niestety nie do końca sie spisali dzis :mad: Maga nie wygaduj sekretów :evil_lol: skaczcie do goory jak kangury :cool3: :shake: ballet :evil_lol: plażowicz i plażowiczka :lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 czyścioch :evil_lol: i pies samo wystarczalny :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Debe czy ja już Ci mówiłam jaka Szpilka jest śliczna :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts