wiosna Posted July 2, 2003 Posted July 2, 2003 szukam tej wlasnie hodowli - huschukchu. z tamtad jest Akika.. a ja sie z tym wszesniej nie spotkalam.. jak cos wiecie bede wdzieczna za info ;)) Quote
Miśka Posted July 6, 2003 Posted July 6, 2003 ja slyszalam o miocie C z tej hodowli. Byly wystawiane m.in we Wroclawiu 2000. CYLIA i C... nie pamietam. Celia byla kryta Don Johnsonem z pierwszej reki swego czasu. z Tego miotu jest m.in Maksim Hopes, czarno bialy woI w klasie szczeniat w Poznaniu 2002 Quote
iceangel4444 Posted July 6, 2003 Posted July 6, 2003 Odpisuje tak jak chcialas wiosna Niestety nie znam. Quote
Agnieszka_ Posted July 6, 2003 Posted July 6, 2003 No własnie ja też nie znam. Widzisz wiosna nie olaliśmy Cię :) Quote
ewaka Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 wiosna. przecież możesz to sprawdzić w swoim oddziale związku kynologicznego.. Quote
wiosna Posted July 15, 2003 Author Posted July 15, 2003 no tak.. w sumie fakt.. ;pp ale ja mysle... czasami.. ;)) Quote
SH Posted July 19, 2003 Posted July 19, 2003 Weż do ręki rodowód! Tam jest imię nazwisko i adres hodowcy! To przeciez taki proste :roll: Quote
wiosna Posted July 20, 2003 Author Posted July 20, 2003 SH - ta suczka nie jest moja, rodowodu nawet nie widzialam, nie mowiac o tym zeby go mieec w rece. wiem ze tam jest napisane imie, nazwisko i adres hodowcy. Quote
SH Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Czy AKIKA należy formalnie do Tomka Sierocińskiego? Jeżeli tak to we wtorek wieczorem a najdalej w środę rano mogę ci podać skąd pochodzi sunia ( hodowca , miejscowość) i kim dokładnie są jej przodkowie :) Quote
wiosna Posted July 21, 2003 Author Posted July 21, 2003 tak, to ta akika :)) a Tomek Sierocinski to wlasnie wlasciciel jej i jeszcze 3 innych psow ktorymi sie zajmuje. za info wiekie dziekI :)))) Quote
SH Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Ha! No to jesteśmy w domu! :D W takim razie znam Twoje psiaki( tzn te tomkowe) ! Fajnie się stało, że mają tak troskliwą i zakochaną w zaprzęgach opiekunkę :D PS Informacje o suni podam na privie, dobrze? Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Nie wiem, czy wypada mi się wypowiedzieć, ale: opieka Wiosny nad tymi psiakami tego jakiegoś Tomka, to jest co? A kto spija piankę z tego mleka? Mówicie o rodowodach, krzyżówkach, a Wiosna jest tam jako kto? :o Ona walczy cięzko- tyle psów to poważny obowiązek, a co z tym dalej? A dlaczego na priva? Co to jest ten priv? Też chce go mieć, mam komuś zapłacić? Wiosno i SH nie olejcie mnie :-? ? Quote
SH Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Znam Tomka jeszcze z czasów kiedy wystawiał swoją pierwszą sunię Hillę. Jest przecież w wieku mojej najstarszej suczki, Beni :) Poza tym mam też kontakt z najstarszymi hodowcami husky na śląsku i w Wa-wie. A jak mówiłam w innym miejscu, bawiłam się też w zaprzęgi już w latach '90. Stąd znam kilku maszerów i ich opinie o tym sporcie. Quote
wiosna Posted July 21, 2003 Author Posted July 21, 2003 wojtas: priv to tak jakby post tylko do jednej osoby, moznaby zamiast tego pisac np na mila.. najczesciej tam sie podaje np nr tel, adresy albo jakiestam inne rzeczy, ktorycxh nie chcesz udostepniac wszystkim. pisze sie ja klikajac pod postem danej osoby ikonke z napisem PW - prywatna wiadomosc. to ze ja sie zajmuje tymi psiakami - fakt - duzy obowiazek, ale ja kocham te psiaki.. sh - widujesz sie teraz z tomkiem ? ps. tomek nie jest maszerem, ja trenuje z tymi psami. .. ;) Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Dzięki Wiosno- już wiem, co to priv- od angielskiego słowa private? A co d otwoich psów i tej pianki dalej nie rozumiem, ale może kiedyś będzie mi dane. Miłość to nie wszystko- i teraz odezwała sięmoja racjonalna natura. Pozdrawiam Cię Wiosno tym goręcej!!!! Quote
SH Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Tomka widuję raczej żadko. Ostatnio miałam z nim kontakt ze 2 miesiące temu kiedy szukałam adresu właściciela psa z jego hodowli. Psiaka znalazła pewna babka i po tatuażu udało się ustalić z jakiej hodowli pies pochodzi. Działam czasem jako husky-rescue :) Wyobrażam sobie co czuje człowiek, któremu zginął ukochany pies(:cry:) Wiem, że Tomek nie biegał nigdy z psami; zdaje się, że zdrowie mu na to nie pozwalało? Fajnie, że teraz te psiaki mają zajęcie i miłość takiej fanki jak Ty :) Quote
wiosna Posted July 21, 2003 Author Posted July 21, 2003 nie, nie biegal, chociaz kilka razy chcial stanac na wozek. zobaczymy ;) Quote
SH Posted July 23, 2003 Posted July 23, 2003 Dane hodowcy mającego przydomek Huschukchu przesłałam zgodnie z umową. Ciekawa jestem czy on jeszcze tam mieszka i hoduje. Bo biorąc pod uwagę wiek Akiki i brak jakichś innych psów z tym przdomkiem to można przypuszczać, że hodowla nie działa. Mama Akiki musi mieć teraz conajmniej 7,5 roku! Quote
wiosna Posted July 26, 2003 Author Posted July 26, 2003 tez wlasnie jestem ciekawa ;) zadzwonie do niego, bto bedziemy wiedziec ;)) Quote
Recommended Posts