Patia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dziś mąż zadzwonił do mnie z pracy , że ma w biurze koteczkę , która siedziała przed drzwiami rano , gdy przyszli pracownicy nawet się nie ruszyła , była tak zmęczona , że dała się bez problemu wziąć na ręce a położona na krześle zasnęła momentalnie . Pojechałam po nią , myślałam , że chora , potrącona może skoro tak leży ale nie , kociczka była chyba po prostu bardzo zmęczona tułaczką . Pytani mieszkańcy okolicy twierdzą , że kicia błąkała się już jakiś czas ale ją przepędzali , "bo małych naniesie ". Koteczka jest brudna , wygłodniała i przemarznięta . Biała z czarnym . Zbieramy na sterylkę i szukamy domu . Jutro wstawię zdjęcia . Quote
karusiap Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Biedactwo...oczywiscie kazdy umie tylko przepedzac:angryy:Dobrze ,ze w koncu trafila na dobra dusze:) Quote
Patia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Jest taka fajna :loveu: Prawdziwa dama , wydaje się , że chodzi na paluszkach , no wiecie o co mi chodzi :lol: Taka baletniczka z różowym noskiem :loveu: Quote
j3nny Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 podniose koteczke oczywiscie :loveu::loveu: w oczekiwaniu na zdjecia Quote
noemik Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Biedna kicia. Dobrze, że trafila do Ciebie, Patia.:) Quote
Patia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Cieszę się , że jest cała i zdrowa , Artur pracuje przy obwodnicy Wieliczki , tam jest czasem droga usłana kocimi trupkami :shake: Quote
j3nny Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no nie moge sie doczekac zeby zobaczyc malenstwo :) Quote
Patia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Na razie mam tylko takie : Kociczka dziś przez cały dzień na zmianę spała i poddawała swe futerko toalecie , jest już prawie czysta :loveu: Quote
j3nny Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie jest zaciazona? P.S. Oglaszac? czy zostaje? :evil_lol: Quote
Patia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Ogłaszać , u mnie przepełnienie Bazarek na sterylkę : http://www.dogomania.pl/forum/f99/royal-canin-pojemnik-na-karme-miski-podrozne-ortalionowe-na-sterylke-kotki-do-30-a-129901/ Quote
Patia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Koteczka została wczoraj odebrana przez właścicieli ,rozwiesili oni ogłoszenia ze zdjęciem . Koteczka została wykarmiona smoczkiem wraz z rozeństwem ( mamę kotkę znaleziono martwą ) przez córkę właścicieli , dziewczynkę może dwunastoletnią . Quote
Patia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Artur ją zgarnął już w dniu zaginięcia , co oznacza , że mieszkańcy mówili o innym błąkającym się kotku , będziemy go szukać . Koteczka przez te dni u nas wprowadziła niezłą rewolucję :evil_lol: to młody bandziorek , moje stateczne kocie staruszki były w szoku :crazyeye: Quote
j3nny Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :multi::multi::multi: dobrze ze juz w domku :) Quote
Recommended Posts