Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kilku miesięcy w schronisku we Wrześni pod Poznaniem siedzi piękna czarno-biała sunia na moje oko bardzo w typie pointera ( ale oceńcie sami)
Sunia jest bardzo smutna, większość czasu siedzi w budzie nawet nie wychyla z niej nosa...:-( Chyba cudem przeżyła te mrozy bo przecież to gładgowłose cudo nie miało co grzać...:shake: Sunia siedzi z innymi sukami i nie ma żadnych konfliktów, do ludzi też oki ( jeśli uda się ją wywołać z budy to chętnie daje się pogłaskać) OGŁOSZENIA MILE WIDZIANE!!:p

No początek zdjęcie znalezione w internecie pointera ( dla porónania)

A teraz nasza dziewczynka:

http://i40.tinypic.com/dny9ns.jpg

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam pewną ilość pointerów ale tej suczce raczej dalej niż bliżej do nich.:roll: No może jedynie, że ma łatki, ale w sumie kupę psów ma łatki. Ot po prostu ładny łaciaty kundelek;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Widziałam pewną ilość pointerów ale tej suczce raczej dalej niż bliżej do nich.:roll: No może jedynie, że ma łatki, ale w sumie kupę psów ma łatki. Ot po prostu ładny łaciaty kundelek;)

Mówisz? Ja widze podobieństwo ale może tylko dlatego, że bardzo chce...:oops: Fakt, że zdjecia nie oddają dokładnie wyglądu sunieczki... No nic nieważne czy ma coś z pointera czy nie DOM PILNIE POTRZEBNY:p