Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='iwona.lw']Czy ktoś organizuje jakiś większy pojazd na te nocne wystawy ?
Dog Show 2009

Jedna osoba chętna + mały pies :)))
No właśnie, ponieważ ja też chętnie bym dołączyła + 1 cockr ;):terazpol:

Posted

Jeśli znajdzie się chętny na wyjazd do Splitu na te 4 wystawy to mogę zabrać kogoś z psem ze sobą, zainteresowanych proszę o kontakt, termin zgłoszeń został przedłużony ;-)

Posted

Nikon a kiedy planujesz wyjechać i skąd?
Ja mam zgłoszonego psa i opłacone wystawy, ale okazało się, że z powodu kosztów dojazdu nie dam rady...

Potrafisz oszacować jaki byłby koszt??

Posted

Mam pytanie do osób które były już na tej wystawie:
czy przysyłają potwierdzenia i umieszczają jakieś informację na stronie chodzi mi o stawki, kolejność sędziowaniaw ringach?

Posted

Byliśmy z Wilczym / Wolfem / w lipcu 2008 - łączyliśmy przyjemne z pozytecznym :) - wracając do tematu - nocleg miałam załatwiony przez Rybnickie biuro podróży -CROATIA - polecam domki fajnie położoone my byliśmy blisko Trogiru / piękna okolica/.Do Splitu 25 km- ok 60 min jazdy samochodem -bo uliczki wąskie i zakorkowane. Wystawa 3 dniowa rozpoczyna się ok 22.00 wieczorem i trwa do rana ok 3-4.00
Udało nam się wziąc BOB ok 3,00 była grupa. Jeśli chodzi o stronę organizacyjną sędziowie mówili po angielsku i w tym języku otrzymaliśmy opis. Przed stadionem malutki , płatny parking !! Przyjechaliśmy ok 22.30 był zapełniony!!! parkowanie po obocznych uliczkach grozi zcholowaniem
:diabloti: trzeba strasznie uważać. Psów ogrom - przed nami cała masa różnych ras / nie tylko grupa 6/. Czasmi duże i agresywne. Dobrze wziąć koce do siedzenia- bo co prawda trawka jest ale po 3 dniach deptania :); nad ranem robi sie zimno - nawet jak na Chorwacje mało przyjemnie.Polecam wystawę i urlop w tej okolicy. Więcej jeśli ktoś będzie chciał to prv.

Posted

Plany znajomym sie nieco zmienily dlatego tez mamy do zaoferowania pol domku w związku z wystawami w Splicie.Polowa domku-jeden pokoj posiada 2 wyrka,po srodku jest aneks kuchenny.Ogolnie domek posiada 2 pokoje.Domki znajduja sie na przedmiesciach Splitu-)Czyli do wystawy nie jest daleko-)
Jesli Ktos jest zainteresowany prosze o PV.

Posted

Też dostałam, ale... nie wiem w czym otworzyć pliki o rozszerzeniu snp...

No i nadal nie mam jak ani z kim dotrzeć do Splitu :placz:

Posted

Gia napisał(a):
Też dostałam, ale... nie wiem w czym otworzyć pliki o rozszerzeniu snp...

No i nadal nie mam jak ani z kim dotrzeć do Splitu :placz:

Pobierz z internetu - program poprowadzi Cię za rękę. Zainstaluj i otwórz. Zajmuje to ok. 10 minut.
A w sprawie transportu niestety nie pomogę ;(
Pozdro

Posted

dzięki :)

Czy ktoś ma wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby i 1 psa? Oczywiście dokładam się do paliwa.

Sporo osób się wybiera, a nikt nie ma miejsca?

• 2 weeks later...
Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
pewnie jeszcze nikt nie wrócił ?

A może jednak Ktoś już wrócił? Tradycyjnie proszę o stawkę i wyniki rodków (rhodesian ridgeback).:oops:
Pochwalcie się proszę i wynikami z innych ras to tak fajnie się czyta i podziwia. :loveu:

Posted

[quote name='shirkan']26.07. amstaffka Gang-Staff WIND OF CHANGE [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=4][FONT=Verdana][SIZE=2]CAC, CACIB, BOS, BOB :multi:

To serdeczne gratulacje:multi:, ale piękny wynik:multi:

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']ja wiem, że w lhasa 2 x BOB , CACIB, res.CACIB, 3 lub 4 x CAC ( nie wiem dokładnie ) synek mojego DJa Siward Black Knight Lhamco Laco :)

nie mam jeszcze pełnej stawki lhasa czy moge liczyć na skan lub zdjęcie z katalogu ? proszę na dzidtka@go2.pl

Piękne wyniki wielkie gratulacje!:multi:

Posted

Gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wystaw !!!

a w szczególności dla bulmastifki "ARIZONY" - podobno to moja sunia (dostawałam właśnie takie potwierdzenia na maila, że mojego psa przyjęli) :evil_lol:

Posted

Gratulacje!!!!
Agatko czyżbyś nie była zadowolona? Napiszcie coś o tej wystawie. warto się tam kiedyś wybrać? Teraz to się za długo zastanawiałam :evil_lol:

Posted

amazonka napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wystaw !!!

a w szczególności dla bulmastifki "ARIZONY" - podobno to moja sunia (dostawałam właśnie takie potwierdzenia na maila, że mojego psa przyjęli) :evil_lol:

dziękuję;)

A ja się musiałam o potwierdzenie prosić... już teraz rozumiem czemu:roll: w ostatniej chwili przed wyjazdem mailem wysłali:eviltong: