Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viki1 napisał(a):
Tradycyjnie proszę o stawkę i wyniki rodków (rhodesian ridgeback).:oops:
:loveu:

A ja "tradycyjnie" prosze o info jakiego masz psa tej rasy.:p
Tak wielkie Twoje zainteresowanie akurat tą.
Pochwal sie proszę. :)
Tak miło będzie sie dowiedzieć z jakiej hodowli, w jakim wieku, jakie ma osiagnięcia wystawowe....
Tak bardzo "dopingujesz" rase na ringach... potrzymam kciuki i za Twojego!!!!:multi:

Posted

[quote name='Viki1']To serdeczne gratulacje:multi:, ale piękny wynik:multi:

[quote name='Dzidtka_Gl']ja wiem, że w lhasa 2 x BOB , CACIB, res.CACIB, 3 lub 4 x CAC ( nie wiem dokładnie ) synek mojego DJa Siward Black Knight Lhamco Laco :)

nie mam jeszcze pełnej stawki lhasa czy moge liczyć na skan lub zdjęcie z katalogu ? proszę na dzidtka@go2.pl

[quote name='Zimowa Aura']Bullmastiffka ARIZONA Zimowa Aura- 4xCAC, 2x CACIB i 4x BOB

[quote name='nalina']My rowniez w domku,moj psiak 4 x CAC,1 CACIB, suczka v.P w szczeniakach.
Sedziowanie nie bylo fer,ale wakacje za to wspaniale!!
Gratulacje dla tych, co się pochwalili. Piekne wyniki!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Reni']A ja "tradycyjnie" prosze o info jakiego masz psa tej rasy.:p
Tak wielkie Twoje zainteresowanie akurat tą.
Pochwal sie proszę. :)
Tak miło będzie sie dowiedzieć z jakiej hodowli, w jakim wieku, jakie ma osiagnięcia wystawowe....
Tak bardzo "dopingujesz" rase na ringach... potrzymam kciuki i za Twojego!!!!:multi:

Reni, a co ma piernik do wiatraka - czy trzeba mieć psa danej rasy żeby się interesować stawką czy wynikami? Żartujesz, prawda? :roll:
Kibicuje, bo znam rodezjany, pytam bo jestem ciekawa i chce info przekazać koleżance, której nie ma dogo - to źle? ;)
Reni jak nie chcesz to się nie chwal osiągnięciami z wystawy (jeśli były) - przecież nie zmuszę cię. ;)
Gratuluje wszystkim, bo widzę imponujące osiągnięcia w różnych rasach. :multi::multi:
Jeszcze raz wielkie brawa dla pięknych pupili oraz wspaniałych handlerów.

Posted

[quote name='martyna.']Bardzo proszę o stawkę PUDLI TOY - TOY POODLE - CANICHE.Z góry bardzo dziękuje :))
Daj znać na prv z adresem normalnego maila to Ci prześlę stawkę pudli.
Maks i Spark - Tobie też prześlę ;) Zrobię fotę z katalogu. Dopiero wróciłem do domu i jestem zbyt padnięty żeby przepisywać ;(
A co do Splitu - my daliśmy bardzo wielkiej D. Tzn. nasza sunia na tyle wzbraniała się przed wystawianiem, że po dwóch umoczonych dniach - odpuściliśmy sobie dwa pozostałe. Cóż, bywa.
Pozdrawiam wszystkich i gratuluję tym, którzy wrócili z sukcesami. Szczególnie pozdrawiam amazonkę (sorki, że Was nie znaleźliśmy, ale rozwój wypadków na naszym ringu zbytnio nie nastrajał... )

Posted

aro napisał(a):
Daj znać na prv z adresem normalnego maila to Ci prześlę stawkę pudli.
Maks i Spark - Tobie też prześlę ;) Zrobię fotę z katalogu. Dopiero wróciłem do domu i jestem zbyt padnięty żeby przepisywać ;(
A co do Splitu - my daliśmy bardzo wielkiej D. Tzn. nasza sunia na tyle wzbraniała się przed wystawianiem, że po dwóch umoczonych dniach - odpuściliśmy sobie dwa pozostałe. Cóż, bywa.
Pozdrawiam wszystkich i gratuluję tym, którzy wrócili z sukcesami. Szczególnie pozdrawiam amazonkę (sorki, że Was nie znaleźliśmy, ale rozwój wypadków na naszym ringu zbytnio nie nastrajał... )

Hej, nie wiedziałam, że jedziesz w świat daleki :crazyeye::-o, głaski dla małej....czasem tak bywa

Posted

A co do konkretów: trochę przerostu formy nad treścią. Spodziewałem się czegoś bardziej atrakcyjnego niż trawnika w środku miasta. Ale grunt, to dobrze sprzedać imprezę i ta się sprzedała. Plusy to łatwy dojazd i to że można było wjechać przed same ringi żeby się rozładować.
Połączenie rodzinnego urlopu z czterodniowym maratonem jednak uważam za niezbyt udany sposób spędzania czasu wolnego. Prawda jest taka, że po pół każdego dnia masz wyjęte, a jeśli wygrasz, to potem śpisz do południa.. ;)
Ale są i pozytywy - my byliśmy na granicy Splitu (Camping Split - Strobec). Tam się zadekowało ze stu wystawców ze znacznie większą ilością psów. I po wystawach zorganizowano konkurs na Najpiękniejszego Psa Campingu. I nasza malutka Mamba zajęła 3 miejsce co nam baaaaaardzo osłodziło gorycz wystaw ;)
Ps.
Nagroda za 3 miejsce - 4 półlitrowe piwa w restauracji
2 miejsce - cztery pizze
winer miał dzień pobytu za darmo
pozdrówka dla wszystkich ;)

Posted

aro napisał(a):
A co do konkretów: trochę przerostu formy nad treścią. Spodziewałem się czegoś bardziej atrakcyjnego niż trawnika w środku miasta. Ale grunt, to dobrze sprzedać imprezę i ta się sprzedała. Plusy to łatwy dojazd i to że można było wjechać przed same ringi żeby się rozładować.
Połączenie rodzinnego urlopu z czterodniowym maratonem jednak uważam za niezbyt udany sposób spędzania czasu wolnego. Prawda jest taka, że po pół każdego dnia masz wyjęte, a jeśli wygrasz, to potem śpisz do południa.. ;)
Ale są i pozytywy - my byliśmy na granicy Splitu (Camping Split - Strobec). Tam się zadekowało ze stu wystawców ze znacznie większą ilością psów. I po wystawach zorganizowano konkurs na Najpiękniejszego Psa Campingu. I nasza malutka Mamba zajęła 3 miejsce co nam baaaaaardzo osłodziło gorycz wystaw ;)
Ps.
2 miejsce - cztery pizze

Dobre i to, fajne towarzystwo campingowe mieliście, a foty jakoweś są?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Hej, nie wiedziałam, że jedziesz w świat daleki :crazyeye::-o, głaski dla małej....czasem tak bywa

No cóż, po prostu widzę, że się rozjechaliśmy po Południu ;))
Ściskaj kudłaczy ;)

Posted

aro napisał(a):
No cóż, po prostu widzę, że się rozjechaliśmy po Południu ;))
Ściskaj kudłaczy ;)

A byłeś u nas....tak Mania szalała jak trzeba ;):evil_lol:
ścisnę, ścisnę....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Dobre i to, fajne towarzystwo campingowe mieliście, a foty jakoweś są?

A.

Foty są i owszem, ale mimo przekazania instrukcji przez Asiaczka.... No, jeszcze jej nie opanowałem ;)
A propos, Asiaczku - aluzju paniał :) ;)
Myślę, że "pudło" zawdzięczamy Holendrom, którzy nam bardzo kibicowali. Wygrał borzoj z Rosji (łoj, dużo było tam naszych przyjaciół ze Wschodu).
Towarzystwo na campie fajne, ale w czasie wystaw pojawił się wielki problem. Bo przybyło ok. 300 psów, a każdy z nich zostawiał kupę....

Posted

Maks i Spark napisał(a):

... ja tez nie wiedziałam... tak się zakamuflował, obuzek jeden...:evil_lol:

aro napisał(a):
Ps.
2 miejsce - cztery pizze

No prosze, jak ciekawie na tym campingu było... Plus dla właścicieli campingu.:lol:

aro napisał(a):
Foty są i owszem, ale mimo przekazania instrukcji przez Asiaczka.... No, jeszcze jej nie opanowałem ;)
A propos, Asiaczku - aluzju paniał :) ;)
Myślę, że "pudło" zawdzięczamy Holendrom, którzy nam bardzo kibicowali. Wygrał borzoj z Rosji (łoj, dużo było tam naszych przyjaciół ze Wschodu).
Towarzystwo na campie fajne, ale w czasie wystaw pojawił się wielki problem. Bo przybyło ok. 300 psów, a każdy z nich zostawiał kupę....

Oj, co do kup, to, hm... gó....niana sprawa... Nieładnie...

Jak będą problemy ze wstawianiem fotek - przeslij na maila, ja wstawię.
Ale musze Cię trochę podopingowac, bo Buszki tez przesłałam instrukcję, trochę ją ona przeraziła, ale po telefonicznym ćwiczeniu (BUszka u siebie na kompie, ja - u siebie), już następnego dnia śmigała z fotkami aż miło! Myślę, że nie będziesz gorszy od kobitki, co?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku, co do kup - my po sobie sprzątaliśmy. Niestety (?) bardzo zwracam uwagę na to jak mnie odbierają w innych krajach - stąd nowy wątek na dg "nie róbmy obciachu".
Z propozycji foto - skorzystam ;)
A co do wskakiwania na gula, tzn. brania na męską ambicję, to właśnie jeden z kibicujących nam na campie Holendrów opowiedział nam kawał, jak to facet po 40. znalazł żabkę i ona go namawiała na pocałunek zapewniając, że jest zaczarowaną księżniczką, super laską, która spełni jego wszelkie oczekiwania, także erotyczne, itd, itp. I odpowiedział jej, że w pewnym wieku faceta bardziej niż najseksowniejsza laska kręci gadająca żaba... ;)
Nie z nami te numery Bruner ;)
pozdrówka i...
Ania/Mania - wstępnie nie widzę wilczych szpiców....

Posted

[quote name='aro']Asiaczku, co do kup - my po sobie sprzątaliśmy. Niestety (?) bardzo zwracam uwagę na to jak mnie odbierają w innych krajach - stąd nowy wątek na dg "nie róbmy obciachu".
Z propozycji foto - skorzystam ;)
A co do wskakiwania na gula, tzn. brania na męską ambicję, to właśnie jeden z kibicujących nam na campie Holendrów opowiedział nam kawał, jak to facet po 40. znalazł żabkę i ona go namawiała na pocałunek zapewniając, że jest zaczarowaną księżniczką, super laską, która spełni jego wszelkie oczekiwania, także erotyczne, itd, itp. I odpowiedział jej, że w pewnym wieku faceta bardziej niż najseksowniejsza laska kręci gadająca żaba... ;)
Nie z nami te numery Bruner ;)
pozdrówka i...
Ania/Mania - wstępnie nie widzę wilczych szpiców....
aro - ja nie do Ciebie z tymi qupami..... ja tak ogólnie. Bo ja na wystawach też sprzątam po moich.
No to czekam na maila z fotkami. A zadam następne podstępne pytanie - zmniejszać umiesz? Bo jak nie, to lepiej wyślij mi CD z fotkami, które chcesz, abym wstawiła...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']aro - ja nie do Ciebie z tymi qupami..... ja tak ogólnie. Bo ja na wystawach też sprzątam po moich.
No to czekam na maila z fotkami. A zadam następne podstępne pytanie - zmniejszać umiesz? Bo jak nie, to lepiej wyślij mi CD z fotkami, które chcesz, abym wstawiła...:evil_lol:

Pzdr.
Spox, ale dziś już padam. Jutro się odezwę. Pozdrówka. I wolność dla basków!

Posted

Ato, a mogę prosić o stawkę wilczaków czechosłowackich?? ;)
Jedna to moja, tyle, że nie dojechałyśmy i ciekawa jestem jaką miałybyśmy konkurencję ;)

Posted

Gia napisał(a):
Ato, a mogę prosić o stawkę wilczaków czechosłowackich?? ;)
Jedna to moja, tyle, że nie dojechałyśmy i ciekawa jestem jaką miałybyśmy konkurencję ;)

dajcie na prv Wasze adresy, a wyślę stawki

Posted

Dzięki Asiaczku ;)
Co do stawek - szpiców wilczych nie było, a na trzy maile od was odpowiem wieczorem (tzn. prześlę Wam stawki)
Ps.
Lokata trzecia, a piw było cztery ;)
Drugie miejsce było ex aequo i dlatego tam stoją cztery sztuki

Posted

aro napisał(a):
Co do stawek - szpiców wilczych nie było, a na trzy maile od was odpowiem wieczorem (tzn. prześlę Wam stawki)

Taaa, dlaczego mnie to nie dziwi :roll:

A.