agaga21 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 oooo! to wspaniqale...mam nadzieję że dt stanie się ds:cool3: lub szybko znajdzie się inny ds jeśli to niemożliwe:evil_lol: Quote
Kana Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kurde super!! :multi: A juz przekonałam TZ-ta na DT :P Rozumiem ze ruszamy z ogloszeniami :loveu: Quote
agaga21 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kana napisał(a):Kurde super!! :multi: A juz przekonałam TZ-ta na DT :P Rozumiem ze ruszamy z ogloszeniami :loveu: kana:crazyeye:szukasz drugiego tymczasowicza?????:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Marfi Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No i zapeszyłam :placz:. Kot zaatakował Alefa, a ten nie będąc dłużnym pogonił go, kot spadł z 2 pięta, na szczęście nic mu się nie stało. W taki oto sposób, po długim błaganiu opiekunki przez p. Joannę Alef jest na tymczasie jeszcze tylko kilka dni i trzeba go stamtąd zabrać :-(. Błagam, jeśli ktoś może to pomóżcie, on nie może wrócić do tej komórki :shake:. ps. po rozmowie z kilkoma behawiorystami i wetami wiadomo, że psy tej rasy muszą być same, bez innych psów, tym bardziej kotów :angryy:. Quote
paros Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 A już miałam nadzieję :-( ale komórka chyba już zajęta :cool3: Quote
agaga21 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Marfi napisał(a): ps. po rozmowie z kilkoma behawiorystami i wetami wiadomo, że psy tej rasy muszą być same, bez innych psów, tym bardziej kotów :angryy:. bzdura. zgodzę się że ta ocena dotyczyć może tego konkretnego psa ale nie ogólnie wszystkich psów tej rasy. tak czy owak psiak znów można powiedzieć stracił dach nad głową....:-( Quote
Marfi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 agaga21 napisał(a):bzdura. zgodzę się że ta ocena dotyczyć może tego konkretnego psa ale nie ogólnie wszystkich psów tej rasy. Powiem Ci szczerze, że nie mam najmniejszego pojecia czy to prawda czy nie, Joanna wykonała kilka telefonów stąd te informacje. Niestety telefonów w sprawie Alefa zero. Koszmar, że psiak po raz kolejny traci dom, syn pani z DT załamany, podobno juz pokochał psiaka, niestety miłosci między psem a kotami nie będzie :-( Quote
Kana Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rozumiem, że pogonił kota z agresją a nie z chęcią zabawy ? Quote
Marfi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kana napisał(a):Rozumiem, że pogonił kota z agresją a nie z chęcią zabawy ? Niestety to kot wykonał pierwszy krok, podobno rzucił się na Alefa i podrapał mu nos, w tej sytuacji nawet ja dostałabym nerwa :angryy: Quote
bebcik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 o losie... czytałam watek o Alefie juz w styczniu. Wygląda jak mlodszy brat mojej suni. Cieszyłam sie że ma domek.. a teraz.. :-( Quote
hajaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zaznaczam. Przecież to dzieciak, cudny dzieciak ... :-( Quote
Marfi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 To wszystkie ogłoszenia Alefa, zaglądajcie, podbijajcie: 1. ..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zaloguj 2. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Targowisko 3. Fundacja "AST" na Rzecz Zwierząt Niechcianych - Forum :: Zobacz temat - 9-miesieczny amstaff w fundacji Maja w Zielonce 4. forum.amstaff.tox.pl :: Zaloguj :: Amstaff : Pit Bull : 5. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Amstaff Info - Forum 6. Amstaffy.net - Forum Informacyjne o Terrierach Typu Bull 7. Vegie - Wegetarianizm - Ekologia :: 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 8. eOferty.pl 9. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 10. Fundacja Maja z Zielonki, ma pod opieką / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 11. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! / Psy > Amstaffy - Zielonka 12. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl 13. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Mazowiecki 14. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Zielonka - adpedia.pl 15. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Zielonka, Mazowieckie 16. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!! 17. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy 18. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 19. Ogłoszenia Sprzedam - 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 20. darmowe ogłoszenia, sprzedam 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie!!! 21. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! | Neeon.pl 22. Alef - Zwierzaki - cafeanimal.pl 23. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu! 24. 9-miesięczny amstaff szuka domu! - SELLIT.PL 25. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia 26. 4lapy.pl 27. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA ZIELONKA - Autogielda.pl 28. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 29. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! (693434091) - Aukcje internetowe Allegro 30. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Jeśli macie inne strony gdzie warto umieścić Alefa, podeślijcie je Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Marfi napisał(a):To wszystkie ogłoszenia Alefa, zaglądajcie, podbijajcie: 1. ..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zaloguj 2. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Targowisko 3. Fundacja "AST" na Rzecz Zwierząt Niechcianych - Forum :: Zobacz temat - 9-miesieczny amstaff w fundacji Maja w Zielonce 4. forum.amstaff.tox.pl :: Zaloguj :: Amstaff : Pit Bull : 5. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Amstaff Info - Forum 6. Amstaffy.net - Forum Informacyjne o Terrierach Typu Bull 7. Vegie - Wegetarianizm - Ekologia :: 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 8. eOferty.pl 9. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 10. Fundacja Maja z Zielonki, ma pod opieką / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 11. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! / Psy > Amstaffy - Zielonka 12. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl 13. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Mazowiecki 14. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Zielonka - adpedia.pl 15. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Zielonka, Mazowieckie 16. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!! 17. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy 18. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl 19. Ogłoszenia Sprzedam - 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! 20. darmowe ogłoszenia, sprzedam 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie!!! 21. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! | Neeon.pl 22. Alef - Zwierzaki - cafeanimal.pl 23. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu! 24. 9-miesięczny amstaff szuka domu! - SELLIT.PL 25. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia 26. 4lapy.pl 27. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA ZIELONKA - Autogielda.pl 28. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 29. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! (693434091) - Aukcje internetowe Allegro 30. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Jeśli macie inne strony gdzie warto umieścić Alefa, podeślijcie je :crazyeye: Ale kawał dobrej roboty :loveu: Quote
Marfi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 jak tyle ogłoszeń nie podziała to ja już nie wiem :shake:. Quote
hajaa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jest młodziutki, piękny, miejmy nadzieję, że szybko znajdzie jakiś odpowiedzialny domek. Quote
Kana Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Marfi napisał(a):Niestety to kot wykonał pierwszy krok, podobno rzucił się na Alefa i podrapał mu nos, w tej sytuacji nawet ja dostałabym nerwa :angryy: Wiesz mój kot też lubi zaczepiać ale dla zabawy. Kurcze myślałam nad nim i dupa blada bo moja tymczasowiczka dostała cieczki :shake: Trzymaj się biedaku! P.S Przydałyby się lepsze zdjęcia. Quote
Marfi Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie wiem czy kociakowi zachciało sie bawić, może i tak było bo Alef raczej nie wie co to kot i jak go podejść :cool1:. Zdjęć jest naprawde sporo, począwszy od 1 i 2 str do linka w ogłoszenich, chociaż tam sporo jest rozmazanych bo tego wariata utrzymać na sekunde w spokoju graniczy z cudem :p. Mój mail pusty, mam nadzieję, że Joanna nie może się opędzic od telefonów :razz: Quote
Marfi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 telefony są ale niestety tylko od jednej grupy społecznej, czyli łysych nieletnich albo małoletnich mięśniaków :angryy: Quote
agaga21 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 aż dZiwne ze takim pięknym szczylkiem nie ma zainteresowania:shake: Quote
Recommended Posts