Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):
Kurde super!! :multi:
A juz przekonałam TZ-ta na DT :P

Rozumiem ze ruszamy z ogloszeniami :loveu:

kana:crazyeye:szukasz drugiego tymczasowicza?????:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

No i zapeszyłam :placz:.

Kot zaatakował Alefa, a ten nie będąc dłużnym pogonił go, kot spadł z 2 pięta, na szczęście nic mu się nie stało.

W taki oto sposób, po długim błaganiu opiekunki przez p. Joannę Alef jest na tymczasie jeszcze tylko kilka dni i trzeba go stamtąd zabrać :-(.

Błagam, jeśli ktoś może to pomóżcie, on nie może wrócić do tej komórki :shake:.

ps. po rozmowie z kilkoma behawiorystami i wetami wiadomo, że psy tej rasy muszą być same, bez innych psów, tym bardziej kotów :angryy:.

Posted

Marfi napisał(a):

ps. po rozmowie z kilkoma behawiorystami i wetami wiadomo, że psy tej rasy muszą być same, bez innych psów, tym bardziej kotów :angryy:.

bzdura. zgodzę się że ta ocena dotyczyć może tego konkretnego psa ale nie ogólnie wszystkich psów tej rasy.

tak czy owak psiak znów można powiedzieć stracił dach nad głową....:-(

Posted

agaga21 napisał(a):
bzdura. zgodzę się że ta ocena dotyczyć może tego konkretnego psa ale nie ogólnie wszystkich psów tej rasy.

Powiem Ci szczerze, że nie mam najmniejszego pojecia czy to prawda czy nie, Joanna wykonała kilka telefonów stąd te informacje.

Niestety telefonów w sprawie Alefa zero.

Koszmar, że psiak po raz kolejny traci dom, syn pani z DT załamany, podobno juz pokochał psiaka, niestety miłosci między psem a kotami nie będzie :-(

Posted

Kana napisał(a):
Rozumiem, że pogonił kota z agresją a nie z chęcią zabawy ?

Niestety to kot wykonał pierwszy krok, podobno rzucił się na Alefa i podrapał mu nos, w tej sytuacji nawet ja dostałabym nerwa :angryy:

Posted

o losie... czytałam watek o Alefie juz w styczniu. Wygląda jak mlodszy brat mojej suni. Cieszyłam sie że ma domek.. a teraz.. :-(

Posted

To wszystkie ogłoszenia Alefa, zaglądajcie, podbijajcie:
1. ..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zaloguj
2. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Targowisko
3. Fundacja "AST" na Rzecz Zwierząt Niechcianych - Forum :: Zobacz temat - 9-miesieczny amstaff w fundacji Maja w Zielonce
4. forum.amstaff.tox.pl :: Zaloguj :: Amstaff : Pit Bull :
5. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Amstaff Info - Forum
6. Amstaffy.net - Forum Informacyjne o Terrierach Typu Bull
7. Vegie - Wegetarianizm - Ekologia :: 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
8. eOferty.pl
9. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
10. Fundacja Maja z Zielonki, ma pod opieką / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
11. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! / Psy > Amstaffy - Zielonka
12. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl
13. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Mazowiecki
14. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Zielonka - adpedia.pl
15. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Zielonka, Mazowieckie
16. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!!
17. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy
18. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
19. Ogłoszenia Sprzedam - 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
20. darmowe ogłoszenia, sprzedam 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie!!!
21. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! | Neeon.pl
22. Alef - Zwierzaki - cafeanimal.pl
23. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!
24. 9-miesięczny amstaff szuka domu! - SELLIT.PL
25. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
26. 4lapy.pl
27. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA ZIELONKA - Autogielda.pl
28. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
29. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! (693434091) - Aukcje internetowe Allegro
30. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Jeśli macie inne strony gdzie warto umieścić Alefa, podeślijcie je

Posted

Marfi napisał(a):
To wszystkie ogłoszenia Alefa, zaglądajcie, podbijajcie:
1. ..:: Forum Amstaff-civ ::.. :: Zaloguj
2. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Targowisko
3. Fundacja "AST" na Rzecz Zwierząt Niechcianych - Forum :: Zobacz temat - 9-miesieczny amstaff w fundacji Maja w Zielonce
4. forum.amstaff.tox.pl :: Zaloguj :: Amstaff : Pit Bull :
5. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Amstaff Info - Forum
6. Amstaffy.net - Forum Informacyjne o Terrierach Typu Bull
7. Vegie - Wegetarianizm - Ekologia :: 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
8. eOferty.pl
9. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
10. Fundacja Maja z Zielonki, ma pod opieką / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
11. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! / Psy > Amstaffy - Zielonka
12. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl
13. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Mazowiecki
14. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Zielonka - adpedia.pl
15. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! , Zielonka, Mazowieckie
16. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.!!!
17. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy
18. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
19. Ogłoszenia Sprzedam - 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!!
20. darmowe ogłoszenia, sprzedam 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu Cały kraj. Sprzedam Wszystkie kategorie!!!
21. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! | Neeon.pl
22. Alef - Zwierzaki - cafeanimal.pl
23. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!
24. 9-miesięczny amstaff szuka domu! - SELLIT.PL
25. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
26. 4lapy.pl
27. AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA ZIELONKA - Autogielda.pl
28. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
29. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! (693434091) - Aukcje internetowe Allegro
30. 9-miesięczny amstaff szuka kochającego domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Jeśli macie inne strony gdzie warto umieścić Alefa, podeślijcie je

:crazyeye: Ale kawał dobrej roboty :loveu:

Posted

Marfi napisał(a):
Niestety to kot wykonał pierwszy krok, podobno rzucił się na Alefa i podrapał mu nos, w tej sytuacji nawet ja dostałabym nerwa :angryy:

Wiesz mój kot też lubi zaczepiać ale dla zabawy.
Kurcze myślałam nad nim i dupa blada bo moja tymczasowiczka dostała cieczki :shake:
Trzymaj się biedaku!

P.S Przydałyby się lepsze zdjęcia.

Posted

Nie wiem czy kociakowi zachciało sie bawić, może i tak było bo Alef raczej nie wie co to kot i jak go podejść :cool1:.

Zdjęć jest naprawde sporo, począwszy od 1 i 2 str do linka w ogłoszenich, chociaż tam sporo jest rozmazanych bo tego wariata utrzymać na sekunde w spokoju graniczy z cudem :p.

Mój mail pusty, mam nadzieję, że Joanna nie może się opędzic od telefonów :razz: