Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Generalnie to chrapią psy budowy bullowatych,bądz przypominające bullowate,buldogi,boksery,mopsy,psy te ze względu na swoją budowę,mogą mieć problemy z oddychaniem

• 1 month later...
Posted

Szpila jak zapoda koncert to nrmalnie nie do wyrobienia wtedy najczesciej jej dobudzic nie mozna a ona zwinieta w jakies chinskie es chrapie jak diwa operowa.

a jak przygniecie sobie grdyke i wepchnie nos w sciane to juz w ogole kongo

• 9 months later...
Posted

A nasz Rudzik - niezupełny boksio, ale chrapie tak, że zdetronizował babcię mojego TZta! :lol: A babcia to ciągnąć potrafi... :D Nokaut jest zupełny i nie ma najmniejszych szans na odzyskanie przez babcię pozycji wiodącej! Mój TZ mówi że nawet całe stado chrapiących babć nie dałoby rady! Dzięki Bogu, że komunistyczne bloki mają takie grube ściany, bo inaczej mielibyśmy na głowie skargi od połowy bloku. :lol:

TZ teraz właśnie mi dopowiada, że "gdyby wykorzystywać energię z chrapania Rudego, to nie płacilibyśmy rachunków za prąd" :D - Rudy by nam dostarczył aż nadto! :lol:

...strasznie obrażony jest ten mój TZ na chrapiącego Rudaska :-? :D

Posted

oj chrapie i to tak, ze czasami nie slychac TV :lol: Potrafi nawet zasnac na chwile w pozycji siedzacej i wtedy tez chrapie. Jak nie chrapie to budze sie w nocy zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku.
Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow bokserow :n00b:

Posted

Mój TZ mówi, że jesteście jego "socci malorum"-tzn.towarzysze niedoli, dzięki czemu Jego cierpienie nie jest odosobnione i może je zrozumieć. "Dodajecie mi wiary i siły ilekroć słyszę chrapiącego Rudego. Wiem, że nie jestem sam." :lol: :lol: :lol: