Tomek_12 Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 Cześć! Jestem nowy na tym forum ... to moj pierwszy temat w ktorym chce zapytac czy Wasze pupilki tez chrapia kiedy śpią? P.S mój piesek wabi się : Bej:) 8) Quote
Aireedhelien Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 i to jak. nieraz naprawde mozna sie usmiac ;) Quote
ajka Posted October 29, 2004 Posted October 29, 2004 oczywiście,że moja chrapie, i bez tego odgłosu nie mogłabym już chyba zasnąć :lol: Quote
bartek_yo Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 moja lajza chrapie i to tak ze sie sciany trzesa....ale juz sie przyzwyczailem i jest dobrze :D Quote
Nata Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 boksy jak bosky ale mopsy :o mopsy w ogole nie chrapia :wink: bueeeehhhaaahhhaaaa Quote
Johny Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Generalnie to chrapią psy budowy bullowatych,bądz przypominające bullowate,buldogi,boksery,mopsy,psy te ze względu na swoją budowę,mogą mieć problemy z oddychaniem Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Boże mój chrapie jak stara lokomotywa. Czasami nie można wytrzymać :) no ale cóż , trzeba z tym żyć :) Quote
Gab_Rysia Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Mój starszy i chrapie i slini się straszliwie. Młody nie chrapie i nie chlapie. Quote
d.ela Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 moje dwa potfory nie dość, że chrapią to jeszcze potrafią biegać i szczekać przez sen :bigok: Quote
marmar Posted December 12, 2004 Posted December 12, 2004 :D Betinka też chrapie,hm jej chrapanie uwielbiam ,ale meza chrapanka nie znosze Quote
Olwar Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 No jasne ,że moja chrapie. Zresztą nawet wtedy, gdy udaje ,że śpi. Ale kocham to jej chrapanko, jest super :sleep: Quote
Agga Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 no nie wyłamie sie i powiem, ze Sara tez chrapie... 8) Quote
dbsst Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Szpila jak zapoda koncert to nrmalnie nie do wyrobienia wtedy najczesciej jej dobudzic nie mozna a ona zwinieta w jakies chinskie es chrapie jak diwa operowa. a jak przygniecie sobie grdyke i wepchnie nos w sciane to juz w ogole kongo Quote
AśkaK Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A nasz Rudzik - niezupełny boksio, ale chrapie tak, że zdetronizował babcię mojego TZta! :lol: A babcia to ciągnąć potrafi... :D Nokaut jest zupełny i nie ma najmniejszych szans na odzyskanie przez babcię pozycji wiodącej! Mój TZ mówi że nawet całe stado chrapiących babć nie dałoby rady! Dzięki Bogu, że komunistyczne bloki mają takie grube ściany, bo inaczej mielibyśmy na głowie skargi od połowy bloku. :lol: TZ teraz właśnie mi dopowiada, że "gdyby wykorzystywać energię z chrapania Rudego, to nie płacilibyśmy rachunków za prąd" :D - Rudy by nam dostarczył aż nadto! :lol: ...strasznie obrażony jest ten mój TZ na chrapiącego Rudaska :-? :D Quote
teqquila Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 moj tez chrapie !! a czasmi to nawet u sasiadow podobno slychac !! dodam tylko tych na dole :P Quote
fiona1 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oj chrapie i to tak, ze czasami nie slychac TV :lol: Potrafi nawet zasnac na chwile w pozycji siedzacej i wtedy tez chrapie. Jak nie chrapie to budze sie w nocy zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku. Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow bokserow :n00b: Quote
Magda-Amir Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 oj Amir to ma niezłe chrapowanie czasem :lol: dla mnie wieczorem to juz kolysanak jest :roll: :lol: Quote
AśkaK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Mój TZ mówi, że jesteście jego "socci malorum"-tzn.towarzysze niedoli, dzięki czemu Jego cierpienie nie jest odosobnione i może je zrozumieć. "Dodajecie mi wiary i siły ilekroć słyszę chrapiącego Rudego. Wiem, że nie jestem sam." :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts