Patisa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Anna Rapp']PORTRET MARYLA http://images36.fotosik.pl/51/aef65880134add20med.jpg Piękna jest!:-o:loveu: Anna powiedz Ty mi...czy hiszpany też się tak strzyże jak portugalczyki... tak a' la na lwa? Quote
Anna Rapp Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Patisa napisał(a):Piękna jest!:-o:loveu: Anna powiedz Ty mi...czy hiszpany też się tak strzyże jak portugalczyki... tak a' la na lwa? Maryl jest samcem;) imię rodowodowe to Amarillo - i tak zostało Marylko, a najczęściej Marylka:lol:. Hiszpańskie psiaki strzyże się równiutko po całości bez żadnych fryzurek. Zapraszam na nasza stronkę - tam jest dużo informacji o naszej rasie. Pozdrawiam serdecznie, Ania Quote
Patisa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No tym razem nie czuje się winna, że pomyliłam płcie :lol: A jak trafię na stronkę?:hmmmm: Quote
Anna Rapp Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Patisa']No tym razem nie czuje się winna, że pomyliłam płcie :lol: A jak trafię na stronkę?:hmmmm:[/quote nie wiem dlaczego,ale jak piszę adres e-mial to po zatwierdzeniu wiadomości pokazują się kropeczki zamiast adresu. Może chodzi tu o reklamę na dogomanii? wpisz całą nazwę rasy z końcówką wodny i potem kropka pl ;) Quote
Anna Rapp Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Tak CANIS MARINUS - zapraszam! Quote
Recommended Posts