Jump to content
Dogomania

Jestem, a jednak mnie nie ma... Potrzebna pomoc !!! Zjawa

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, coś nowego wiadomo o bidulce, może jakieś foto???
Trochę bez sensu jest istnienie wątku, na który nikt nie zagląda i nie ma żadnych nowych informacji:roll:

Posted

grzenka napisał(a):
Hej, coś nowego wiadomo o bidulce, może jakieś foto???
Trochę bez sensu jest istnienie wątku, na który nikt nie zagląda i nie ma żadnych nowych informacji:roll:

bo dogomanki gdzie indziej zajęte
trzeba by je tu zwołać

• 2 weeks later...
Posted

grzenka napisał(a):
Właśnie zajrzałam do 1-go postu i założycielka wątku jest chyba zbanowana:roll:

już wróciłam :diabloti:
cioteczki, co tydzień ja lub Aga_mazury siedzimy w boksie suni i próbujemy ja do siebie przekonać. Siedzimy przy budzie, podajemy jej kiełbaske, mówimy do niej, jednak Zjawa wtedy jeszcze bardziej wbija sie w ściane. Co jakiś czas spojrzy z przerażeniem, po czym znowu odwraca łepek. Ona tak bardzo boi się ludzi :placz:

Posted

tak reagują psy zastraszone przez człowieka zapewne była bita odpędzana prawdopodobnie właśnie szla do człowieka aby jej ten pomógł .... jednak widać po jej zachowaniu ze tego nie otrzymała , śliczna suczka może kiedyś zaufa ludziom ale będzie to długi czas zanim się przekona ze człowiek to nie tylko zagrożenie lecz tez dobroć, .... pytanie jak może jeszcze człowiek się posunąć w swoim okrucieństwie.... :shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='lidka_park']

biedactwo .....:shake::shake::shake: podajcie jakiś kontakt do schroniska ponieważ nie można jej ogłosić bez namiarów

• 3 weeks later...