mamucik-ewa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zjawy ciągle wbita w budę Nie ma mnie..... Nie ma mnie..... Nie ma mnie..... Nie ma mnie..... Boję się...... Boję się ...... Boję się ...... Tak bardzo się boję.......... Quote
grzenka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Biedulka:-(, nawet tutaj, na wątku u niej taka straszna ciszaaaaa...:shake: Quote
REJA Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Tego biedactwa nikt z poza dogo nie adoptuje:-(.Może wolontariusze w schronisku ją ośmielą albo DT . Quote
grzenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 REJA napisał(a):Tego biedactwa nikt z poza dogo nie adoptuje:-( To właśnie jest najgorsze:-(... Quote
grzenka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hej, coś nowego wiadomo o bidulce, może jakieś foto??? Trochę bez sensu jest istnienie wątku, na który nikt nie zagląda i nie ma żadnych nowych informacji:roll: Quote
Ajula Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 grzenka napisał(a):Hej, coś nowego wiadomo o bidulce, może jakieś foto??? Trochę bez sensu jest istnienie wątku, na który nikt nie zagląda i nie ma żadnych nowych informacji:roll: bo dogomanki gdzie indziej zajęte trzeba by je tu zwołać Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 grzenka napisał(a):Ale jak nie będzie żadnych informacji to wątek umrze śmiercią naturalną a sunia nie doczeka się pomocy bo przecież nikt nie adoptuje suni, której "nie ma":-(:shake::placz: A informacji o Zjawie nadal brak..... :roll: Quote
grzenka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Właśnie zajrzałam do 1-go postu i założycielka wątku jest chyba zbanowana:roll: Quote
Ajula Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 grzenka napisał(a):Właśnie zajrzałam do 1-go postu i założycielka wątku jest chyba zbanowana:roll: faktycznie zbanowana :hmmmm: Quote
mamucik-ewa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Na forum AFN nie ma zadnej nowej inf. - widać nic sie nie zmieniło. FORUM FUNDACJI AFN :: Zobacz temat - Jestem, a jednak mnie nie ma... Potrzebna pomoc !!! Zjawa Strasznie mi żal damy, jest bez szans Quote
lidka_park Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 grzenka napisał(a):Właśnie zajrzałam do 1-go postu i założycielka wątku jest chyba zbanowana:roll: już wróciłam :diabloti: cioteczki, co tydzień ja lub Aga_mazury siedzimy w boksie suni i próbujemy ja do siebie przekonać. Siedzimy przy budzie, podajemy jej kiełbaske, mówimy do niej, jednak Zjawa wtedy jeszcze bardziej wbija sie w ściane. Co jakiś czas spojrzy z przerażeniem, po czym znowu odwraca łepek. Ona tak bardzo boi się ludzi :placz: Quote
Ajula Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 biedna mała jakie to musi być dla niej straszne :-( Quote
aldira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 tak reagują psy zastraszone przez człowieka zapewne była bita odpędzana prawdopodobnie właśnie szla do człowieka aby jej ten pomógł .... jednak widać po jej zachowaniu ze tego nie otrzymała , śliczna suczka może kiedyś zaufa ludziom ale będzie to długi czas zanim się przekona ze człowiek to nie tylko zagrożenie lecz tez dobroć, .... pytanie jak może jeszcze człowiek się posunąć w swoim okrucieństwie.... :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
aldira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='lidka_park'] biedactwo .....:shake::shake::shake: podajcie jakiś kontakt do schroniska ponieważ nie można jej ogłosić bez namiarów Quote
lidka_park Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 podam namiary na siebie :p wysyłam na PW Quote
aldira Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 najlepiej będzie abyś podała tutaj namiary na schronisko Quote
Ajula Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 serce pęka jak się na nią patrzy :-( taka malutka i taka przerażona aż chce sie ją wziąść na ręce i przytulić Quote
feliksik Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ojoj, jak mało odwiedzających, malutka do góry Quote
Ajula Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 to jeszcze raz, bo faktycznie małą nikt się nie interesuje Quote
Recommended Posts