Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie Reksiu wygląda :multi: no, ale ma świetną opiekę! Przesłałam Reksiowi 20 zł, w tym miesiącu więcej nie mogę :shake:
A moze te wymioty to reakcja po zmianie diety? Aż się boję myslec co on jadł u właścicieli... Jako opienkunka wyjątkowo rzygającego psa uczuleniowca, spróbowałabym rzcezywiście rozgotowanego ryżu z dodatkiem gotowanego mięska (choć jesli on jest uczulony na kurczaka, to może bez mięska?). Trzymam kciuki i sledzę wątek.

Posted

israel napisał(a):
Tomku jak minęła Wam noc, jak dzisiaj czuje się Reksiu?
Leki pomogły?

Reksiu przespal noc spokojnie, na poslaniu... mojej Dżoki :diabloti: wiec Dżoka znow wyeksmitowala sie na druga poduszke do panciowego łóżka :roll:
Nie wymiotywal od wizyty w klinice, cały czas lezy, praktycznie sie nie rusza, na poranny spacer tez nie chetnie poszedl choc poszedl:-(

sonikowa napisał(a):
Świetnie Reksiu wygląda :multi: no, ale ma świetną opiekę! Przesłałam Reksiowi 20 zł, w tym miesiącu więcej nie mogę :shake:
A moze te wymioty to reakcja po zmianie diety? Aż się boję myslec co on jadł u właścicieli... Jako opienkunka wyjątkowo rzygającego psa uczuleniowca, spróbowałabym rzcezywiście rozgotowanego ryżu z dodatkiem gotowanego mięska (choć jesli on jest uczulony na kurczaka, to może bez mięska?). Trzymam kciuki i sledzę wątek.

Reks wymiotywał wczoraj nawet po wodzie, ryż takze probowalismy i takze konczylo sie tym samym :shake:

teraz czekam na p.Edyte i jedziemy na kontrole

Posted

Wrócilismy od weta.Reksio juz dzisiaj nie wymiotował,wode pił,ale jest dzis taki osowiały.Wyraźnie śpi wiecej, niechetnie wychodzi,a nawet jak mówił Tomek miał jakby drgawi.W czasie jazdy nie działo sie nic,ale Reksio chyba ma jakiś kryzys.
Dostał znowu zstrzyki,jutro badamy krew.
Jeszcze nic nie jadł,dopiero teraz Tomek miał mu podac miesko z ryzem .Zobaczymy czy wogóle coś zje.
Zważyliśmy go ,schudł juz 2 kg!

Posted

Oj, Reksiuniu, maleńki nie choruj już więcej. Wracaj do zdrówka pieseczku i nie martw nas wszystkich :shake:
W sumie to operacja była rozległa i poważna. Krwi pewnie psiak też sporo stracił. Przed operacją nie jadł, po operacji wymiotował. Dodatkowo przeżyć w ostatnim czasie miał też dużo. Nie ma się co dziwić, że schudł.
Zbieraj się mały do życia, teraz powinno być już tylko lepiej :glaszcze:

Posted

Wróciliśmy z kliniki .Reksio dostał zastrzyki,zdjęto szew odciążałacy i pobrano mu krew na badania.Wyniki będe znała wieczorem.

Reksiu jest bardzo,bardzo grzeczny,spokojny,ale nadał niewiele je.

Teraz juz bez problemu daje sobie wszystko robic.

Fotki wkleje później,razem z informacja o wynikach badac

Posted

Niestety moi Kochani..Z Reksem jest bardzo źłe.Z badań wynika,ze ma bardzo wysoki poziom mocznika i kreatyniny.Zaraz jade po Reksa i zawozimy go na kroplówki