BajkaB Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Zaraz wyruszamy do kliniki.Pamiętajcie o Reksiu i trzymajcie kciuki. Quote
sonikowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Myślami jesteśmy z Reksiem. Będzie dobrze! Quote
bela51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Wiem, ze Reksiu po operacji. Ale niestety nie znam szczegółow.Czekamy... Quote
Agmarek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Cieszę się bardzo że już po wszystkim i mam nadzieję że dalej będzie już tylko dobrze. Jak dostałam link do Allegro, to aż się płakać chciało że ludzie potrafią doprowadzić do takiego nieszczęścia :-( Torbę kupujesz - życie ratujesz !!! (535096780) - Aukcje internetowe Allegro W przyszłym tyg będę miała przypływ gotówki, to kupię parę toreb jeśli jeszcze będą :p Quote
BajkaB Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Reksio już po operacji.Był bardzo grzeczny kiedy zawoziliśmy go na zabieg. Amputacja była dośc wysoko bo do połowy uda.To poważna operacja.Reksiu sie wybudził i dostał dosc silne leki przeciwbólowe.Dzisiaj został w klinice.Wieczorem go odwiedziłam,a jutro go zabieram. Dokładne wiadomosci będe miała jutro pod wieczó,bo kiedy pojechałam to juz nie było doktora Dziaka który operował Reksa Czekamy na zabieg Reksio juz po operacji w szpitaliku Kochani,jutro szersza relacja,bo dziś skonana juz jestem.Bardzo martwiłam sie o Reksia i teraz dopiero opuszcza mnie napięcie Quote
ala56 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dla Reksa na leczenie 50 zł. Przelew pójdzie rano a ja będę trzymała kciuki za niego. Quote
tomcug Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cieszę się, że nie bło komplikacji. Reksiu, wracaj do zdrowia. Quote
Olga132 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przykre że zwykłe zaniedbanie właścicieli miało takie konsekwencje. Pewnie gdyby łapa była od razu leczona psiak miałby teraz 4 a nie 3 łapki.:-( Dobrze, że sie nim zajęliście !!! Quote
diana79 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 trzymaj się Reksu, teraz już będzie tylko lepiej :lol: Quote
maarit Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Uuuuuffffffffff!!!!!!!!!!! Trzymaj się piesku i zdrowiej:multi: Quote
Wet-siostra Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Reksio dołączył do grona trzyłapków...:-( A wszystko przez "opiekuna"...:mad: Ech....Zdrowiej,psino...:oops: Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wet-siostra napisał(a):Reksio dołączył do grona trzyłapków...:-( A wszystko przez "opiekuna"...:mad: Ech....Zdrowiej,psino...:oops: Dobrze że do grona trzyłapków, a nie za TM, bo gdyby nie BajkaB to miałby większe szanse trafić właśnie tam :-( Quote
Volt Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Reksiu wrocil - radzi sobie na 3 łapkach przeswietnie, wydal okrzyk radosci(przy okazji ogonem zrzucajac wszystko co bylo w zasiegu) na widok moich rodzicow :crazyeye: Quote
Recommended Posts