Ss Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 tragedia.. Załozyłam mu wątek na forum collie http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=4108 Quote
Olga132 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Torbę kupujesz - życie ratujesz !!! (535096780) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Olga132 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zdjęcie kupujesz - życie Rexowi ratujesz !!! (535114020) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ala56 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Na Forum Collie jest osoba, która prosi o nr kontaktowy do osoby opiekującej się Reksem Quote
ala56 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dziękuję zaraz przekażę osobie zainetresowanej Quote
BajkaB Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Jeśłi ktokolwiek chce porozmawiac o Reksie,czy pomóc w jego sprawie to prosze o kontakt ze mna pod numerem: 666 014 919 Edyta Quote
ala56 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dziękuję za informację. Przekazałam osobie zainteresowanej na FC. Ja ze swojej strony pomogę finansowo /przelew w czwartek/ Quote
Bogarka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Co jest z jego łapa? Wyglada jakby nie miak samego konca łapy Quote
C&C Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Czy ten nr konta ,który podała Bajka jest aktualny , bo w aukcjach na allegro jest inny? Quote
tomcug Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Przed chwilą przelałam 20 zł. Tyle mogę. :oops: Quote
ANETTTA Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 w aukcji jets do Fundacji Emir prosze..............z dopiskiem na reksa z siewierza a pamiętacie ....to magiczne słowo z którego mozna miec troche zysku darowizna......... np na leczenie reksa z siewierza ....... Quote
BajkaB Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Wpłaty na podane w pierwszym poście konto ida dla Reksa bezpośrednio na nasze Siewiersie koło .Wpłaty z aukcji allegro ida na ogólne konto Fundacji Emir,a następnie pieniążi te zostana przekazane na nasze konto dla Reksa. Tak czy inaczej wszystkie wpłąty z dopiskiem dla Reksa z kołą Siewierz trafia na leczenie Reksa. Za chwilke nowe fotki naszego podopiecznego Quote
Olga132 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 pomóżcie rozreklamować aukcje allegro na Reksa wśrod waszych znajomych :modla: może coś sie uda na niego uzbierać Quote
Osiolek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 israel napisał(a):Poker, diana79 dziękujemy. Pieniądze można wpłacać na konto Emira podane w pierwszym poście z dopiskiem Na operację i leczenie Reksa z Koła Siewierz. Witajcie Kolo Siewierz :lol: Dlaczego nie piszecie na ten temat na Waszej podstronie u EMIR, w dziale "wolontariat"? Wtedy wiecej ludzi by sie o Was dowiedzialao, i o Waszej pracy. Zobaczcie jak Poznan ma - oni maja coraz wiecej wplat i coraz lepiej "prosperuja", ale oni pisza sprawozdania. Napiszcie o Reksiu i przeslijcie (kopia do Krystyny, zeby wiedziala co wstawiam) - wstawimy na strone. Quote
Osiolek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 BajkaB napisał(a):Do Krystyny juz przesłałam informacje i fotki Przesłałam tez i innych podopiecznych. A nie piszemy bo od niedawna objęłam ,,dowodzenie,, i nie jestem w stanie robic wszystkiego na raz,a niestety wiekszośc działan spada na mnie. Eh,zeby tak doba miała z 70 godzin,a do tego nie trzeba było tracić czasu na spanie:shake: Ja tez nie narzekam na nadmiar czasu, wiec znam ten bol :evil_lol: Moze zadzwon do Krystyny i spytaj czy mozesz mnie przyslac kopie tego co wyslalas do niej, do wstawienia na strone... Quote
BajkaB Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Osiolek napisał(a):Witajcie Kolo Siewierz :lol: Dlaczego nie piszecie na ten temat na Waszej podstronie u EMIR, w dziale "wolontariat"? Wtedy wiecej ludzi by sie o Was dowiedzialao, i o Waszej pracy. Zobaczcie jak Poznan ma - oni maja coraz wiecej wplat i coraz lepiej "prosperuja", ale oni pisza sprawozdania. Napiszcie o Reksiu i przeslijcie (kopia do Krystyny, zeby wiedziala co wstawiam) - wstawimy na strone. Do Krystyny juz przesłałam informacje i fotki Przesłałam tez i innych podopiecznych. A nie piszemy bo od niedawna objęłam ,,dowodzenie,, i nie jestem w stanie robic wszystkiego na raz,a niestety wiekszośc działan spada na mnie. Eh,zeby tak doba miała z 70 godzin,a do tego nie trzeba było tracić czasu na spanie:shake: Quote
BajkaB Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Znowu posty poprzeskakiwały:razz: Wczoraj kupiłam Reksowi karme light z Royala,specjalna na odchudzanie.Reksio zjadł ja chętnie. Kupiłam mu też obroze z materiału i smycz.Miał okropna ,ciasna kolczatke która bezwzględnie trzeba było mu zdjąc.O smyczy nawet nie wspomne co to było. Oto jaki chłopakowi w niebieskim ,,do pyska,, A to ,,gabaryty,,Reksia..:shake: Quote
Osiolek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 BajkaB napisał(a): A to ,,gabaryty,,Reksia..:shake: On jest zywym przykladem powiedzenia "milosc moze zabic" :shake: Quote
sonikowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ale koszmar! To znaczy stan łapy jest koszmarny, bo reks przesympatyczny. Włączam się i w ciągu kilku dni przeleję ok. 30 zł. Kiedy operacja? Quote
BajkaB Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Operacja jutro,jedziemy wcześnie bo na 9-ta mamy byc w klinice Quote
nika28 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zapisuje się na wątek i trzymam kciuki za Reksa... Quote
ANETTTA Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a kto jeszcze grosikiem ciepnie na REksa cio Quote
israel Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Trzymajmy kciuki za jutrzejszą operację Reksa! Quote
Recommended Posts