Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w aukcji jets do Fundacji Emir prosze..............z dopiskiem na reksa z siewierza

a pamiętacie ....to magiczne słowo z którego mozna miec troche zysku

darowizna......... np na leczenie reksa z siewierza .......

Posted

Wpłaty na podane w pierwszym poście konto ida dla Reksa bezpośrednio na nasze Siewiersie koło .Wpłaty z aukcji allegro ida na ogólne konto Fundacji Emir,a następnie pieniążi te zostana przekazane na nasze konto dla Reksa.

Tak czy inaczej wszystkie wpłąty z dopiskiem dla Reksa z kołą Siewierz trafia na leczenie Reksa.
Za chwilke nowe fotki naszego podopiecznego

Posted

israel napisał(a):
Poker, diana79 dziękujemy.
Pieniądze można wpłacać na konto Emira podane w pierwszym poście
z dopiskiem Na operację i leczenie Reksa z Koła Siewierz.

Witajcie Kolo Siewierz :lol:

Dlaczego nie piszecie na ten temat na Waszej podstronie u EMIR, w dziale "wolontariat"?
Wtedy wiecej ludzi by sie o Was dowiedzialao, i o Waszej pracy.

Zobaczcie jak Poznan ma - oni maja coraz wiecej wplat i coraz lepiej "prosperuja", ale oni pisza sprawozdania.

Napiszcie o Reksiu i przeslijcie (kopia do Krystyny, zeby wiedziala co wstawiam) - wstawimy na strone.

Posted

BajkaB napisał(a):
Do Krystyny juz przesłałam informacje i fotki
Przesłałam tez i innych podopiecznych.
A nie piszemy bo od niedawna objęłam ,,dowodzenie,, i nie jestem w stanie robic wszystkiego na raz,a niestety wiekszośc działan spada na mnie.
Eh,zeby tak doba miała z 70 godzin,a do tego nie trzeba było tracić czasu na spanie:shake:

Ja tez nie narzekam na nadmiar czasu, wiec znam ten bol :evil_lol:

Moze zadzwon do Krystyny i spytaj czy mozesz mnie przyslac kopie tego co wyslalas do niej, do wstawienia na strone...

Posted

Osiolek napisał(a):
Witajcie Kolo Siewierz :lol:

Dlaczego nie piszecie na ten temat na Waszej podstronie u EMIR, w dziale "wolontariat"?
Wtedy wiecej ludzi by sie o Was dowiedzialao, i o Waszej pracy.

Zobaczcie jak Poznan ma - oni maja coraz wiecej wplat i coraz lepiej "prosperuja", ale oni pisza sprawozdania.

Napiszcie o Reksiu i przeslijcie (kopia do Krystyny, zeby wiedziala co wstawiam) - wstawimy na strone.

Do Krystyny juz przesłałam informacje i fotki
Przesłałam tez i innych podopiecznych.
A nie piszemy bo od niedawna objęłam ,,dowodzenie,, i nie jestem w stanie robic wszystkiego na raz,a niestety wiekszośc działan spada na mnie.
Eh,zeby tak doba miała z 70 godzin,a do tego nie trzeba było tracić czasu na spanie:shake:

Posted

Znowu posty poprzeskakiwały:razz:

Wczoraj kupiłam Reksowi karme light z Royala,specjalna na odchudzanie.Reksio zjadł ja chętnie.
Kupiłam mu też obroze z materiału i smycz.Miał okropna ,ciasna kolczatke która bezwzględnie trzeba było mu zdjąc.O smyczy nawet nie wspomne co to było.

Oto jaki chłopakowi w niebieskim ,,do pyska,,

A to ,,gabaryty,,Reksia..:shake: