Asia & Ginger Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Ale musiało być fajnie, pocieszam się że i tak było za daleko jak dla mnie i że mam tylko mieszańca spaniela wiec nie wiem czy by się na spanieli zlot nadawał;)[/QUOTE] To nie ma najmniejszego znaczenia. Ma w sobie coś ze spaniela i to się liczy. Poza tym zloty są dla miłośników spanieli, więc można jechać nawet jak się nie ma psa. Liczy się miłość do tej rasy. ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja tak w żartach z przymrużeniem oka napisałam;) Z resztą jak się zlot odbywał to ja spanielastej jeszcze nawet nie miałam. A spanielki kocham oczywiście jak można nie kochać tak pięknych psów?Ale i tak wam zazdroszczę;) Quote
White Terrier Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Ale musiało być fajnie, pocieszam się że i tak było za daleko jak dla mnie i że mam tylko mieszańca spaniela wiec nie wiem czy by się na spanieli zlot nadawał;)[/QUOTE] Jak pisze cockermaniaczka : Każdy spanielowaty mile widziany ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ależ napisałam powyżej że w żartach tak napisałam;) A tak na poważnie planujecie kolejny zlot? Quote
Cockermaniaczka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Planowac planujemy a co z tego wyjdzie to sie zobaczy;p Quote
White Terrier Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Cockermaniaczka']Planowac planujemy a co z tego wyjdzie to sie zobaczy;p[/QUOTE] No to czekam na wiadomości, bo ja swojego spaniela planuję jeszcze w tym miesiącu (adoptuję) :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mi też się spanielek a raczej spanielka marzy, ale 3 pies w bloku to już troszeczkę za dużo. Co do zlotu planujcie , planujcie trzymam kciuki żeby się udało. Quote
Ta_Dorotka_od_Spineczki Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 o tak, zlot spanieli to jest to!! popieram i chętnie będę uczestniczyć ze Spinką:) a był już kiedykolwiek zlot? Quote
Recommended Posts