Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
To nawet nie jest śmieszne.To jest smutne wręcz.Że pies który został stworzony to pływania ,moczenia sie w bagnach jest przenoszony przez rzeczkę.

Aj tam Oluś przesadzasz. :eviltong:
Później już szalały w bajorku. :p

Posted

olekg89 napisał(a):
Ale Asia musi bronić wszystkich Matka miłosierdzi:evil_lol:

Ale ja nikogo nie bronię, za to Ty wszystkich atakujesz. :eviltong:
Może i nie wszystkie szalały, bo nie wszystkie lubią wchodzić do wody, ale łapki na pewno zamoczyły. ;)

Posted

Olku, jeśli jesteś już tak spostrzegawczy - zwróć uwagę proszę na to, że potem owa sunia przenoszona na rękach przodowała w pływaniu po jeziorze mimo swej tuszy. To tak po pierwsze ;p
Po drugie - a skąd Ty już wiesz, że się nie wybiegały? xD No, poza wiadomo-którą, prawda Esti? :D

Coś mu tam nakłamała? Że niby mój się nie wybiegał? ... Nie wierz jej, nie wie co mówi ; )

Posted

amacariel napisał(a):
Olku, jeśli jesteś już tak spostrzegawczy - zwróć uwagę proszę na to, że potem owa sunia przenoszona na rękach przodowała w pływaniu po jeziorze mimo swej tuszy. To tak po pierwsze ;p
Po drugie - a skąd Ty już wiesz, że się nie wybiegały? xD No, poza wiadomo-którą, prawda Esti? :D

Coś mu tam nakłamała? Że niby mój się nie wybiegał? ... Nie wierz jej, nie wie co mówi ; )

Ama, nie przejmuj się Olkiem on już tak ma. :evil_lol:
I za to go loffciamy. :loveu:

Posted

amacariel napisał(a):

Aniu oczywiście, że nie chodziło mi o Ciebie i Twojego Gućka, tylko o pewną suczkę ;) Tą która biegała całe 30 minut rano z Gućkiem :cool1:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ama, nie przejmuj się Olkiem on już tak ma. :evil_lol:
I za to go loffciamy. :loveu:

haha, może ja też 'polofffciam'?
zaraz zaraz Esti, co Ty to mówiłaś na ten temat? że jakie lubi? :loveu::evil_lol:

Esti, słonce, czy Ty naprawdę nie dojrzałaś w mym poście nutki ironii.. i ukrytego między wierszami wielkiego love w Twoim kierunku? :loveu::diabloti:

Posted

Asiu moja koffana.Ja po prostu staram się uświadamiać ,że pies powinien ganiać aż padnie na pysk.Szczegolnie pies zdrowy i takiej a nie innej rasy która niejako ma w genach zapisaną wielką ochotę na ruch ,bieganie ,plywanie itp. A uniemożliwiając to nie jesteśmy lepsi od ludzi trzymających psa w budzie na 1,5m łańcuchu czy kojcu 2/2m

Posted

Boshe :crazyeye: ja się zgadzam z Olusiem :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Pies powinien mieć możliwość biegania!! ucieka?to go naucz przychodzenia albo zaczep 15 metrową linkę:angryy:

Posted

[quote name='olekg89']Asiu moja koffana.Ja po prostu staram się uświadamiać ,że pies powinien ganiać aż padnie na pysk.Szczegolnie pies zdrowy i takiej a nie innej rasy która niejako ma w genach zapisaną wielką ochotę na ruch ,bieganie ,plywanie itp. A uniemożliwiając to nie jesteśmy lepsi od ludzi trzymających psa w budzie na 1,5m łańcuchu czy kojcu 2/2m
Oleczku zgadzam sie z Tobą, oprócz ostatnego porównania. :eviltong:

[quote name='Rinuś']Boshe :crazyeye: ja się zgadzam z Olusiem :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Pies powinien mieć możliwość biegania!! ucieka?to go naucz przychodzenia albo zaczep 15 metrową linkę:angryy:
15-metrowa linka w lesie to chyba nie jest najlepszy pomysł... :roll:

Posted

Da się w lesie chodzić z linką ,ale trze trzymać koniec:lol:
Dla mnie to to samo Czarek chodzący tydzień na smyczy atakuje wszystkich ludzi których mijamy.Więc działa to jak łańcuch wzmaga agresje ,bo jest wkur... że nie może się wyganiać.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

15-metrowa linka w lesie to chyba nie jest najlepszy pomysł... :roll:
Mojej znajomej dwa Beagle regularnie biegają po lesie z linką... Zresztą na konkursach tropowców psy te też przeważnie biegają na linkach i żyją :p

Posted

[quote name='Rinuś']Boshe :crazyeye: ja się zgadzam z Olusiem :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

'Boshe', jak ja nie lubie takiego pisania:mad::roll:
Dać Ci kontakt do tej panny? To się będziesz mogła wykazać jeszcze większą ilością emotek, boshów ect.

Asiu, Esti, jak wrócicie ze zlotu dgm (swoja droga, pamietajcie o 15metrowych linkach na tym bagnie!) pogadamy o mini spanielowym. ; )
i żeby tradycji stało się za dość - moge nawet swojego wziąć na linkę, jesli nie bedzie innych ofiar :evil_lol:(Choc akurat nie bardzo mam ochote na pieprzenie się z kawałkiem sznurka)

• 8 months later...
Posted

Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE

Miejsce: Bobolin koło Darłowa

Data: 5-11 lipca 2010 r.

Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba

Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba

Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy)

ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:

Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cockermaniaczka']9 Maja zapraszamy wszystkich na zlot cockerowy w Olsztynie/k Częstochowy:cool3:
Zlot organizowany przez forum cockerspaniel.pl ale każdy spanielasty mile widziany:loveu:[/QUOTE]
[B]Cockermaniaczka[/B] chyba powinno być:
[URL]http://www.cockerspaniel. fora.pl/spotkania,38/slaski-spocik-spanielow,448.html[/URL]
(trzeba tylko usunąć spację, bo inaczej wygwiazdkowuje).

;)

• 10 months later...