akira Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Goś napisał(a):A ja już Lusi widziałam na żywo! Naprawdę cud miód :loveu: I zachowywała się też super. W ogóle jej wielki świat nie przeraża tak, jak i obce miejsca. Napotkani ludzie są od głaskania, a psy do zabawy :evil_lol: Zero stresu. Naprawdę kochane maleństwo :multi: I jak tam książka? :) Czytałaś już coś? Mam nadzieję, że Ci się pożądnie przysłuży:cool3: I pomoże w wychowaniu małego gryzonia ;) A jeśli chodzi o książke to bardzo ciekawa :) :diabloti: jesteśmy w trakcie czytania :diabloti: moja mordeczka dziś nauczyła się bardzo ładnie robić komende "siad" :diabloti: już bez smakołyków nawet siada :diabloti: ale książka naprawde super :) Quote
Goś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Poczytaj może trochę o nauce czystości, to Wam pomoże :) Tam jest cały osobny rozdział na ten temat Quote
Kasia&Rika Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a co to za książeczka? ja mam fajną o szczeniakach "jak przetrwać z małym psem?" bardzo ciekawa :D dużo fajnych porad:cool3: Quote
akira Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Goś']Poczytaj może trochę o nauce czystości, to Wam pomoże :) Tam jest cały osobny rozdział na ten temat Od początku do końca przeczytam :diabloti: żeby niczego nie przeoczyć :diabloti: a co to za książeczka? ja mam fajną o szczeniakach "jak przetrwać z małym psem?" bardzo ciekawa dużo fajnych porad Jest to książeczka pt. "POZYTYWNE SZKOLENIE PSÓW" Pameli Dennison :diabloti: aha :) jak tą przeczytam to kupie lub pożycze tą co Ty masz :P :diabloti: Quote
akira Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kasia&Rika napisał(a):jak byś chciała to ja mam na sprzedaż:eviltong: ile za nią chcesz? Quote
Kasia&Rika Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jak byś chciała to ja mam na sprzedaż:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 akira napisał(a): :diabloti: ale słodkości:loveu: Quote
Sock Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Śliczny piesek.... :DD Niestety mój się nie chce wstawić...:crazyeye: Quote
Dog Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witamy ;) http://img291.imageshack.us/img291/4296/pict0345vp6.jpg Lusi jest cudowna :loveu: i ma superowe umaszczenie :loveu: Quote
Izuuus Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Sock napisał(a):Śliczny piesek.... :DD Niestety mój się nie chce wstawić...:crazyeye: Jak nie chce sie wstawic? Quote
Alaskamal Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Hihi nasze pieski wiele łączy :) Prawie jak sobowtóry - mała przypomina mi mojego Finka jak był jeszcze piękny i młody ;) Teraz jest tylko piękny... No i dzieli je zapewne kilkanaście lat różnicy. Ale Lusia jest przeeecudowna! :loveu: Niech rośnie duża i zdrowa ! Quote
akira Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Alaskamal napisał(a):Hihi nasze pieski wiele łączy :) Prawie jak sobowtóry - mała przypomina mi mojego Finka jak był jeszcze piękny i młody ;) Teraz jest tylko piękny... No i dzieli je zapewne kilkanaście lat różnicy. Ale Lusia jest przeeecudowna! :loveu: Niech rośnie duża i zdrowa ! Faktycznie podobne są :loveu: Quote
akira Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Izuuus napisał(a):Kiedy jakieś nowe fotki małej ?:cool3: Potem wrzuce jakieś :) :diabloti: bo niedługo musze iść z nią do weta :diabloti: rzecz jasna, żeby ją zaszczepić po raz drugi i ostatni :diabloti: Quote
Recommended Posts