Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goś napisał(a):
A ja już Lusi widziałam na żywo! Naprawdę cud miód :loveu: I zachowywała się też super. W ogóle jej wielki świat nie przeraża tak, jak i obce miejsca. Napotkani ludzie są od głaskania, a psy do zabawy :evil_lol: Zero stresu. Naprawdę kochane maleństwo :multi:

I jak tam książka? :) Czytałaś już coś? Mam nadzieję, że Ci się pożądnie przysłuży:cool3: I pomoże w wychowaniu małego gryzonia ;)

A jeśli chodzi o książke to bardzo ciekawa :) :diabloti: jesteśmy w trakcie czytania :diabloti: moja mordeczka dziś nauczyła się bardzo ładnie robić komende "siad" :diabloti: już bez smakołyków nawet siada :diabloti: ale książka naprawde super :)

• Replies 824
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goś']Poczytaj może trochę o nauce czystości, to Wam pomoże :) Tam jest cały osobny rozdział na ten temat

Od początku do końca przeczytam :diabloti: żeby niczego nie przeoczyć :diabloti:

a co to za książeczka? ja mam fajną o szczeniakach "jak przetrwać z małym psem?" bardzo ciekawa dużo fajnych porad

Jest to książeczka pt. "POZYTYWNE SZKOLENIE PSÓW" Pameli Dennison :diabloti: aha :) jak tą przeczytam to kupie lub pożycze tą co Ty masz :P :diabloti:

Posted

Hihi nasze pieski wiele łączy :) Prawie jak sobowtóry - mała przypomina mi mojego Finka jak był jeszcze piękny i młody ;) Teraz jest tylko piękny...
No i dzieli je zapewne kilkanaście lat różnicy.

Ale Lusia jest przeeecudowna! :loveu: Niech rośnie duża i zdrowa !

Posted

Alaskamal napisał(a):
Hihi nasze pieski wiele łączy :) Prawie jak sobowtóry - mała przypomina mi mojego Finka jak był jeszcze piękny i młody ;) Teraz jest tylko piękny...
No i dzieli je zapewne kilkanaście lat różnicy.

Ale Lusia jest przeeecudowna! :loveu: Niech rośnie duża i zdrowa !

Faktycznie podobne są :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Kiedy jakieś nowe fotki małej ?:cool3:

Potem wrzuce jakieś :) :diabloti: bo niedługo musze iść z nią do weta :diabloti: rzecz jasna, żeby ją zaszczepić po raz drugi i ostatni :diabloti: