cockermaister Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Strasznie mi przykro :placz::placz::placz::-(:-(:-( dla Lusi (*) :placz::placz::placz::placz: :placz::placz: Quote
Dariette. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Tahoma]... dlaczego tak dużo psich istnień ginie z powodu nieostrożności kierowców :-(.[/FONT] [FONT=Tahoma]dla wszystkich piesków, które zginęły pod kołami :placz:.[/FONT] [FONT=Tahoma]bardzo mi przykro, ale doskonale Cię rozumiem. trzymaj się.[/FONT] Quote
Estera Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 akira, przykro mi. Współczuję kochana, trzymaj się. Lusi [*] Quote
akira Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Sama już nie wiem co mam ze sobą zrobić tak mi jej brak :placz::placz::placz: Quote
kosu32 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O jeny Weszłam na Dogo - patrzę i wyć mi się chce ... Bardzo mi przykro ... Trzymaj się Akira - jesteśmy z Tobą A Ty psinko biegaj z innymi czworonogami za TM - tak czy siak będzie tu grupa osób która będzie za Tobą tęsknić i nadal zaglądać do Twojej galerii Quote
akira Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Dla Ciebie kochanie Boże jak bez niej jest smutno w domu :placz::placz::placz: nie ma kto mnie witać,:placz: kto iść ze mną na dwór :placz: nie ma nic... tylko jedna wielka pustka :placz::placz::placz::-(:-(:-( Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pamiętaj że sunia zawsze będzie w twoim serduszku Quote
Dynamique Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo mi przykro [*]. Nie wiem co powiedzieć... Quote
Feigned Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 oo niee.. :shake: zobaczyłam świeczki pod Twoim bannerem i nie mogłam uwierzyć.. tak strasznie Ci współczuję. :-( Lusi, maleńka [*] [*] Quote
Doginka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O Boże weszłam żeby zobaczyć co z tą biopsją, a tu taki szok:crazyeye::placz: Wiem co czujesz, bo w podobny sposób straciłam poprzedniego pieska. Przejechał go sąsiad pod samymi drzwiami do domu:placz: Trzymaj się:glaszcze: Dla Lusi [*] [*] [*] Quote
paulina11175 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Przykro mi z powodu piękniej Lusi :-( . Była wyjątkową spanielką o nietypowym umaszczeniu . Co za palant ją potrącił :mad::angryy: ! Czemu zwierzaki muszą odchodzić za TM :placz: ? To pytanie zadaję sobie codziennie i do dziś nie znam odpowiedzi ... Quote
akira Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Ja też nie ... :placz::placz::placz: tymbardziej, że ten koleś udawał, jakby nic się nie stało jak podjechaliśmy do niego... :placz::placz::placz::placz::placz: A sobie nie wybacze tego, że poluzowałam jej tą obroże bo cisła ją w szyje :placz::placz::placz: Quote
NATKA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Akira nie obwiniaj się, niestety takich sytuacji nie da się przewidzieć i człowiek wobec takich wydarzeń jest całkiem bezsilny :shake: Quote
BBeta Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 akira, bardzo mi przykro. [quote name='paulina11175']Co za palant ją potrącił :mad::angryy: ! Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz :roll: "Palant", bo pies wyskoczył mu na drogę? Myślisz, że w takiej sytuacji kierowca zdąży zahamować? Quote
akira Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='BBeta']akira, bardzo mi przykro. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz :roll: "Palant", bo pies wyskoczył mu na drogę? Myślisz, że w takiej sytuacji kierowca zdąży zahamować? W sumie to za szybko jechał... ale nie ma co go obwiniać :-( bo to mi Lusi wyciągnęła głowe z obroży i na ulice poleciała...:placz::placz::placz: Quote
NATKA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='BBeta']akira, bardzo mi przykro. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz :roll: "Palant", bo pies wyskoczył mu na drogę? Myślisz, że w takiej sytuacji kierowca zdąży zahamować? Być może był to nieszczęśliwy wypadek ale skoro tak to dlaczego ten ktoś się nie zatrzymał i nie pomógł dziewczynie?????????? Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='NATKA']Być może był to nieszczęśliwy wypadek ale skoro tak to dlaczego ten ktoś się nie zatrzymał i nie pomógł dziewczynie?????????? [FONT=Georgia]sugerujesz że specjalnie przejechał psa? nie sadzę...facet mógł spanikować, nie chcieć robić sobie problemu czy cokolwiek innego było powodem nie zatrzymania się, może pił i wiedział że gdy przyjedzie policja na miejsce wypadku to będzie musiał dmuchać więc wolał nie ryzykować...dla mnie głupota, nie mogę tego pojąć ale niestety niektórzy ludzie w takich sytuacjach nie myślą racjonalnie i kierują się tylko swoim dobrem mając gdzieś uczucia poszkodowanych sądzę że bezsensu jest roztrząsanie tutaj kwestii co było przyczyną, kto jest winny i co by było gdyby bo na nic co dzieje się w naszym życiu nie mamy większego wpływu Lusia odeszła i nic nie przywróci jej życia, sądzę że Akira powinna wspominać te najszczęśliwsze chwile ze swoją sunią, na pewno jest ich mnóstwo.[/FONT] Quote
diabelkowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 bardzo mi przykro z powodu takiej super spanielki [*] i zgadzam sie z jonQuilla Quote
NATKA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]sugerujesz że specjalnie przejechał psa? nie sadzę...facet mógł spanikować, nie chcieć robić sobie problemu czy cokolwiek innego było powodem nie zatrzymania się, może pił i wiedział że gdy przyjedzie policja na miejsce wypadku to będzie musiał dmuchać więc wolał nie ryzykować...dla mnie głupota, nie mogę tego pojąć ale niestety niektórzy ludzie w takich sytuacjach nie myślą racjonalnie i kierują się tylko swoim dobrem mając gdzieś uczucia poszkodowanych sądzę że bezsensu jest roztrząsanie tutaj kwestii co było przyczyną, kto jest winny i co by było gdyby bo na nic co dzieje się w naszym życiu nie mamy większego wpływu Lusia odeszła i nic nie przywróci jej życia, sądzę że Akira powinna wspominać te najszczęśliwsze chwile ze swoją sunią, na pewno jest ich mnóstwo.[/FONT] Niczego nie sugeruje, ale uprawiedliwienia dla takiego zachowania nie ma!!! cokolwiek nie było by powodem nie zatrzymania się kierowcy i to tyle mojego zdania na ten temat, bo zgadzam się w zupełności z drugą częścią Twojej wypowiedzi, że nie powinno się tej sprawy roztrząsać. Quote
akira Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Tak bardzo za nią tęsknie :placz::placz::placz: przecież nic wg niego sie nie stalo... to tylko jakis pies... :placz::placz::placz: i jeszcze ta kobieta z psem na smyczy :placz::placz: co powiedziala mi zebym wymienila ja na nowego... dosłownie załamka ... Spoczywaj w spokoju kochanie :-(:-(:-( Quote
Dynamique Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 akira napisał(a):Tak bardzo za nią tęsknie :placz::placz::placz: przecież nic wg niego sie nie stalo... to tylko jakis pies... :placz::placz::placz: i jeszcze ta kobieta z psem na smyczy :placz::placz: co powiedziala mi zebym wymienila ja na nowego... dosłownie załamka ... Spoczywaj w spokoju kochanie :-(:-(:-( Współczuje... nie wyobrażam sobie stracić swojego psa :shake: Quote
Recommended Posts