akira Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Chyba ma ciąże urojoną ale mleko jej nie leci ;/ w piątek jestem umówiona z nią w leśnicy u lekarza jej rodziców Quote
akira Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Byłam dziś z Lusi u Dr. Niedzielskiej i okazało się że moje maleństwo ma ostre zapalenie listwy mlecznej ;/ i zaszczyki dostała a w niedziele ide z nią znowu ;/ Quote
taxelina Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 trzymam kciki za zdrowie i zapraszamy do nas! Quote
halgre Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [SIZE="4"]Jejku, też trzymam kciuki ... :multi::multi: Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja też trzymam kciuki! żeby jak najszybciej wróciła do zdrowia!!! Quote
akira Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Lusi będzie mieć jutro operacje... bo coraz gorzej z nią, a antybiotyki i sterydy nic nie pomagają... Jest podejrzenie, że może się jej robić jakaś przepuchlina lub cysta. I przy okazji ją wysterylizują... Quote
Sock Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Na pewno wszytko będzie dobrze ;) Trzymam kciuki :) Quote
keciulinka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 trzymam kciuki i duzo zdrowka dla malej :) Quote
akira Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Mała jest strasznie słaba. Trzy razy mi wymiotowała. Wody troche wypiła sama i naszczęście dzisiaj mi nasikała, bo już się martwiłam. Ale jeść zabardzo nie chce ;/ Ugotowałam jej rosołku na piersi z kurczaka, a potem wszystko podrobniłam i po troszku jej dajemy ;/ a najgorsze jest to że prawie cały czas śpi ;/ Quote
Izabela124. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ... I co z Lusi ... lepiej ?Przyłączam się do pytania Quote
akira Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 O wiele lepiej jej już. Je sama i się pałęta po domu. Ale za to mnie zdenerwowała dziś :angryy: bo mama mnie z krzykiem obudziła bo jak sobie usnełam to moje lusiatko postanowilo sie chyba dorwac do szfów ;/ i w tym celu ściągnęło sobie samo ubranko :mad: myślałam, że ją ubije :mad: ale naszczęście nic ze szfami sobie nie zrobiła :diabloti: a teraz po krótkim spacerku smacznie sobie śpi. Quote
kajkoowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 to dobrze, że już wraca do zdrowia, całusów jej przesyłam:loveu: i głaski:loveu: Quote
halgre Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 To fajnie, że wraca do zdrowia ... :multi::multi: Quote
akira Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Moje dziecko już zdrowe i za miesiąc bez jednego dnia będzie mieć pierwsze urodzinki :multi::multi::multi: potem postaram się wrzucić jakieś nowe zdjątka :) Quote
Recommended Posts