Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuuus napisał(a):
Witam Was. Jak tam Lusi? ;)

W sumie dobrze się ma. mimo to, że troche plami. A najgorsze dla niej jest to że jak zobaczy jakiegoś psa to koniec ;/ wycie, piszczenie i ciągnięcie w jego strone :shake: dlatego spacery jej ograniczam :placz:

• Replies 824
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
akira ubierz jej jakies majteczki i będzie ok :cool3:

ee tam :) moja właśnie aż tak bardzo nie plami więc jej nie ubieram bo nie widze potrzeby :diabloti:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Hejo!
Dawno nie wpadałam:lol:
Jak u Was ogólnie?

U nas dobrze :) :diabloti: dzięki za pamięć i za odwiedziny :)

Posted

Hey. Dzięki za odwiedzinki. Postaram się jej dziś jakieś zrobić. Puki co martwie się, bo jej jakaś narośl na łapie wyszła i wet jej przekłówał i coś wyciągnął ze środka. A jeśli to do soboty nie zejdzie to będzie wypalał... Masakra dosłownie ^^ :placz::placz::placz::placz:

Posted

akira napisał(a):
Hey. Dzięki za odwiedzinki. Postaram się jej dziś jakieś zrobić. Puki co martwie się, bo jej jakaś narośl na łapie wyszła i wet jej przekłówał i coś wyciągnął ze środka. A jeśli to do soboty nie zejdzie to będzie wypalał... Masakra dosłownie ^^ :placz::placz::placz::placz:

zrób jak najwięcej zdjęc Lusi!! Wszystko będzie dobrze!!! ucałuj królewnę od nas !

Posted

Lusia ma się już lepiej mimo to że jej to zbytnio nie schodzi. A pozatym mamy nowego domownika w domu :lol: Moja starsza siostra znalazła 4 tyg. kotka na dworze i nam go przywiozła :lol: moja mama taka w nim zakochana :crazyeye: a najlepszy tekst był mojej mamy do taty: "Kochanie mamy jeszcze jedną córeczke, czyż nie jest śliczna?"

Posted

akira napisał(a):
a najlepszy tekst był mojej mamy do taty: "Kochanie mamy jeszcze jedną córeczke, czyż nie jest śliczna?"

Kocham takie teksty:evil_lol: W koncu kazdy traktuje swoje zwierzaki jak czlonka rodziny ;)