akira Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Izuuus napisał(a):Witam Was. Jak tam Lusi? ;) W sumie dobrze się ma. mimo to, że troche plami. A najgorsze dla niej jest to że jak zobaczy jakiegoś psa to koniec ;/ wycie, piszczenie i ciągnięcie w jego strone :shake: dlatego spacery jej ograniczam :placz: Quote
Anetka83 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 świetnie się bawią :loveu: może moje kiedys tez tak będą :p http://i42.tinypic.com/2z6gsvk.jpg przyszłam z rewizytą powiedziec dzień dobry :loveu::loveu::loveu: Quote
akira Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Mqrtynq napisał(a):Moja Fionka też ma cieczke :shake: to nieźle :-( bardzo Ci plami? Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 akira ubierz jej jakies majteczki i będzie ok :cool3: Quote
akira Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Izuuus napisał(a):akira ubierz jej jakies majteczki i będzie ok :cool3: ee tam :) moja właśnie aż tak bardzo nie plami więc jej nie ubieram bo nie widze potrzeby :diabloti: Quote
kajkoowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Hejo! Dawno nie wpadałam:lol: Jak u Was ogólnie? Quote
akira Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Kaja10014 napisał(a):Hejo! Dawno nie wpadałam:lol: Jak u Was ogólnie? U nas dobrze :) :diabloti: dzięki za pamięć i za odwiedziny :) Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ej, ej ! Patrze jedna, druga strona, a fotek zero ! :placz: Quote
Kaya93 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dobry wieczór:loveu::cool3: mizianko dla Lusi:loveu: Quote
akira Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Hey. Dzięki za odwiedzinki. Postaram się jej dziś jakieś zrobić. Puki co martwie się, bo jej jakaś narośl na łapie wyszła i wet jej przekłówał i coś wyciągnął ze środka. A jeśli to do soboty nie zejdzie to będzie wypalał... Masakra dosłownie ^^ :placz::placz::placz::placz: Quote
sandrulka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 akira napisał(a):Hey. Dzięki za odwiedzinki. Postaram się jej dziś jakieś zrobić. Puki co martwie się, bo jej jakaś narośl na łapie wyszła i wet jej przekłówał i coś wyciągnął ze środka. A jeśli to do soboty nie zejdzie to będzie wypalał... Masakra dosłownie ^^ :placz::placz::placz::placz: zrób jak najwięcej zdjęc Lusi!! Wszystko będzie dobrze!!! ucałuj królewnę od nas ! Quote
akira Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Lusia ma się już lepiej mimo to że jej to zbytnio nie schodzi. A pozatym mamy nowego domownika w domu :lol: Moja starsza siostra znalazła 4 tyg. kotka na dworze i nam go przywiozła :lol: moja mama taka w nim zakochana :crazyeye: a najlepszy tekst był mojej mamy do taty: "Kochanie mamy jeszcze jedną córeczke, czyż nie jest śliczna?" Quote
hovomaniaczka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 akira napisał(a):a najlepszy tekst był mojej mamy do taty: "Kochanie mamy jeszcze jedną córeczke, czyż nie jest śliczna?" Kocham takie teksty:evil_lol: W koncu kazdy traktuje swoje zwierzaki jak czlonka rodziny ;) Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 "Kochanie mamy jeszcze jedną córeczke, czyż nie jest śliczna?" To tak jak moja mama do Luckiego: "Mój synku" :lol: Quote
Recommended Posts