akira Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Przepraszam was bardzo:razz: ale tyle spraw teraz miałam do pozałatwiania ;/ a fotki Lusi może jeszcze dziś wstawie. Dziś z małą byłam na dogomaniackim spacerze :) po dość długiej przerwie :) a mała oczywiście wniebowzięta :))) Quote
Aleksandrossa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 AAA! Spanielek :) Cuuuuuuuuuudowny :D Taki... długouchy :) Krówka :D Quote
jolkablaszczyk Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy :loveu: więc czekamy na fotki czekamy czekamy :) fajne ma te uchole :) Quote
akira Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Nareszcie udało mi się zalogować bo coś ostatnio nie mogłam ;/ Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja też ostatnio mam "małe" problemy z logowaniem :angryy::angryy::angryy: Quote
akira Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dynamique napisał(a):Ja też ostatnio mam "małe" problemy z logowaniem :angryy::angryy::angryy: Ja prawie całe 2 dni nie mogłam się zalogować ;/ Quote
Arietis Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 śłicznie dziękujemy za odwiedziny w galerii;)! i jak poprzedniczki równiez czekam na fotki!:evil_lol: Quote
akira Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Nie mam aparatu jeszcze bo tato mi zabrał ;/ Ile dziś strachu sie najadlam ;/ bo ta mała kotka nam wypadła rano jak spaliśmy z okna od pokoju ;/ i ją szukaliśmy ;/ a przed chwilą sąsiadka przyniosła ją nam bo na dole pod brame przyszła na szczęście nic jej nie jest bo jak poparzeć to na 2 piętrze mieszkamy ;/ Quote
Tequila1017 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ołł . To się działo . Mi kiedyś z pierwszego piętra świnka morska spadła, a ja byłam mała i myślałam, że nie żyje i ją chciałam zakopać z koleżankami, ale akurat mama przyszła i na nas nakrzyczała, że Alicja [ ta świnka ] żyje i musi szybko jechać do weta więc ją zabraliśmy i miała coś z łapką ale potem było dobrze ;) Quote
kajkoowa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czekamy czekamy, dobrze że mała się znalazła:loveu: Mizianko dla Lusi:loveu: Quote
cockermaister Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czekamy, czekamy :) dobrze, że małej nic się nie stało :multi::multi::multi: Quote
cockermaister Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Izuuus napisał(a):a my wciąż czekamy :siara: i się chyba nie doczekamy :siara::roll::roll: Quote
Recommended Posts