Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 824
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akira napisał(a):
Ehh ;P mojemu biednemu dziecku jakieś syfy wyszły :P a pozatym każdy pies ją wylizuje i nawet niektóre chcą ją gwałcić :angryy::angryy::angryy::angryy:

Mój niestety do takich należy :angryy:

Posted

Ehh ;P mojemu biednemu dziecku jakieś syfy wyszły :P a pozatym każdy pies ją wylizuje i nawet niektóre chcą ją gwałcić :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Nic nowego w sumie. Niedawno wstałyśmy i przyszłyśmu tu do domu :) Lusi stęskniona za kotami gania je :) a ja sobie kawe pije. Wczoraj miała znowu kleszcza koło ucha... nie wiem jak to jest ale preparatem ja niedawno zlewałam :angryy: a kleszcze dalej ma i to żywe :angryy: do weta muszę się z tym wbrać

Posted

Ehh :P nikogo zaganiać nie musze bo oni sami sobie tak ze sobą chodzą ;P a teraz Lus będzie bardzo pokrzywdzona :angryy: bo ma zero spuszczania :-(:-(:-(:-( bo cieczki mi dostała dziś...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='akira']Ehh :P nikogo zaganiać nie musze bo oni sami sobie tak ze sobą chodzą ;P a teraz Lus będzie bardzo pokrzywdzona :angryy: bo ma zero spuszczania :-(:-(:-(:-( bo cieczki mi dostała dziś...:placz::placz::placz:

A, to rzeczywiście jest kłopot ... :roll::roll:

Posted

[quote name='halgre58']A, to rzeczywiście jest kłopot ... :roll::roll:

W sumie nie chodzi o to że to kłopot tylko męczarnia dla niej bo biegać luzem nie może jak zwykle :-( tylko na smyczy :-(

Posted

[quote name='akira']W sumie nie chodzi o to że to kłopot tylko męczarnia dla niej bo biegać luzem nie może jak zwykle :-( tylko na smyczy :-(
No tak ... ale kłopot dla ciebie nie ?
Ja kiedyś poszłam na spacer z sunią od mojej teściowej. Sunia miała cieczkę ... Żebyś ty wiedziała - co ja przeżyłam po drodze :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Iiiiiileś psów dołączyło do nas, zaczepiały sunię i walczyły między sobą całą drogę :angryy::angryy: Nic nie potrafiłam zaradzić :shake: Dopiero jakiś dziarski starszy pan je przegonił swoją laską :evil_lol::crazyeye::multi::roll::evil_lol:

Aha ... to było w samym mieście w Katowicach :evil_lol:

Posted

Czas się zrewanżować.
Muszę przyznać, pięknej maści masz tę Lusi...:cool3:...Tego wilka również...:lol:
Fajna paczka...;)...widać, że Lusi ma z kim hasać.
Pozdrawiamy gorąco...:p

Posted

Przemek92 napisał(a):
Czas się zrewanżować.
Muszę przyznać, pięknej maści masz tę Lusi...:cool3:...Tego wilka również...:lol:
Fajna paczka...;)...widać, że Lusi ma z kim hasać.
Pozdrawiamy gorąco...:p

Hey ;) dzięki :) ona w sumie nie ma z kim ganiać, bo ten husky jest schorowany i leniwy :) więc biegać mu się w sumie nie chce :evil_lol::eviltong:

Posted

tina i irish napisał(a):
bardzo podobają mi się jej kolory, ciekawe:)
masz dwa psy?

Owszem mam dwa psy :P :diabloti: i dwa koty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: