Pinesk@ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 (edited) Witamy w naszej galerii! :multi: Vigo, ze mną od lutego 2013, przyjechał ze Śląska na Pomorze. Ok 2 lata, średni mix. ADHD jakich mało. Ambicje sportowe to frisbee, moooooże kiedyś w odległej przyszłosci, jak troche się wyciszy- obi. Jak się nadarzy okazja nie pogardzimy też agility! Mange. Ze mną od grudnia 2008 roku. Obecnie ma 5 lat. Mix. Adoptowana z Ciapkowa z Gdyni. Kiedyś ADHD, obecnie wyciszyła się, została lekka nadpobudliwość w stosunku do obcych psów ale ciągle pracujemy! Bardziej obi, tropienie i od czasu do czasu roweeer! Nie będę więcej pisać, reszta wyjdzie 'w praniu' :diabloti: Zapraszamy do odwiedzania, oglądania i podziwiania :loveu: :evil_lol: Edited September 10, 2013 by Pinesk@ Quote
Pinesk@ Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Taka mała i bezbronna, a' la szczeniaaaczek :lol:: "Bo Św. Mikołaj nie przyjechał": Bo na łóżku najwygodniej! : Spotkanie z koteczkiem ;) : Skutki nocnych spacerów :lol:: Quote
Pinesk@ Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Pokazujemy się Z serii "Godzilla kontra gigant" :lol: Moja wariatka z Cezarem- najlepszym kumplem: Quote
Pinesk@ Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 No ładnie. Nikt nas nie odwiedza:mad::mad: A my się tak staramy jako nowicjusze:oops: No to może na zachętę kolejna fot :cool3: : Wtopić się w tło: http://images41.fotosik.pl/48/e68599513532f7c8med.jpg Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zaglądamy, zaglądamy, cierpliwości :) Fajna psinka :loveu: Straszny "gryzoń" :) PS. Tak w ogóle to fotki max. mogą być 640x640 pikseli (polecam do zmniejszania zdjęć program Easy Thumbnails - można bez problemu ściągnąć z neta) A baner to 100x500 pikseli max :) Nie podpadaj na samym początku moderatorom tylko zrób coś z tym :) Pozdrawiamy gorąco Quote
al'akir Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://images40.fotosik.pl/48/64b92d992bd07f19med.jpg lepiej żeby Mikołaj za rok się przypadkowo nie pojawił :diabloti::evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Tak w ogóle to fotki max. mogą być 640x640 pikseli (polecam do zmniejszania zdjęć program Easy Thumbnails - można bez problemu ściągnąć z neta) A baner to 100x500 pikseli max :) Nie podpadaj na samym początku moderatorom tylko zrób coś z tym :) Pozdrawiamy gorąco Oups zaraz wszystko poprawię :evil_lol: Quote
M&T Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Hej Aniu!!!!!!!!!! Nawet nie wiedziałam, że macie galerię, bo się nie chwalisz!:mad: Mam nadzieję, że uda mi się podziwiać żywiolowość Mange na naszym wtorkowym spacerku! :evil_lol: Quote
M&T Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jenyy! Już nie mogę się doczekać wtorkowego spacerku!! :multi::multi: Quote
Pinesk@ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Nie chwalę się bo narazie nie ma aż tak czym :diabloti: A na spacerku to napewno poznasz charakterek Mange :evil_lol: Z resztą jestem ciekawa jak dam sobie radę z nią w pociągu bo już dawno nie jechała :diabloti: Quote
K_/ub\_A Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Co tak wszyscy milcza??:mad:A Ty Ania wstaw jakies fotki a nie cisza:placz: Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Szkoda M&T, że nie było spacerku wspólnego ale myślę, że niedługo to nadrobimy :diabloti: No już Kuba foty wstawiam tylko trzy narazie (by Atka). Mam kilka jeszcze ale leniwa jestem i kiedyś tam wstawię :evil_lol: Nazwana "buldożerem" :evil_lol: Na plaży, na spacerku wariatka No i ze mną (w sumie sama nie wiem jak nazwać tą fot :evil_lol: ) Reszta fot może tam kiedyś, kiedyś jak będzie mi się chciało wstawić :diabloti: Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 A tak sobie z nudów wstawię jeszcze parę fot bo nie wiem kiedy najdzie mnie ochota wstawić nowe :cool3: Dwie foteczki od Asi, jeszcze schroniskowe: Małe, wredne i do tego brzydkie ;) ślicznota moja :lol: "Nie mogłabyś mnie chociaż kawałek ponieść?" :evil_lol: No i aktualne fotki xD Pięknota na ławeczce :evil_lol: Z Cezarkiem. Mange w kaganku :roll: cdn Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Trochę fotoszka niewyraźna ale jest ;) "święta Trójca" :diabloti: A teraz uwaga: sobie zaszpanujemy! Fot z "RUDYM 102" :evil_lol: I to by było na tyle ;) Quote
Pinesk@ Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='K_/ub\_A']CZemusz Mange w kagancu:(:placz:[/quote] A no bo odbija jej ostatnio, lata za każdym psem (nie każdemu się to podoba, że leci wielkie psisko na małego yorka :roll: ) i żeby było "ciekawiej" rzuca mi się na dzieci :shake: Co prawda ostatnio robi malutkie postępy ale nie na tyle żeby biegać luzem bez kagańca. :roll: Quote
Onomato-Peja Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 oo Mange :multi: Jak ona się u ciebie zmieniła wow :crazyeye: teraz to szalona pięknota :loveu: Quote
Pinesk@ Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Ooo witam, witam Karolinę i Atosa ;) [quote name='psiara1996'] Jak ona się u ciebie zmieniła wow :crazyeye::loveu: Zmieniła się, to prawda. Tu mam dwie fotki dwa dni po adopcji, widać jakie łapencje miała łysiutkie i tutaj, ciut niewyraźne ale łyse łapki widać (muszę wstawić linka bo zdjęcie za duże a teraz nie chce mi się przerabiać ;)) : http://images46.fotosik.pl/48/4e42c5ff34f124bcmed.jpg Można sobie porównać te dwie foteczki z tą: http://images47.fotosik.pl/60/c76efc8bd8ea63c5.jpg Widać różnicę, prawda? ;) Quote
Onomato-Peja Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jasne , że widać :lol: i to wielką różnicę :) mam nadzieję, że to nie był ostatni wspólny spacerek :razz: Quote
Pinesk@ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 psiara1996 napisał(a): mam nadzieję, że to nie był ostatni wspólny spacerek :razz: No ja też mam taką nadzieję, pewnie się jeszcze kiedyś wybierzemy :p Quote
al'akir Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 http://images47.fotosik.pl/60/b9eba2fbf7cb21cc.jpg ja wiem jak nazwać to zdjęcia "Dog Dance":cool3: Strasznie się zmieniła, jest teraz taka molosowata troche:loveu: czyściutka, zadbana i przede wszystkim szczęśliwa. Farciara - dobrze trafiła:loveu: Quote
Pinesk@ Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='GPooLCLD']http://images47.fotosik.pl/60/b9eba2fbf7cb21cc.jpg ja wiem jak nazwać to zdjęcia "Dog Dance":cool3: Hehe no zamierzamy startować :eviltong: Żartuję oczywiście ;) [quote name='GPooLCLD'] jest teraz taka molosowata troche:loveu: czasem się właśnie zastanawiam jaką mieszanką ras może być ale do głowy przychodzą mi przeróżne (główną zagadką są dla mnie jej uszy załamane na bok :lol:) [quote name='GPooLCLD']czyściutka, zadbana i przede wszystkim szczęśliwa. Farciara - dobrze trafiła:loveu: Dzięki :loveu: A tu taki mały off. Jako że narazie nie mam nowych fotek Mange wstawię zdjęcia jej niektórych domowych współlokatorów :lol: A więc najpierw kotki: Afryt: Aktyn vel Bursztynek: "Wampuś" :lol: z Ciapkowa również (tu jeszcze malutki) ;) A zaraz reszta fotek współlokatorów :lol: :lol: Quote
Pinesk@ Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 A tu reszta (nie cała) domowej menażerii ;) Pierzasty papug lotnik Kubuś :-P I futrzasta kumpelka szynszyla Szyszka :D A nowe fotki Mange może już niedługo :lol: Quote
Onomato-Peja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hej :lol: ale masz tych zwierzaków:loveu: ja ledwo co wyrabiam z psem świnką i kotem :eviltong: Quote
Recommended Posts