dragonek100 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 można podać mój jt Marta 0695 307 709 Quote
Aga - Czakra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Zebrrra napisał(a):Dzwoniłam dzisiaj pod podany nr telefonu. Więc macie do mnie nr komórki. Jeśli się zdecydujecie na mój domek, to czekam na kontakt. Nie mam zwierząt, poza starą chomiczką. Najstarsza córka powiedziała: "Weźmy tą bidulkę, bo zdrowy piesek znajdzie dom prędzej" I ma rację. Jakby co, to piszcie! a na innych wątkach piszesz o swojej westie Astrze, jedenastotygodniowej chihuahua i jeszcze jesdenej chi kupionej w wieku dziesięciu miesięcy... Astra ma kłopoty z cieczką, kryciami, chi ma wiotkość krtani, a wszystkie psy są ciągle zakatarzone bo zarażają się od dzieci... Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dziewczyny, jak chcecie allegro to napiszcie mi jaki tekst mam wkleic w aukcję... Quote
tamb Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wellington napisał(a):Aga - Czakra :Rose: Weszłam na profil użytkownika Zebrrra. Był jeszcze sznaucer olbrzym. Teraz jest tylko chomik?:crazyeye: Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Aga - Czakra napisał(a):Jak myślę o Żużu to cały czas mam w głowie tekst: "Oko za oko ząb za ząb nic mi nie udowodnił sąd a jednak skazał mnie" (tom waist albo kurt wail - nie pamiętam, płytę ma w samochodzie) a potem można walnąć: na życie z człowiekiem, moim oprawcą i potem można już tylko opis dobre, dobre!! Patia, OKI w takim razie łejtuje na Agę :evil_lol: Quote
Patia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 O rany :crazyeye: Asior , łejt chwilę , trzeba zwabić Agę , ona najlepiej pisze :cool3: Quote
Aga - Czakra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jak myślę o Żużu to cały czas mam w głowie tekst: "Oko za oko ząb za ząb nic mi nie udowodnił sąd a jednak skazał mnie" (tom waist albo kurt wail - nie pamiętam, płytę ma w samochodzie) a potem można walnąć: na życie z człowiekiem, moim oprawcą i potem można już tylko opis Quote
Aga - Czakra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tamb napisał(a):Weszłam na profil użytkownika Zebrrra. Był jeszcze sznaucer olbrzym. Teraz jest tylko chomik?:crazyeye: a o metamorfozach nie słyszałaś? Quote
AgaG Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Aga podaj namiary wtatara gdzie maja dotrzec pieniazki na pekinke ,bo ja nie wiem czy na AFn ,czy bezporednio do ciebie. Pati konto najlepiej.. Patia proszę podaj Wtarze:loveu: Quote
zebra12 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Miałam sznaucera, ale 15 lat temu! On już dawno nie żyje, bo był wzięty z azylu jak dorosły! Suczkę westa ukradli mi 3 lata temu i właśnie o niej piszę. A małą chi miałam równocześnie z Astrą. Ale to nie był mój pies, tylko koleżanki. Odkarmiałam też ślepego psiego noworodka znalezionego na śmietniku. Czasem jest tak, ze przygarnia się psa na chwilkę, bo nie ma innego wyjścia. Obecnie od 3 lat nie mam zwierząt, poza chomikiem. Chcę dać dom jakiemuś zwierzakowi i nie chcę rasowego ponieważ dość przeżyłam kradzież suni, która była ze mną 4 lata. Zresztą zapraszam do mnie, do domu na rozmowę przedadopcyjną. Nie mam nic do ukrycia. Mam 3 dzieci w wieku: 12,9,2 lata. Pracuję zawodowo. Zresztą nie chcę się narzucać. Jeśli wybierzecie kogoś innego to ja to zrozumiem. Zgłaszam tylko chęć adopcji Żużu. Mam małe mieszkanie i tylko takiej wielkości piesek czułby się u mnie dobrze. Moje gg: 10107397 - gdyby ktoś chciał pogadać, to zapraszam! Quote
Aga - Czakra Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mieszkasz blisko - więc na pewno opiekunka Żużu Cię odwiedzi. a z czytaniem - to tak jest... czasem nie spojrzy się na daty - ale wiesz, dzięki takiemu prześwietlaniu postów mój pierwszy pies jakiego ogłaszałam na dogo nie trafił do pseudo - Pani była urocza, elokwentna i same ochy i achy - ale to dziewczyny wynalazły na różnych forach informacje o niej. Pies został w schronisku a pani obeszła się smakiem (po niedługim czasie został adoptowany przez miłośniczkę rasy). Quote
zebra12 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ktoś coś wie? Mam nadzieję, ze coraz lepiej. Quote
dragonek100 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nasze maleństwo dziś było na kontroli, nie ma już szwów po lewym oku, lekarz był w miarę zadowolony więc miejmy nadzieje że będzie coraz lepiej! nasze słoneczko coraz bardziej dokazuje i wydaje się że coś tam zaczyna widzieć?? że by nie było super to dostała cieczki :shake: ale generalnie jest poprawa i miejmy nadzieję będzie super!!!! Quote
Patia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mam zdjęcia od Marty , zaraz wkleję U Marty jest teraz jeszcze jeden ślepaczek , w dodatku stareńki , z cukrzycą :-( uratowany z umieralni , wymaga operacji oka , trzeba je wyjąć , jest wielkie i boli , leczenie staruszka może być kosztowne , musimy pomóc! Quote
dragonek100 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pati jesteś nieoceniona!!!! dobrze mieć kogoś na kogo można liczyć w ciężkich chwilach! zapomniałam wcześniej dodać Żużu-lka waży o 0,5 kg więcej!! więc jak widać idzie ku lepszemu!!!! szaleje i nawet z kociakami się droczy kto pierwszy dostanie smakołyka!!!! Quote
Granula Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Żużu jest piękna, oby ten domek wypalił ;) Quote
Patia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ślepy staruszek : Marta mówiła , ze on w ogóle nie wie co to dotyk ludzkiej ręki :-( , nigdy nie był w domu , całe życie łańcuch , nieleczona cukrzyca , chore nerki , rozsadzające oczodół oko :placz: śniegowa Żużu :loveu: Quote
tamb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bardzo się cieszę, że dragonek100 pojawiła się na dogo i że mogłam ją poznać "na żywo".:loveu: Quote
dragonek100 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzięki Tamaro, WZAJEMNIE !!!!! super poznać tak SUPER ZAKRĘCONE DZIEWCZYNY!!!!! ale najbardziej to chyba się cieszą te wszystkie psiaki o które się martwimy! a propo jak tam Paragrafik ?? pewnie zadomowił się już na dobre?? jak będzie sposobność to proszę prześlijcie mu całusy!!! Quote
zebra12 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bo jeśli wolicie kogoś, bez dzieci, albo przynajmniej bez dwulatki... to chcę wiedzieć, czy dalej szukać. Bo na razie rozglądam się tu i tam, wypytuję o inne pieski, ale żadnej decyzji nie podejmuję. Macie inny domek dla Żużu na oku? Dajcie znać! Quote
Recommended Posts