dragonek100 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Nie chciała bym nikogo zwodzić ani nikogo wykluczyć ale suńka jest bardzo płochliwa, wrażliwa na krzyk i hałas więc moim zdaniem dzieciaczki pomimo szczerych chęci nie bardzo okazały by jej zrozumienie? Quote
zebra12 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Chciałam wiedzieć, co myślicie. Dzieci są głośne. Niestety. Mnie też to doprowadza do szału. Dlatego pisałam, że się nie narzucam. A więc umawiam się z Marleną w sprawie Agi :) Oby w takim razie Żużu znalazła najlepszy dom pod słońcem! Quote
dragonek100 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 dzięki że zrozumienie i serce dla malutkiej, mam nadzieje że weźmiesz jakiegoś innego psiaczka szukającego domu a któremu dzieci przysporzą radości a on dzieciom tak żeby wszyscy byli szczęśliwi! powodzenia Quote
wtatara Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jeszcze raz proszę o dane do przelewu z bazarków Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='wtatara']jeszcze raz proszę o dane do przelewu z bazarków[/quote] Mysle ,ze dragonek powinien podac swoje konto ,bo wziela pekinke na dt ,jezdzi znia do kontroli ,a mieszka w myslenicach wiec pokonuje spore odcinki drogi ,karmi malenka ,a dotego ma staruszka z olkusza ktory wymaga opieki wet. Patia ,Aga czy sie zgadzacie.?tym bardzej ze ta kwota z bazarkow chyba nie jest wielka? Quote
basiapron Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 przypominam o bazarku dla małej: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/ludzie-losujcie-3-zlotych-nie-zalujcie-14-02-a-129919/ Quote
Patia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Mysle ,ze dragonek powinien podac swoje konto ,bo wziela pekinke na dt ,jezdzi znia do kontroli ,a mieszka w myslenicach wiec pokonuje spore odcinki drogi ,karmi malenka ,a dotego ma staruszka z olkusza ktory wymaga opieki wet. Patia ,Aga czy sie zgadzacie.?tym bardzej ze ta kwota z bazarkow chyba nie jest wielka?[/quote] Oczywiście ! tym bardziej ,że Marta kupuje leki na receptę płacąc z własnej kieszeni a Dziadunio też wymaga wizyt u weta , podawania antybiotyku i kropel do oczu . To wszystko kosztuje , nie mówiąc o benzynie . Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja myslalam ze leki ma tez na fakture , tym bardziej pieniazki prosze przelac dla dragonka ,zreszta Aga jet takiego samego zdania ,wczoraj z nia rozmawilam. Dragonku prosze podaj na pw wtatara swoj nr konta.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bardzo dziekuje dragonkowi .Pieniazki prsoila przekazc na lecznei mojego podopicznego wincenta. Wysylam wiec na pw nr. konta hotelu w ktorym Wincent przebywa. Nie wszystkie rzeczy ktore dalam sie sprzedaly ale jak by ktos cos mial na bazarek i chcial sie tego pozbyc na pieski to bardzo prosze o podzucenie ,a pania Wande poprosze o nowy bazarek Quote
Ank@ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bardzo proszę opiekunów jednookiej pekinki Żużu o kontakt z zainteresowaną: gg: 9756014 Pani mieszka w Drawsku Pomorskim woj.zachodnio-pomorskie. :roll: kontakt od Marleny;) :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dragonku prosze zadzwon do mnie .W sobote sie mi zepsula komorka i nie odzyskalam sporej czesi telefonów .;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dragonku nie zapomnij przyjechac z Zuzu w czwratek do programu .mam nadzieje ze pojdzie z programu i odstapi miejsce w sobote pod m1 innemu pieskowi.:loveu: Jednak jak by sie nie znalazl dobry domek w czwartek to w sobote zapraszmy od 10 do m1 bo zuzu ma zaproszenie od pani red,Magdy:lol: Quote
Patia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Żużu będzie gwiazdą :loveu: Kiwi , wróciłaś ? Wznowisz aukcję cegiełkową ? :modla: Quote
LadyS Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pomogę w wystawianiu i pilnowaniu bazarków, jeśli ktoś ma jakieś rzeczy. Quote
basiapron Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ludzie-losujcie-3-zlotych-nie-zalujcie-14-02-a-129919/ niedługo zrobię przelew-mamy już 46 zł,czy ktoś jeszcze się skusi,dla żużu?? Quote
dragonek100 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 oczywiście że pamiętam, będziemy w czwartek z jednookim słoneczkiem - do zobaczenia pa Quote
kiwi Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 wróciłam :) aukcje juz wznowiłam ponownie, juz się skonczyła, ale mogę wznowić znów. powinny przychodzic pieniądze an afn jeszcze. jakby był problem z fakturami to mam na 170 zł. jak stoimy z finansami dla żużu? Quote
AgaG Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Ank@2']Bardzo proszę opiekunów jednookiej pekinki Żużu o kontakt z zainteresowaną: gg: 9756014 Pani mieszka w Drawsku Pomorskim woj.zachodnio-pomorskie. :roll: kontakt od Marleny;) :loveu: tak daleko odpada.. trzeba mieć oczko na nią gdzieś blisko:lol::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ladySwallow napisał(a):Pomogę w wystawianiu i pilnowaniu bazarków, jeśli ktoś ma jakieś rzeczy. ale zeby wystawic bazarek trzeba by mieszkac w krakowie bo przeciezs wysylka rzeczy na bazarek kosztuje ,a nigdy nie wiadomo czy sie cos sprzeda ,a nie bedziemy wydawac na paczki ,tak ze bardzo dziekuje ale jak byś mieszkala w krakowie to chetnie bysmy skorzystaly. Quote
Ank@ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pomogę robić bazarki, ale dopiero w maju ( i później) Quote
basiapron Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 cos nam bazarek cięzko idzie,ale 46 zł jest wiec moze już przeleje:) prosze o nr konta gdzie przelać na żużu http://www.dogomania.pl/forum/f99/ludzie-losujcie-3-zlotych-nie-zalujcie-sa-zdjecia-niektorych-gadzetow-20-02-a-129919/ Quote
dragonek100 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Z finansami nie jest najlepiej, byłam wczoraj na kontroli z Żu żulką i lekarz przepisał nowe kropelki i żel do oka ( leczenie powinno potrwać jeszcze ok 4 tyg ale oczko maleńkiej jest w miarę oki - idzie ku lepszemu ). W lecznicy mamy do spłaty jeszcze ok 360 - 380 zł - to jest zaległość za operacje - Patrycja Ty najlepiej się orientujesz w rozliczeniach z wetery czy tak jest ? Po wczorajszym programie zadzwoniły 3 osoby ale niestety żadna nie była ''odpowiednia''. Quote
Patia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Tak , zgadza się . Do tej pory zapłaciłam 720 zł ( jeszcze sprawdzę dokładnie ) Na moje konto wpłynęło 30 zł od Toski i 50 od Lotty . Mam fakturę na 450 zł wystawioną na KTOZ ale pieniedzy jeszcze nie odebrałam z braku czasu . Quote
dragonek100 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To może wznowimy allegro i jakoś się uzbiera??????? Quote
Asior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 wstawiam ponownie podlinkowany baner, bo photobucket tamten usunął Quote
Recommended Posts