Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chciała bym nikogo zwodzić ani nikogo wykluczyć ale suńka jest bardzo płochliwa, wrażliwa na krzyk i hałas więc moim zdaniem dzieciaczki pomimo szczerych chęci nie bardzo okazały by jej zrozumienie?

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam wiedzieć, co myślicie. Dzieci są głośne. Niestety. Mnie też to doprowadza do szału. Dlatego pisałam, że się nie narzucam.
A więc umawiam się z Marleną w sprawie Agi :)
Oby w takim razie Żużu znalazła najlepszy dom pod słońcem!

Posted

dzięki że zrozumienie i serce dla malutkiej, mam nadzieje że weźmiesz jakiegoś innego psiaczka szukającego domu a któremu dzieci przysporzą radości a on dzieciom tak żeby wszyscy byli szczęśliwi! powodzenia

Posted

[quote name='wtatara']jeszcze raz proszę o dane do przelewu z bazarków[/quote]

Mysle ,ze dragonek powinien podac swoje konto ,bo wziela pekinke na dt ,jezdzi znia do kontroli ,a mieszka w myslenicach wiec pokonuje spore odcinki drogi ,karmi malenka ,a dotego ma staruszka z olkusza ktory wymaga opieki wet.
Patia ,Aga czy sie zgadzacie.?tym bardzej ze ta kwota z bazarkow chyba nie jest wielka?

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Mysle ,ze dragonek powinien podac swoje konto ,bo wziela pekinke na dt ,jezdzi znia do kontroli ,a mieszka w myslenicach wiec pokonuje spore odcinki drogi ,karmi malenka ,a dotego ma staruszka z olkusza ktory wymaga opieki wet.
Patia ,Aga czy sie zgadzacie.?tym bardzej ze ta kwota z bazarkow chyba nie jest wielka?[/quote]

Oczywiście ! tym bardziej ,że Marta kupuje leki na receptę płacąc z własnej kieszeni a Dziadunio też wymaga wizyt u weta , podawania antybiotyku i kropel do oczu . To wszystko kosztuje , nie mówiąc o benzynie .

Posted

Bardzo dziekuje dragonkowi .Pieniazki prsoila przekazc na lecznei mojego podopicznego wincenta.
Wysylam wiec na pw nr. konta hotelu w ktorym Wincent przebywa.
Nie wszystkie rzeczy ktore dalam sie sprzedaly ale jak by ktos cos mial na bazarek i chcial sie tego pozbyc na pieski to bardzo prosze o podzucenie ,a pania Wande poprosze o nowy bazarek

Posted

Bardzo proszę opiekunów jednookiej pekinki Żużu o kontakt z zainteresowaną:

gg: 9756014
Pani mieszka w Drawsku Pomorskim woj.zachodnio-pomorskie. :roll:

kontakt od Marleny;) :loveu:

Posted

Dragonku nie zapomnij przyjechac z Zuzu w czwratek do programu .mam nadzieje ze pojdzie z programu i odstapi miejsce w sobote pod m1 innemu pieskowi.:loveu:
Jednak jak by sie nie znalazl dobry domek w czwartek to w sobote zapraszmy od 10 do m1 bo zuzu ma zaproszenie od pani red,Magdy:lol:

Posted

wróciłam :)
aukcje juz wznowiłam ponownie, juz się skonczyła, ale mogę wznowić znów.
powinny przychodzic pieniądze an afn jeszcze.
jakby był problem z fakturami to mam na 170 zł.

jak stoimy z finansami dla żużu?

Posted

[quote name='Ank@2']Bardzo proszę opiekunów jednookiej pekinki Żużu o kontakt z zainteresowaną:

gg: 9756014
Pani mieszka w Drawsku Pomorskim woj.zachodnio-pomorskie. :roll:

kontakt od Marleny;) :loveu:

tak daleko odpada.. trzeba mieć oczko na nią gdzieś blisko:lol::loveu:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Pomogę w wystawianiu i pilnowaniu bazarków, jeśli ktoś ma jakieś rzeczy.

ale zeby wystawic bazarek trzeba by mieszkac w krakowie bo przeciezs wysylka rzeczy na bazarek kosztuje ,a nigdy nie wiadomo czy sie cos sprzeda ,a nie bedziemy wydawac na paczki ,tak ze bardzo dziekuje ale jak byś mieszkala w krakowie to chetnie bysmy skorzystaly.

Posted

Z finansami nie jest najlepiej, byłam wczoraj na kontroli z Żu żulką i lekarz przepisał nowe kropelki i żel do oka ( leczenie powinno potrwać jeszcze ok 4 tyg ale oczko maleńkiej jest w miarę oki - idzie ku lepszemu ). W lecznicy mamy do spłaty jeszcze ok 360 - 380 zł - to jest zaległość za operacje - Patrycja Ty najlepiej się orientujesz w rozliczeniach z wetery czy tak jest ?
Po wczorajszym programie zadzwoniły 3 osoby ale niestety żadna nie była ''odpowiednia''.

Posted

Tak , zgadza się . Do tej pory zapłaciłam 720 zł ( jeszcze sprawdzę dokładnie )

Na moje konto wpłynęło 30 zł od Toski i 50 od Lotty .

Mam fakturę na 450 zł wystawioną na KTOZ ale pieniedzy jeszcze nie odebrałam z braku czasu .