iwonamaj Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Co tam u naszego słoneczka? Jak się dzisiaj czuje? Quote
Osa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Czytam o niej i serce mi pęka... Na początku lutego też deklaruję wpłatę na spłatę długu.. Pozwolę sobie wkleić "siostrę" Żużu Oto Szczerbatka zabrana ze schroniska w Łodzi... Tadammm... Naprawdę nie mam słów do ludzi, którzy wyrzucają stare psy jak śmieci...:shake: Quote
iwonamaj Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jak one mnie rozczulają...Biedulki kochane, trzymajcie się obie... Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 iwonamaj napisał(a):Jak się czuje malutka? no nie jest dobrze ,dzisiaj Martusia zawiozla ja spowrotem do kliniki po rozeszly sie jej szwy.:shake: Quote
wtatara Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 dla malutkiej są trzy bazarki, ale prawie nikt nie raczy je podnieść. Chyba nie ma sensu abym traciła czas i robiła, jeśli osoby z Krakowa to nie interesuje. Mam dużo dziewczyn znajomych z Dogo z innych miast ale nie będę prosić bo to wstyd. Zresztą poprzednimi bazarkami było podobnie. Podaję jeszcze raz linki. Puzzle,kalendarze, książki na pekinkę po operacji oczka do 5 II 2009r. Korale -bazarek do 10 II 2009r. Dla kolekcjonera autografów na krakowskie pieski do 5 II 2009r. Z poprzedniego bazarku mam dla suni 40 zł, czekam aż zpłyną pieniążki Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jeju , nie mogłam wczoraj nic napisać , problemy z Internetem. Żużu musiała zostac na noc w Arce , były problemy ze szwami , bo rogówka była już tak zniszczona i miała już taką konsystencję , że szwy nie miały się jak utrzymać . Natomiast ponieważ przeszczep jest już cztery dni teraz rogówka jest już mocniejsza i nie powinno być problemów . Marta ma dziś dzwonic koło 9 kiedy mozna odebrać szkrabka biednego . Marta ma mi przysłac nowe zdjęcia Żużu , wstawię gdy tylko dostanę . Lotty , przyszło od Ciebie 50 zł ! :loveu::multi: Dziękujemy bardzo ! Nie wiem czy już ogłaszać Żużu czy jeszcze się wstrzymać ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Patiu ,mylse ze trzeba juz pomalu ja oglaszac , ja nie mam ladnych zdjec ale ty je masz ,wiec wyslij prosze do kundla . Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dobrze i do Camary wyślę , zająć kolejkę w Wyborczej . Quote
Guest Lotty Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cała przyjemność po mojej stronie. Cieszę się, że chociaż tak mogłam pomóc. Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kazda zlotowka sie liczy ,dzisjaj doktor dopisal do faktury 80 zl za leki bo niby poprawka gratis:shake: Quote
Toska Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a jak maleńka się czuje ? wróciła już do DT ? Quote
dragonek100 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witam, maleństwo rano przywiozłam z kliniki bo niestey musiał zostac tam na noc, podziergali jej oczko i mam nadzieję że teraz już jej się przyjmie przeszczep. Fura maści, tabletek i kropelek do podawania ale ona jest super dzielna!! Już zaczyna dokazywać więc chyba z czasem będzie coraz lepiej!!! musi być!!! Ucałuje ją od wszystkich cioć! Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tak , wróciła , prosiłam Martę o wycałowanie Żużu w nosek . Marta przysłała mi fotki Quote
Patia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dragonku, dziekujemy stukrotnie za opiekę nad maleńką :loveu::loveu::loveu: Quote
dragonek100 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No właśnie Żu Żu skończyła oglądać mecz polska - norwegia, nawet się cieszy ze zwycięstwa więc idziemy na malutki spacerek i do spania.pozdrawiamy Quote
wtatara Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Foksiu podaj namiary gdzie przesłac pieniążki z bazarku. Zrobię następne, tylko muszę mieć więcej czasu. Quote
AgaG Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 trzymam kciuki bardzo bardzo za malutką i dziekuję za pomoc dla niej !! :loveu: Quote
AgaG Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='wtatara']dla malutkiej są trzy bazarki, ale prawie nikt nie raczy je podnieść. Chyba nie ma sensu abym traciła czas i robiła, jeśli osoby z Krakowa to nie interesuje. Mam dużo dziewczyn znajomych z Dogo z innych miast ale nie będę prosić bo to wstyd. Zresztą poprzednimi bazarkami było podobnie. Podaję jeszcze raz linki. Puzzle,kalendarze, książki na pekinkę po operacji oczka do 5 II 2009r. Korale -bazarek do 10 II 2009r. Dla kolekcjonera autografów na krakowskie pieski do 5 II 2009r. Z poprzedniego bazarku mam dla suni 40 zł, czekam aż zpłyną pieniążki wtata dziękuję za bazarki dla suni.. to nie tak, że "osoby z Krakow to nie interesuje" my czesto padamy na nos.. mamy stado psów w domach, na tymcxasach, w hotelach, garażach itd.. ja choćbym chciała jestem na dogo z doskoku.. teraz mam u mamy sunię na tymczasie, z ktora sa problemy, swoje 4 stare schorowane psy, szukanie domu dla kilku itd. bazarek to cięzka praca, tylko od Ciebie zalezy, czy mimo braku pomocy,ntakiej jakiej byś pragneła, dasz radę to ciagnąć:lol: ja bardzo doceniam pomoc bazarkową.. ale nie mam czasem sekundy Quote
ila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='wtatara']dla malutkiej są trzy bazarki, ale prawie nikt nie raczy je podnieść. Chyba nie ma sensu abym traciła czas i robiła, jeśli osoby z Krakowa to nie interesuje. Mam dużo dziewczyn znajomych z Dogo z innych miast ale nie będę prosić bo to wstyd. Zresztą poprzednimi bazarkami było podobnie. Podaję jeszcze raz linki. Puzzle,kalendarze, książki na pekinkę po operacji oczka do 5 II 2009r. Korale -bazarek do 10 II 2009r. Dla kolekcjonera autografów na krakowskie pieski do 5 II 2009r. Z poprzedniego bazarku mam dla suni 40 zł, czekam aż zpłyną pieniążki Postaram się podrzucać, niestety finansowo nic nie pomoge w tym miesiącu:oops: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Aga podaj namiary wtatara gdzie maja dotrzec pieniazki na pekinke ,bo ja nie wiem czy na AFn ,czy bezporednio do ciebie. Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czy mała potrzebuje allegro??? Czy macie jakiś dom na oku??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Asior napisał(a):czy mała potrzebuje allegro??? Czy macie jakiś dom na oku??? Asiu ,mala potrzebuje allegro ,nie mamy jeszcze domku Quote
Recommended Posts