Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wrzucę ją na nk z prośbą o pomoc. Jakie konto podać ? Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ciekawe co za d**ek Ją tak urządził... :roll: Bieduleczka... Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Po operacji sunia pojedzie na dt do dragon 100 , polowe kwoty za operacje zaplaci Toz mimo ,ze maja ogrom dlugow i kilkadziesiat psow po hotelach uratownych od katow i z Olkusza. Druga polowe trzeba uzbierac.:shake: Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dziękujemy ! :loveu: I TOZowi i Dragon :loveu::multi::loveu: Sunia przespała bardzo grzecznie całą noc w koszyczku , rano wyniesiona do ogródka od razu zrobiła co trzeba . Cały czas macha ogonkiem :loveu: Quote
iwonamaj Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aniołek malutki...Niech jej się uda... Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja też bardzo na to liczę ! Toska jak zwykle niezawodna ! :loveu: Zaraz Ci podam numer konta . Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Patia napisał(a):Dziękujemy ! :loveu: I TOZowi i Dragon :loveu::multi::loveu: Dziekujemy tez Ank2 za 200 zl dla suni, z tego w niedziele wzielam 30 zl na kropeliki dla suni ,zaplacilam 20 wiec mam jeszcze 10 -a z tego co czytam kropelik moze beda potrzebne innej biedzie bo sunia znich nie skorzyta:shake: Sunia przespała bardzo grzecznie całą noc w koszyczku , rano wyniesiona do ogródka od razu zrobiła co trzeba . Cały czas macha ogonkiem :loveu: Od razu mnie za serce chwycila jak ja tylko zaobaczylam i nie wiem co by sie z nia stalo gdyby Agag nie zgodzila sie ja wziasc i nie zaltwila od razu oceiplanego boksiku u pana Tomka. Aga wielkie dzieki, a tobie patiu rowniez bardzo dziekuje za opieke nad mala.:multi: Quote
kiwi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 biedna kruszynka :( zrobie bazarki dla żużu, bądz dzielna maleńka a może zrobić aukcje cegiełkową? szybciutko dzisiaj sie postararam! Patia jakbys mi wysłała fotke albo skan tego rozpoznania lekarskiego to bym wstawiła do aukcji. Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Foksiu , to 200 zł jest od Ank@ , tak ? Dziękujemy bardzo ! :loveu: A kropelki może się przydadzą innemu biedakowi . Kiwi , ja też coś zorganizuję na bazarki . Quote
Toska Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czyli lalunia :loveu: dziś ma operację ? no to trzymam kciuki :thumbs:, żeby wszystko poszło gładko i bezproblemowo !!! i super , że ma DT , bo będzie pod troskliwa opieką ! Patia , przytul ślicznotę :loveu: i wygłaskaj od ciotki Toski :lol: przelew zrobiony Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Wiozę ją na 15 , zostanie zrobione EKG , RTG klatki piersiowej oraz badania krwi . Pan doktor mówił , ze ma wielką nadzieję , że wyniki będą dobre i sunia będzie mogła byc poddana operacji . Rozmawiałam już z Dragon , u której sunia zamieszka tymczasowo . gdyby nie to , że u mnie już 7 psów nie wypusciłabym Żużu ze swoich rąk to cudowny szkarabek ! :loveu: Dragon bardzo Ci dziękuję ! :multi: Toska wygłaskam mini łepek od Ciebie , oczywiście , dziękuję Ci bardzo ! :multi: Quote
basiapron Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jutro będe miała chwile czasu żeby porobic bazarki wiec i tu postaram się coś na takowy znaleźć:) parę złotych się uzbiera:) tylko znajdę mój aparat fotograficzny bo nie mam zielonego pojęcia gdzie go położyłam. Quote
iwonamaj Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 basiapron napisał(a):jutro będe miała chwile czasu żeby porobic bazarki wiec i tu postaram się coś na takowy znaleźć:) parę złotych się uzbiera:) tylko znajdę mój aparat fotograficzny bo nie mam zielonego pojęcia gdzie go położyłam. Czekamy i trzymamy za słowo :lol: Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kiwi napisał(a): a może zrobić aukcje cegiełkową? szybciutko dzisiaj sie postararam! Patia jakbys mi wysłała fotke albo skan tego rozpoznania lekarskiego to bym wstawiła do aukcji. Wysłałam , dobry pomysł z tą aukcją ! Quote
Guest Lotty Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cudna sunia.:loveu:. Podeślijcie mi proszę numer konta, to wyślę drobne wsparcie dla Żużu.Trzymaj się maleńka wszystko będzie dobrze, musi być. Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Tak , już jestem . Sunia już po zabiegu , udało się zrobic obydwa oczka :multi: Żużu wybudziła się już i łobuzuje więc podano jej srodki uspokajające , bo jej aktywność wzmagała krwawienie . Nie może jeszcze wrócić do domu , do jutra zostaje a około godz 11 -12 pan doktor podejmie decyzję czy może już opuścić szpitalik ale raczej wyjdzie jutro . Trzymajcie kciuki , żeby się wszystko ładnie goiło . Szkrabek biedny , tak mi ją było żal zostawiać , dałam jej kocyki , jeden do przykrycia , bo całą noc tak spała u nas , pod kocykiem . Martwię się , że jest głodna , o matko ten psiak mi strasznie namieszał w sercu :oops: Quote
Toska Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 uff , jak dobrze , że operacja już za maleńką !!! teraz się wszystko pięknie wygoi -jeśli dobrze zrozumiałam , to będzie widziała na to jedno oczko ? tak ? na pewno DT zajmie się nią najlepiej jak potrafi :lol: Patia :lol: , nie Tobie jednej sunieczka namieszała w sercu :evil_lol: Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To jest tak , ze w miejscu gdzie był wrzód pozostanie niewidząca plamka ale nie będzie wrzodu , który boli i który grozi pęknięciem i uszkodzeniem oka na amen . Pan doktor mówił , że gdyby interweniować wcześniej , gdyby własciciel zadbał widziałaby na obydwa oczka :-( Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cioteczki- ogromny szacun...błyskawiczna akcja...kochające i wrazliwe serca...to cudowna nagroda za krzywdę jakiej doznała żu-żu...:-(:loveu: Jesteście wspaniale...ja już jestem spokojna o sunię, bo dostała się pod takie skrzydełka, że teraz już z każdym dniem może być tylko lepiej...i niedlugo patrzeć, jak domki będa sie o Nia biły...taz jeszcze ogromne dzięki i wielkie gratulacje:loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Patia napisał(a):To jest tak , ze w miejscu gdzie był wrzód pozostanie niewidząca plamka ale nie będzie wrzodu , który boli i który grozi pęknięciem i uszkodzeniem oka na amen . Pan doktor mówił , że gdyby interweniować wcześniej , gdyby własciciel zadbał widziałaby na obydwa oczka :-( niestety ludzie tylko mysla o sobie ,po co im niewidomy pies jak moga kupic za 200 zl na gieldzie nowego pekinczyka,ale mam nadzieje ze zostana tak samo potraktowani jak Zuzu:mad: Quote
iwonamaj Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mnie też namieszała...Ona jest wyjątkowa. Trzymam kciuki z całych sił za maleńką. Quote
kiwi Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 przerobiłam szybko aukcję torresa, jeszcze tylko dni co prawda ale zawsze to bedzie żużu na górze. Operacja ratuje życie Żużu ! kup cegiełkę (527632534) - Aukcje internetowe Allegro Quote
AgaG Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc dla Żu-Żu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Patia, ona mi też serce skradła jak i Tobie, ale mam teraz jeszcze na głowie jej "siostrzyczkę" kundeliczkę z sąsiedniego boksu u mojej mamay na dt, i suczka no niestety nadal swoje potrzeby załatwia w domu, więc gonię w ta i tamtą.. i jestem z doskoku na dogo. całe szczęście, że Patia ma malutką pod swoją pieczą...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts