Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy ! :loveu: I TOZowi i Dragon :loveu::multi::loveu:

Sunia przespała bardzo grzecznie całą noc w koszyczku , rano wyniesiona do ogródka od razu zrobiła co trzeba . Cały czas macha ogonkiem :loveu:

Posted

Patia napisał(a):
Dziękujemy ! :loveu: I TOZowi i Dragon :loveu::multi::loveu:
Dziekujemy tez Ank2 za 200 zl dla suni, z tego w niedziele wzielam 30 zl na kropeliki dla suni ,zaplacilam 20 wiec mam jeszcze 10 -a z tego co czytam kropelik moze beda potrzebne innej biedzie bo sunia znich nie skorzyta:shake:

Sunia przespała bardzo grzecznie całą noc w koszyczku , rano wyniesiona do ogródka od razu zrobiła co trzeba . Cały czas macha ogonkiem :loveu:

Od razu mnie za serce chwycila jak ja tylko zaobaczylam i nie wiem co by sie z nia stalo gdyby Agag nie zgodzila sie ja wziasc i nie zaltwila od razu oceiplanego boksiku u pana Tomka.
Aga wielkie dzieki, a tobie patiu rowniez bardzo dziekuje za opieke nad mala.:multi:

Posted

biedna kruszynka :(

zrobie bazarki dla żużu,
bądz dzielna maleńka

a może zrobić aukcje cegiełkową?
szybciutko dzisiaj sie postararam!
Patia jakbys mi wysłała fotke albo skan tego rozpoznania lekarskiego to bym wstawiła do aukcji.

Posted

Foksiu , to 200 zł jest od Ank@ , tak ? Dziękujemy bardzo ! :loveu:

A kropelki może się przydadzą innemu biedakowi .

Kiwi , ja też coś zorganizuję na bazarki .

Posted

Czyli lalunia :loveu: dziś ma operację ?
no to trzymam kciuki :thumbs:, żeby wszystko poszło gładko i bezproblemowo !!!
i super , że ma DT , bo będzie pod troskliwa opieką !
Patia , przytul ślicznotę :loveu: i wygłaskaj od ciotki Toski :lol:

przelew zrobiony

Posted

Wiozę ją na 15 , zostanie zrobione EKG , RTG klatki piersiowej oraz badania krwi . Pan doktor mówił , ze ma wielką nadzieję , że wyniki będą dobre i sunia będzie mogła byc poddana operacji . Rozmawiałam już z Dragon , u której sunia zamieszka tymczasowo .
gdyby nie to , że u mnie już 7 psów nie wypusciłabym Żużu ze swoich rąk to cudowny szkarabek ! :loveu:

Dragon bardzo Ci dziękuję ! :multi:
Toska wygłaskam mini łepek od Ciebie , oczywiście , dziękuję Ci bardzo ! :multi:

Posted

jutro będe miała chwile czasu żeby porobic bazarki wiec i tu postaram się coś na takowy znaleźć:) parę złotych się uzbiera:) tylko znajdę mój aparat fotograficzny bo nie mam zielonego pojęcia gdzie go położyłam.

Posted

basiapron napisał(a):
jutro będe miała chwile czasu żeby porobic bazarki wiec i tu postaram się coś na takowy znaleźć:) parę złotych się uzbiera:) tylko znajdę mój aparat fotograficzny bo nie mam zielonego pojęcia gdzie go położyłam.

Czekamy i trzymamy za słowo :lol:

Posted

kiwi napisał(a):

a może zrobić aukcje cegiełkową?
szybciutko dzisiaj sie postararam!
Patia jakbys mi wysłała fotke albo skan tego rozpoznania lekarskiego to bym wstawiła do aukcji.

Wysłałam , dobry pomysł z tą aukcją !

Posted

Cudna sunia.:loveu:. Podeślijcie mi proszę numer konta, to wyślę drobne wsparcie dla Żużu.Trzymaj się maleńka wszystko będzie dobrze, musi być.

Posted

Tak , już jestem . Sunia już po zabiegu , udało się zrobic obydwa oczka :multi: Żużu wybudziła się już i łobuzuje więc podano jej srodki uspokajające , bo jej aktywność wzmagała krwawienie . Nie może jeszcze wrócić do domu , do jutra zostaje a około godz 11 -12 pan doktor podejmie decyzję czy może już opuścić szpitalik ale raczej wyjdzie jutro .

Trzymajcie kciuki , żeby się wszystko ładnie goiło . Szkrabek biedny , tak mi ją było żal zostawiać , dałam jej kocyki , jeden do przykrycia , bo całą noc tak spała u nas , pod kocykiem . Martwię się , że jest głodna , o matko ten psiak mi strasznie namieszał w sercu :oops:

Posted

uff , jak dobrze , że operacja już za maleńką !!!
teraz się wszystko pięknie wygoi -jeśli dobrze zrozumiałam , to będzie widziała na to jedno oczko ? tak ?
na pewno DT zajmie się nią najlepiej jak potrafi :lol:
Patia :lol: , nie Tobie jednej sunieczka namieszała w sercu :evil_lol:

Posted

To jest tak , ze w miejscu gdzie był wrzód pozostanie niewidząca plamka ale nie będzie wrzodu , który boli i który grozi pęknięciem i uszkodzeniem oka na amen .

Pan doktor mówił , że gdyby interweniować wcześniej , gdyby własciciel zadbał widziałaby na obydwa oczka :-(

Posted

Cioteczki- ogromny szacun...błyskawiczna akcja...kochające i wrazliwe serca...to cudowna nagroda za krzywdę jakiej doznała żu-żu...:-(:loveu: Jesteście wspaniale...ja już jestem spokojna o sunię, bo dostała się pod takie skrzydełka, że teraz już z każdym dniem może być tylko lepiej...i niedlugo patrzeć, jak domki będa sie o Nia biły...taz jeszcze ogromne dzięki i wielkie gratulacje:loveu::loveu::loveu:

Posted

Patia napisał(a):
To jest tak , ze w miejscu gdzie był wrzód pozostanie niewidząca plamka ale nie będzie wrzodu , który boli i który grozi pęknięciem i uszkodzeniem oka na amen .

Pan doktor mówił , że gdyby interweniować wcześniej , gdyby własciciel zadbał widziałaby na obydwa oczka :-(

niestety ludzie tylko mysla o sobie ,po co im niewidomy pies jak moga kupic za 200 zl na gieldzie nowego pekinczyka,ale mam nadzieje ze zostana tak samo potraktowani jak Zuzu:mad:

Posted

Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc dla Żu-Żu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Patia, ona mi też serce skradła jak i Tobie, ale mam teraz jeszcze na głowie jej "siostrzyczkę" kundeliczkę z sąsiedniego boksu u mojej mamay na dt, i suczka no niestety nadal swoje potrzeby załatwia w domu, więc gonię w ta i tamtą.. i jestem z doskoku na dogo. całe szczęście, że Patia ma malutką pod swoją pieczą...:loveu::loveu::loveu: