Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

infers1995 napisał(a):
Moja sucz dobrze reagowała na brit care;). Od eukanuby to z daleka:shake:

a niby dlaczego od eukanuby z daleka??
moj pies je ją juz kilka lat , i bardzo mu sluzy , piekna blyszczaca siersc, idealne kupy .

Posted

Ci co piszą by od EUKANUBY trzymać się z daleka , podejrzewam że w życiu nie karmili tą karmą . Albo dawali sporadycznie, najczęściej na zmianę z gotowanym żarciem i licho wie z czym jeszcze. Albo SŁYSZELI że niedobra!!!!!! Ja karmię swoje psy od 9 lat tą karmą i żadnych problemów nie mam. posiadam wszystkie psy długowłose , ( 3 bearded collie i 3 yorki, na marginesie wszystkie wystawowe) Szczenięta też odchowywane na tej karmie i było ok. Natomiast znam wiele przypadków, gdzie eksperymentuje się z jedzeniem a potem zwala się na jakąś tam karmę.

hodowla bearded collie & yorkshire terier

Posted

Dopiero co kupiłam worek Royala , nie dość , że nie podrożał to jeszcze była promocja i wyszło taniej. Świetna karma , jedna z niewielu na której mój pies wygląda i czuje się doskonale, na pewno jej nie zmienię na inną. Ale za dobrą karmę trzeba niestety zapłacić

Posted

[quote name='aaanna']Dopiero co kupiłam worek Royala , nie dość , że nie podrożał to jeszcze była promocja i wyszło taniej. Świetna karma , jedna z niewielu na której mój pies wygląda i czuje się doskonale, na pewno jej nie zmienię na inną. Ale za dobrą karmę trzeba niestety zapłacić[/quote]

Sporo sklepów ma jeszcze zapasy w magazynie. U importera i dystrybutorów już podrożał i prędzej czy później podrożeje i w sklepach