Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedyś był w schronisku Astro. Piekny pies z jedwabistą sierścią i niezwykłym ubarwieniu. Okazało sie, że jest w schronisku również jego mama. Sunia nie jest tak piękna jak jej syn, nie ma też szczęścia jeśli chodzi o adopcję. Choć w schronisku jesy już jakiś czas - chyba ponad rok - nikt o nią nie zapytał, nikt jej nie wybrał. A szkoda, bo sunia jest przeurocza. Miła, cicha, doskonale sprawdza się w kontaktach z innymi psami, a ludzi kocha wszelkiego kalibru i dużych i małych - byle tylko ją głaskali.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
Astra dobrze "wygląda" ;) dźwignę sunię do góry;)

Dobrze, że chociaż u nas jedzenia nie brakuje :shake: jak sie popatrzy na inne schroniska to ehh :-(

Posted

asiamm napisał(a):

czemu tak tuczą te psy :shake:

Ehh...wiesz jak to jest, nasypią pełne miski jedzenia i psy to zjadają ile chcą a potem wyglądają jak wyglądają :roll: nikt tam tego nie pilnuje, żeby psiaki przy tuszy dostawały mniej jedzenia.

Posted

Mi sie nasuwa jedna refleksja...wiem, ze sama nazwa"schronisko"..już robi sie przykro...bo to nie jest miejsce dla psa...dla psa jest domek...ale patrzac na te Wasze Sochaczewskie piesie..to wydaje mi sie, że jak na schronisko- wyglądają naorawdę super...widać, że są zadbane, najedzone...i no...moze się myle...ale nie wygladaja na bardzo smutne(no moze niektore tak...)Jestem mile zaskoczona- bo po tych Olkuszach i Krężlach..to ten schron- to jak hotel wygląda...ładne budki, sianko na ziemi nawet...wiem cioteczki, że miedzy innymi to Wasza zasługa...bardzo dbacie i troszczycie sie o te zapomniane i niechciane..od razu na sercu robi sie lżej wiedząc, że w tym schronie- źle się zwierzątkom nie dzieje...co nie znaczy, ze jest super- bo one zasługują na swojego Pana, ciepły kąt i swoje posłanko..wiadomo...Dziękuje sochaczewskim cioteczkom Aniołkom...jestescie Wielkie i Kochane....:loveu::loveu: