luka1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kiedyś był w schronisku Astro. Piekny pies z jedwabistą sierścią i niezwykłym ubarwieniu. Okazało sie, że jest w schronisku również jego mama. Sunia nie jest tak piękna jak jej syn, nie ma też szczęścia jeśli chodzi o adopcję. Choć w schronisku jesy już jakiś czas - chyba ponad rok - nikt o nią nie zapytał, nikt jej nie wybrał. A szkoda, bo sunia jest przeurocza. Miła, cicha, doskonale sprawdza się w kontaktach z innymi psami, a ludzi kocha wszelkiego kalibru i dużych i małych - byle tylko ją głaskali. Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Coraz więcej nam psiaków przybywa :shake: Quote
Lionees Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kawał kobity z tej naszej Asterki:razz: Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Renata5 napisał(a):Kawał kobity z tej naszej Asterki:razz: No troszki ciałka ma....nie powiem :cool3: Quote
luka1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Astra od dawna prosiła mnie o pokazanie jej światu. Quote
Isadora7 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ręce i cycki opadają a nóż w kieszeni sie otwiera na te niemalejące ilości biednych psiaków. Quote
luka1 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 znam ten typ przytulasów - jak dopadną człowieka to ciagle im mało , ale co siędziwić... Quote
maarit Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Astra dobrze "wygląda" ;) dźwignę sunię do góry;) Quote
Ziutka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Gonia13 napisał(a):Astra dobrze "wygląda" ;) dźwignę sunię do góry;) Dobrze, że chociaż u nas jedzenia nie brakuje :shake: jak sie popatrzy na inne schroniska to ehh :-( Quote
Ziutka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 asiamm napisał(a): czemu tak tuczą te psy :shake: Ehh...wiesz jak to jest, nasypią pełne miski jedzenia i psy to zjadają ile chcą a potem wyglądają jak wyglądają :roll: nikt tam tego nie pilnuje, żeby psiaki przy tuszy dostawały mniej jedzenia. Quote
tomcug Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Przy tuszy, ale bardzo sympatyczna sunieczka. Quote
Rybka_39 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Grubiutka, ale wygląda na sympatyczną.;) Dieta się jej przyda, ile ona może mieć lat? Quote
luka1 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Astra ma tyle lat ile trzeba tzn - nie wiadomo. Nie jest to stary pies ale na prawdę ciężko zgadnąć (może ok. 5) Quote
Ola164 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jaka piękna kuleczka :loveu: Nie wiem jak Wy ale ja się zakochałam :loveu: Quote
Ola164 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nikt nie chce grubiutkiej suni? :( Przecież to więcej ciałka do kochania :loveu: Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mi sie nasuwa jedna refleksja...wiem, ze sama nazwa"schronisko"..już robi sie przykro...bo to nie jest miejsce dla psa...dla psa jest domek...ale patrzac na te Wasze Sochaczewskie piesie..to wydaje mi sie, że jak na schronisko- wyglądają naorawdę super...widać, że są zadbane, najedzone...i no...moze się myle...ale nie wygladaja na bardzo smutne(no moze niektore tak...)Jestem mile zaskoczona- bo po tych Olkuszach i Krężlach..to ten schron- to jak hotel wygląda...ładne budki, sianko na ziemi nawet...wiem cioteczki, że miedzy innymi to Wasza zasługa...bardzo dbacie i troszczycie sie o te zapomniane i niechciane..od razu na sercu robi sie lżej wiedząc, że w tym schronie- źle się zwierzątkom nie dzieje...co nie znaczy, ze jest super- bo one zasługują na swojego Pana, ciepły kąt i swoje posłanko..wiadomo...Dziękuje sochaczewskim cioteczkom Aniołkom...jestescie Wielkie i Kochane....:loveu::loveu: Quote
luka1 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 schronisko jest stosunkowo małe i dlatego mozna poświęcić psom troche więcej czasu Quote
Recommended Posts