Brysio Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 oj to chyba go podmienie z moim Bryskiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: on nie znosi jak go całuje, zaawsze mnie obwarczy i pogoni mendka jeden:eviltong: Quote
dorcia44 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Elmo o świcie pojechał do swojego nowego domku . Do Łodzi. Cała rodzina szczęśliwie zakochana ze wzajemnością. Niestety moja wetka się nie myliła ,ma uszkodzone drugie oczko ,możliwe że ma również uszkodzony mózg ale rozwija sie prawidłowo ..jutro będzie miał wszystkie badania i dowiemy się więcej . W jego sytuacji czas odgrywa największą role ,gdyby był zabrany po założeniu wątku miałby większe szanse przy najmniej na ratunek dla oka . Teraz będzie walka ,możliwe operacje . Konkrety jutro. Quote
Brysio Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 najwazniejsze, ze ma teraz kochającą rodzine:loveu: super, ze masz kontakt z tą rodziną;) Dorocia44 odwaliłas KAWAŁ dobrej roboty:loveu::loveu: dziękujemy!!!! Elmusiu wszystkiego naj w nowym domku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 dorcia44 napisał(a):Elmo o świcie pojechał do swojego nowego domku . Do Łodzi. Cała rodzina szczęśliwie zakochana ze wzajemnością. Niestety moja wetka się nie myliła ,ma uszkodzone drugie oczko ,możliwe że ma również uszkodzony mózg ale rozwija sie prawidłowo ..jutro będzie miał wszystkie badania i dowiemy się więcej . W jego sytuacji czas odgrywa największą role ,gdyby był zabrany po założeniu wątku miałby większe szanse przy najmniej na ratunek dla oka . Teraz będzie walka ,możliwe operacje . Konkrety jutro. Dobrze ze ma swoich ludzi przy sobie. Bardzo sie ciesze ze juz pojechal do nowego domku. Mam nadzieje ze los bedzie dla niego laskawy. Quote
dorcia44 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to na zamknięcie wątku jeszcze fotki przystojniaka a tu mały w pakował sie w posłanko juz i tak pełne .. Quote
Brysio Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Cudak z niego nieziemski:loveu::loveu::loveu: w takim razie zmieniam tytuł:loveu: Quote
Recommended Posts