Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam od weta.
Nic wesołego nie mam do napisania .
Gdyby był zabrany z tamtąd wcześniej ,żałuje że nie wiedziałam że taki szczeniak potrzebuje pomocy :-(
Konieczna jest wizyta u okulisty ,może u Garncarza.
Drugie oczko również nie jest w porządku .....prawdopodobnie widzi świtłocienie..ale trzeba sprawdzic ,moja wetka zdecydowanie odesłała do fachowca
może będzie potrzebna operacja
żałuje że tak pózno go zobaczyłam...

Posted

Cioteczki,
wspomniałam dziś u naszej rehabilitantki Itiego o maluszku westikowym i to co usłyszałam lekko mnie zszokowało - otóż nasza pani Ewa skojarzyła od razu chorego westie z kobietą z Brzegu Dolnego - podobno była takowa postać u nich w przychodni i strasznie kręciła do co źródła posiadania psa (z innym chyba była) - raz mówiła, że to jej, raz że go od kogoś ma i itp. Na koniec dziewczyny wywnioskowały, że prawdopodobnie kobieta ma hodowlę bardz wielu ras... i zatrwożyły się tym faktem.

tam chyba naprawdę trzeba jakiś nalot zrobić... :mad:

Posted

Witam z dobrą wiadomością ..Elmo ma domek ,forumowy ale z miau ;)
ludzie rewelacyjni ,czekam teraz na decyzje czy przyjadą po niego w piątek ...zaraz będzie załatwiana wizyta okulisty .
Pokochali moje słodziaka z opisu ze zdjęć...
i baaaardzo się cieszę .

Posted

to ze piesek szybko znajdzie domek to pewne, ale czy ktos pojedzie - jako organizacja i sprawdzi warunki psow , ktore nie sá w domu. Ona tam rozmnaza psy masowo - to jedno- ale drugie to wazne jakie maja warunki , ktore nie maja cieczki i samce, bo tam nikt z nas nie byly.

Posted

ja niestety nie zrzeszona jestem z żadną organizacją ,resztę w waszych rękach ...
co mogłam zrobiłam
dla mnie ważne aby zdążyć uratować drugie oczko
aby widział

Posted

Brysio napisał(a):
Wspaniałe nowiny :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

czy to juz na 100%? czy mogę juz zmienic tytuł aby wątek przeniesli?

Brysio nie zmieniaj tytulu dopuki psiak nie bedzie w domku.:cool3:

Posted

Elmo vel Bobek ma się coraz lepiej ,rozrabia jak pijany zając,na dworzu harce i swawole z tarzaniem włącznie :p
je ładnie
transport w piątek ,domek już się nie może się doczekać,zakupy poczynine ,posłanka ,koszyczki ,smyczki ,zabawki ,miseczki .....Elmo na tapecie ,Elmo w telefonie ,wszędziej Elmo ...to tak strasznie miło słyszeć jak nie mogą się doczekać ,jak już go kochają itp .

Napewno potwierdzą się obawy mojej wetki ,cały czas go obserwuje i widze że to drugie oczko jest też do bani :-(
cos widzi ale nie ma prawidłowych odruchów :shake:

ważne że jest szczęśliwy,wesoły ,rozbrykany..

Posted

Kochany maluszek taki rozbrykany!! Na szczescie oczko mu nie przeszkadza w zabawach;) Moj Brynio tez taki był:loveu:teraz ma juz 10 lat i stał się zmierzły hehe a leniwyyyy do granic mozliwosci
A nowym włascicielom zupełnie nie bedzie przeszkadzało kalectwo maluszka?

Posted

nowy właściciel pokochał szkraba ,całe 5kg. takim jaki jest ,chyba ta ułomność jeszcze bardziej chwyciła za serce .
Trudno go nie pokochać :oops:
wiedzą że trzeba natychmiast umawiać okulistę ,więc jak dotrze w miare szybko do Łodzi ,to jeszcze tego samego zdania pójdzie do weta..
będą robili wszystko aby to oczko uratować.
Wiedzą ze najważniejsza jest w domu solidna szmata ,bo lejek z niego okroooopny :diabloti:

Posted

ja mialam przyjmnosc miec go na rekach odrazu się przytulil, jak by nie to ze do uk jechalam to pewnie sama bym go zostawiala, taki kochany, ale wiadomo , ze na takiego pieska zawsze się znajdą chetni a jest masa nie chcianych kundelkow. Naprawdewarto by bylo sprwadzic co z cala reszta i znalesc cos ma ta fabrykę szczenikow

Posted

lubi się grzdyl całować oj lubi :lol:oślini zawsze cała buzię ,uszy wymyje i dziurki od nosa też :razz:
uwielbia zabawę z moim również niewidomym na jedno oko Tytkiem(kot) ,tworzą super parę.

Posted

dorcia44 napisał(a):
lubi się grzdyl całować oj lubi :lol:oślini zawsze cała buzię ,uszy wymyje i dziurki od nosa też :razz:
uwielbia zabawę z moim również niewidomym na jedno oko Tytkiem(kot) ,tworzą super parę.

Oj to musza przezabawnie wygladac razem:loveu: