Brysio Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jaki on jest piękny:loveu::loveu::loveu: zupełnie jak mój Brysio jak był malutki:loveu: Quote
Brysio Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 kurcze tylko jak szukac teraz domku jesli nie przez ogłoszenia Quote
dorcia44 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 założe mu wątek na dogo ,na miau już jest. Elmo robale oma straszne,wczoraj dostał na odrobaczenie ,dziś w kupsku były sprężyny glist :angryy: rzekomo odrobaczany. odrobaczony już drugi raz,brzuszek się zmniejszył. Elmo nadaje się do każdego domu i zapsionego i zakoconego ,jest bardzo przyjacielski ,kocha człowieka ale się boi ,na pewno nie miał tam sielanki...:shake: Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tak dlugo mnie tu nie bylo a tu takie wiesci. Jestescie cudowne cioteczki ze go wyrwalyscie z tego paskudnego miejsca Quote
dorcia44 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/west-white-terier-5m-wykupiony-z-psudo-szuka-domu-133042/ zapraszam,piesek jest już coraz fajniejszy . Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cioteczki nie moze byc dwoch watkow jednego psa jeden trzeba zamknac. Quote
evel Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ab-agnieszka napisał(a):cioteczki nie moze byc dwoch watkow jednego psa jeden trzeba zamknac. racja i to migiem, zanim nam mod zamknie oba za naruszanie regulaminu! :shake: Quote
dorcia44 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tak ,ale tylko takiego co spełni wszystkie warunki. Quote
Brysio Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ale nie rozumiem po co drugi watek zakładac skoro ten jest juz rozwinięty i to w pełni.. Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Brysio napisał(a):ale nie rozumiem po co drugi watek zakładac skoro ten jest juz rozwinięty i to w pełni.. Ja tez nie . Wystarczy zmienic lub poszezyc tytul tego. Quote
dorcia44 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 nie wiem dla czego nie można.. założyłam oddzielny wątek ,ale jeżeli tu tak jest to trudno,można tamten zamknąć..ja nie wiem jak się zamyka :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/west-white-terier-5m-wykupiony-z-psudo-szuka-domu-133042/ Elmo jest coraz większym pieszczochem ,mistrz w lizaniu pysia :p Jutro idę z nim do weta ,mam nadzieje że będzie szedł ,bo to ze dwa km ..a nieść taką kluskę wcale nie łatwo . Odrobaczony 3 raz,w dwóch kupach były robale ,dziś nie widziałam nic. Po schodach trzeba nosić ,sam nie chodzi. ale na dworku już się nie boi ,siusiu i kupka tam gdzie trzeba , w domu tez leje .:lol: Wzięty na ręce ,po toalecie buzi ,natychmiast zasypia. będzie z niego ogromny pieszczoch i wielka pociecha dla człowieka. Quote
Brysio Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Niestety na dogo są takie zasady, ze jeden zwierzak nie moze miec dwoch wątków. Dobrze, ze maluszek jest w dobrych rękach;) Quote
dorcia44 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 na miau też tak jest ...:oops: Elmo szuka domku ,z wieczora się pieszczoch przypomina.:p Quote
Maupa4 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dorcia44 napisał(a):założyłam oddzielny wątek ,ale jeżeli tu tak jest to trudno,można tamten zamknąć..ja nie wiem jak się zamyka :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/west-white-terier-5m-wykupiony-z-psudo-szuka-domu-133042/ Zamknięty. Quote
dorcia44 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witamy z rana . Elmo już porządnie odrobaczony ,ale apetyt ma jeszcze nie taki....trochę pogryza suchego ,ale generalnie woli mokre. Obcięłam pazurki ,raczej pazury ,wielkie i ostre jak u kota . Można z nim wszystko zrobić ,kochany szczawik :loveu: Quote
evel Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 GoskaGoska napisał(a):no dobrze, on zostal zabrany - ale teraz co z calá pseduohodowla - bo tak naprawde nikt nie byl tam, gdzie ona psy trzyma zamkniete - w domu sa tylko suki z ciczká oraz szczenne, reszta psow - ktore na siebie nie zarabiajá sá trzymame w pseudokojcach- jakis komorkach- tam nikt nie byl i nie wie jak psy sie majá. :shake: właśnie, może adres tej pseudo na pw? chętnie napisałabym do US... :roll: Quote
GoskaGoska Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 no dobrze, on zostal zabrany - ale teraz co z calá pseduohodowla - bo tak naprawde nikt nie byl tam, gdzie ona psy trzyma zamkniete - w domu sa tylko suki z ciczká oraz szczenne, reszta psow - ktore na siebie nie zarabiajá sá trzymame w pseudokojcach- jakis komorkach- tam nikt nie byl i nie wie jak psy sie majá. :shake: Quote
ab-agnieszka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dorcia44 napisał(a):Witamy z rana . Elmo już porządnie odrobaczony ,ale apetyt ma jeszcze nie taki....trochę pogryza suchego ,ale generalnie woli mokre. Obcięłam pazurki ,raczej pazury ,wielkie i ostre jak u kota . Można z nim wszystko zrobić ,kochany szczawik :loveu: Jak sie strasznie ciesze ze jest w takich dobrych rekach jak Twoje. Szukamy mu wiec domu. Quote
dorcia44 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ja nie mam adresu ,babka dowiozła psiaka do Wrocławia ,wiem tylko że mieszka w Kietlinie cos takiego ...nie zrobiła dobrego wrażenia na osobach odbierających..dziwna,oko podbite...jakos tak.... mi wyraznie mówiła że ma dużo szczeniąt ,różnych ,że bardzo żałuje że to nie suczka bo do rozrodu oko niepotrzebne ..:angryy: a piesek niech sobie biega ,będzie zapładniał ... w rozmowie miła tyle ja wiem no i ten komentarz z allegro. Myślę że ktoś kto mieszka bliżej mógłby troszkę po kontrolować sytuacje...pozbierać informacje od mieszkańców itp... ja mogłam (też nie bardzo) wziąść psiaka i szukać mu domku ,tyle mogę :oops: Quote
dorcia44 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mam dzis ograniczony dostęp do dogo ..podaje swój tel. gdyby ktoś był zainteresowany 509 789 891 mieszkam w Warszawie. Quote
Ffrubka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dodałam maluszka do naszego kącika "Westie w potrzebie" na naszym białasowym forum... Quote
dorcia44 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dziękuje , jest jedna osoba chętna z miau ,na razie jesteśmy na etapie rozmów. Quote
Recommended Posts