Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założe mu wątek na dogo ,na miau już jest.
Elmo robale oma straszne,wczoraj dostał na odrobaczenie ,dziś w kupsku były sprężyny glist :angryy:
rzekomo odrobaczany.
odrobaczony już drugi raz,brzuszek się zmniejszył.
Elmo nadaje się do każdego domu i zapsionego i zakoconego ,jest bardzo przyjacielski ,kocha człowieka ale się boi ,na pewno nie miał tam sielanki...:shake:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
cioteczki nie moze byc dwoch watkow jednego psa jeden trzeba zamknac.

racja i to migiem, zanim nam mod zamknie oba za naruszanie regulaminu! :shake:

Posted

nie wiem dla czego nie można..
założyłam oddzielny wątek ,ale jeżeli tu tak jest to trudno,można tamten zamknąć..ja nie wiem jak się zamyka :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/west-white-terier-5m-wykupiony-z-psudo-szuka-domu-133042/

Elmo jest coraz większym pieszczochem ,mistrz w lizaniu pysia :p
Jutro idę z nim do weta ,mam nadzieje że będzie szedł ,bo to ze dwa km ..a nieść taką kluskę wcale nie łatwo .
Odrobaczony 3 raz,w dwóch kupach były robale ,dziś nie widziałam nic.
Po schodach trzeba nosić ,sam nie chodzi.
ale na dworku już się nie boi ,siusiu i kupka tam gdzie trzeba , w domu tez leje .:lol:
Wzięty na ręce ,po toalecie buzi ,natychmiast zasypia.

będzie z niego ogromny pieszczoch i wielka pociecha dla człowieka.

Posted

Witamy z rana .
Elmo już porządnie odrobaczony ,ale apetyt ma jeszcze nie taki....trochę pogryza suchego ,ale generalnie woli mokre.
Obcięłam pazurki ,raczej pazury ,wielkie i ostre jak u kota .
Można z nim wszystko zrobić ,kochany szczawik :loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no dobrze, on zostal zabrany - ale teraz co z calá pseduohodowla - bo tak naprawde nikt nie byl tam, gdzie ona psy trzyma zamkniete - w domu sa tylko suki z ciczká oraz szczenne, reszta psow - ktore na siebie nie zarabiajá sá trzymame w pseudokojcach- jakis komorkach- tam nikt nie byl i nie wie jak psy sie majá. :shake:

właśnie, może adres tej pseudo na pw? chętnie napisałabym do US... :roll:

Posted

no dobrze, on zostal zabrany - ale teraz co z calá pseduohodowla - bo tak naprawde nikt nie byl tam, gdzie ona psy trzyma zamkniete - w domu sa tylko suki z ciczká oraz szczenne, reszta psow - ktore na siebie nie zarabiajá sá trzymame w pseudokojcach- jakis komorkach- tam nikt nie byl i nie wie jak psy sie majá. :shake:

Posted

dorcia44 napisał(a):
Witamy z rana .
Elmo już porządnie odrobaczony ,ale apetyt ma jeszcze nie taki....trochę pogryza suchego ,ale generalnie woli mokre.
Obcięłam pazurki ,raczej pazury ,wielkie i ostre jak u kota .
Można z nim wszystko zrobić ,kochany szczawik :loveu:

Jak sie strasznie ciesze ze jest w takich dobrych rekach jak Twoje.
Szukamy mu wiec domu.

Posted

ja nie mam adresu ,babka dowiozła psiaka do Wrocławia ,wiem tylko że mieszka w Kietlinie cos takiego ...nie zrobiła dobrego wrażenia na osobach odbierających..dziwna,oko podbite...jakos tak....
mi wyraznie mówiła że ma dużo szczeniąt ,różnych ,że bardzo żałuje że to nie suczka bo do rozrodu oko niepotrzebne ..:angryy:
a piesek niech sobie biega ,będzie zapładniał ...
w rozmowie miła
tyle ja wiem
no i ten komentarz z allegro.
Myślę że ktoś kto mieszka bliżej mógłby troszkę po kontrolować sytuacje...pozbierać informacje od mieszkańców itp...

ja mogłam (też nie bardzo) wziąść psiaka i szukać mu domku ,tyle mogę :oops: