Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj york ma troche sucha siersc na grzbiecie, jak temu zaradzic?
czesze go na sucho, nie wiem czy tak powinnam robic czy nie,
i jeszcze jedno pytanie, moj pies mial takie rany [2] na glowce i tam sie to zrobilo lyse i teraz odrasta, ale rude!!!!!!! nie wiem czy cos mu podawac na te siersc, czy tez nie......

Posted

Katie napisał(a):
i jeszcze jedno pytanie, moj pies mial takie rany [2] na glowce i tam sie to zrobilo lyse i teraz odrasta, ale rude!!!!!!! nie wiem czy cos mu podawac na te siersc, czy tez nie......

Przede wszystkim yorków nie czesze sie na sucho:-o.
Czym pieska kąpiesz,jakich kosmetyków używasz??
Od czego ma te ranki na główce?????

Posted

juz tych ranek nie ma, zagoilo mu sie i teraz siersc odrasta, tylko, ze ruda!!!!!!, nie wiem czym to bylo spowodowane, byc moze spinka:/
uzywam tylko szamponu, dr.seidla dla szczeniat, bo taki kupilismy, ale jak ten sie skonczy [nie wiem kiedy to nastapi, bo jeszcze duzo zostalo] to zamierzam kupic, szampon i odzywke hery,
to co potrzebuje kupic, zeby go nie czesac na sucho, skoro tak sie nie robi?

Posted

My do zwilżanie włosków przed czesaniemużywamy BIO-GROOM Mink Oil Conditioner.
Nie wie czy Hera to dobry wybór,dosyć dużo z forum brdzo narzekało na tą firme.Ja również nie byłam zadowolona.

Posted

Dlaczego nie bylas zadowolona z hery?
ja nie widzialam zlych komentarzy o tej firmie? skoro nie hery, to co?
zeby bylo w przystrpnej cenie, bo niektore kosmetyki, to przegiecie z cena....

Posted

Katie napisał(a):
Dlaczego nie bylas zadowolona z hery?
ja nie widzialam zlych komentarzy o tej firmie? skoro nie hery, to co?
zeby bylo w przystrpnej cenie, bo niektore kosmetyki, to przegiecie z cena....

Myślę, że hery będzie w porządku. Zależy to indywidualnie od psiaka. Ja używałam długo hery i moje odczucie było bardzo pozytywne. Potem musiałam kupić innej firmy bo sie Uziemu włos zmienił. Ale z 1allsystem nie jestem osobiście zadowolona mimo iż dużo osób zachwala tą firmę. Po 1allsystem kołtunią się masakrycznie:evil_lol: Więc zależy od psa i odpowiedniego doboru kosmetyku. Jedna firma robi wiele różnych rodzajów. Jeden rodzaj może być zły inny dobry:cool3:

Posted

a uzywaliscie moze szamponu bayera VetriDerm ?
a olej palmowy czemu ma sluzyc?
to z tego co wnioskuje hery lepiej nie, 1all system moze byc i iv san bernard tez?

Posted

oj nie dokladnie przeczytalam;pp
olej palmowy do natluszczania;pp
a tak ogolnie do tych szamponow, to trzeba poprobowac i dobrac do psa najlepiej.

• 5 months later...
Posted

Katie napisał(a):

Mój pies też ma bardzo suchą sierść:placz:
I także go czeszę na sucho..
Dlaczego yorki się czesze na mokro?? Czy to w czymś pomaga??;)

Posted

Ile płacicie za olejek palmowy???? U mnie w miescie nie spotkałam sie z tym olejkiem a na allegro jak zobaczyłam cenę to myślałam ze padnę....:crazyeye:

Posted

eve86 napisał(a):
Ile płacicie za olejek palmowy???? U mnie w miescie nie spotkałam sie z tym olejkiem a na allegro jak zobaczyłam cenę to myślałam ze padnę....:crazyeye:

Nie kumam .. na allegro olej palmowy jest po 4 zł :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie kumam .. na allegro olej palmowy jest po 4 zł :razz:

A ja widziałam olejek palmowy dla yorków za 150 zł :oops: Jeszcze sie tak dokładnie nie znam ale myślałam ze padnę

Posted

eve86 napisał(a):
A ja widziałam olejek palmowy dla yorków za 150 zł :oops: Jeszcze sie tak dokładnie nie znam ale myślałam ze padnę

Też jest .. ale skoro nie widać różnicy .. :cool3: