Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich serdecznie..

przesiadywalam godzinami na dogs.pl , temat za tematem wciagaly az w koncu trafilam na dogomanie .. jestem pod wrazeniem ... juz nawet nie chodzi o samo forum ale ludzi ktorzy tu przesiaduja , sa tacy mily, jakos tak pozytywnie nastawieni nawet do glupot ktore tu czasami mozna przeczytac , w przeciwienstwie do dogsa gdzie mozna bylo spotkac atak za atakiem ... fajnie :)))

mam nadzieje ze poznam tu przyjaznych ludzikow z ktorymi bedzie mozna sie wymieniac tematami

pozdrawiam cieplutko wszystkich

barbokla

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)

NA przywitanie macham ci łapką ja i Arga oczywiście :)

Zapraszam na wcześniej wymieniony topik :)

Ja też jestem amator i przyjęto mnei tam a nawet dostaalm stempelek

Stempelek_Arga.gif

Ładny nie :D :D

Pozdrawiam 8)

Posted

Nikt się nie będzie smiał :)

Szukaj tutaj najbardziej uczęszczanego tematu na labkach i goldkach :)

najczęsciej jest pierwszy albo drugi :D

Jak to się mówi "szukajcie a znajdziecie "

Łapka :D

• 3 weeks later...
Posted

Witam. Czytam forum już od miesiąca ale dopiero dziś sie zarejestrowałam. :baby: Ponieważ dopiero we czwartek odbieram wytęsknionego Goldasa o imieniu brzmiącym BOSTON.

Sama miałam wiele problemów z poruszaniem sie u Was :roll: i jeszcze musze sie duuuuuuuuuużo nauczyć :o :roll: Wszelkie wskazówki mile widziane :wink:

Posted
Witam. Czytam forum już od miesiąca ale dopiero dziś sie zarejestrowałam. :baby: Ponieważ dopiero we czwartek odbieram wytęsknionego Goldasa o imieniu brzmiącym BOSTON.

Sama miałam wiele problemów z poruszaniem sie u Was :roll: i jeszcze musze sie duuuuuuuuuużo nauczyć :o :roll: Wszelkie wskazówki mile widziane :wink:

Witamy na forum :D czekamy jak zwykle na foteczki Twojego psiuta. Opisz cos wiecej o sobie i piesku :)

Zapraszam na :drinking: na Off Topicu :angel: (glowne fourm musisz wejsc)

Posted

:oops: oczywiście nie mam pojęcia jak wkleić zdjęcia :onfire:

Co tu dużo gadać: Boston jutro kończy 7 tygodni :P i będzie miał tatułowane uszko ała :cry: a my całą rodzinką juz sie nie możemy doczekać :o główne Forum??? :oops:

Posted

Barbokla, MONIA&BOSTON Witam na Dogo, moja sunia Thally skacze z radosci w powitalnym tancu :lol:

nie smiejscie sie ze mnie ale ja naprawde nie potrafie tego znalezc...:(((
A kto sie smieje ? :lol: :roll:

W czwartek ? Masz jeszcze dwa dni czekania. Scierki, mopy itd do podlogi juz przygotowane ? :roll:
Posted

Jasne, buty pochowane, gazety naszykowane nawet michy juz czekają a tu jeszcze 2 cholerne dni :x

:P Włąśnie z moim małżonem rozważaliśmy zakup ... choinki, jak na święta przystało :P Ale zważywszy na naszego nowego członka rodziny to chyba nie jest najlepszy pomysł!? :o Macie jakieś doświadczenia świąteczne, co wasze mordule wymyśliły ciekawego :lol: ( oprócz gadania ludzkim głosem :wink: oczywiście)!!!

Posted

Ja tylko czekam na moment kiedy Arga zobaczy pierwszy raz w swoim zyciu choinkę :)

To będzie dla niej szok- drzewo w domu i jeszcze do tego tak dziwnie ubrane :)

Chyba będziemy musieli z Krzyskiem ozdoby powiesić tak wysoko zeby ich nei zjadła- bo to dopiero będzie numer ;)

Posted

monia czy ty przypadkiem dzisiaj nie odbierasz psiaka ??

:))))))

lec szybciutko po mlodego i wklejaj nam tu zdjecia ...

a mnie tu juz stuknal tydzien zbierania kuponkow :))))))

pozdrwaiam cieplutko wszystkich

ps. komu kawy .. komu ?

:)))))

Posted

:( Ano jakoś wszystko sie pogmatwało. :cry: Mój synalek złapał OSPE :(

I niestety nie pojechałam. Wysłałam mojego małżona po Bostonka razem ze szwagrem i szwagierką, bo oni też biorą psiaczka(tyle cholerka czekałam i wszystko mnie ominie!!) :x Trudno nic na to nie poradze.

Ale jak pech to na maxa!!! :wallbash:

Posted

uszy do góry :)

Ważne że psiak przyjedzie :D

Ja jak jechałam po mojego to jechaliśmy tylko zobaczyć psiaka ale jak ją zobaczyliśmy i dorwałam ja w ramiona to odrazu pojechała z nami do domku :)