barbokla Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 witam wszystkich serdecznie.. przesiadywalam godzinami na dogs.pl , temat za tematem wciagaly az w koncu trafilam na dogomanie .. jestem pod wrazeniem ... juz nawet nie chodzi o samo forum ale ludzi ktorzy tu przesiaduja , sa tacy mily, jakos tak pozytywnie nastawieni nawet do glupot ktore tu czasami mozna przeczytac , w przeciwienstwie do dogsa gdzie mozna bylo spotkac atak za atakiem ... fajnie :))) mam nadzieje ze poznam tu przyjaznych ludzikow z ktorymi bedzie mozna sie wymieniac tematami pozdrawiam cieplutko wszystkich barbokla Quote
argo Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Witam :D A może tak na naszym offie, z nami zaszalejesz ? :roll: :lol: :wink: Quote
Kociak85 Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Witamy serdecznie :) Lunka podaje łapcię :) Quote
barbokla Posted October 27, 2004 Author Posted October 27, 2004 offie ...? a co to znaczy ..? :)))) Quote
Bila Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Topic. Goldki i labki offowo, ich właściciele też mile widziani :lol: Quote
argo Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 barbokla :D Widzę, że jezdeś na forum :wink: Trafiłaś już na offa? :roll: :D Quote
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Witam :) NA przywitanie macham ci łapką ja i Arga oczywiście :) Zapraszam na wcześniej wymieniony topik :) Ja też jestem amator i przyjęto mnei tam a nawet dostaalm stempelek Ładny nie :D :D Pozdrawiam 8) Quote
barbokla Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 nie smiejscie sie ze mnie ale ja naprawde nie potrafie tego znalezc...:((( Quote
Arga Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Nikt się nie będzie smiał :) Szukaj tutaj najbardziej uczęszczanego tematu na labkach i goldkach :) najczęsciej jest pierwszy albo drugi :D Jak to się mówi "szukajcie a znajdziecie " Łapka :D Quote
MONIA&BOSTON Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Witam. Czytam forum już od miesiąca ale dopiero dziś sie zarejestrowałam. :baby: Ponieważ dopiero we czwartek odbieram wytęsknionego Goldasa o imieniu brzmiącym BOSTON. Sama miałam wiele problemów z poruszaniem sie u Was :roll: i jeszcze musze sie duuuuuuuuuużo nauczyć :o :roll: Wszelkie wskazówki mile widziane :wink: Quote
Rybka Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Witam. Czytam forum już od miesiąca ale dopiero dziś sie zarejestrowałam. :baby: Ponieważ dopiero we czwartek odbieram wytęsknionego Goldasa o imieniu brzmiącym BOSTON.Sama miałam wiele problemów z poruszaniem sie u Was :roll: i jeszcze musze sie duuuuuuuuuużo nauczyć :o :roll: Wszelkie wskazówki mile widziane :wink: Witamy na forum :D czekamy jak zwykle na foteczki Twojego psiuta. Opisz cos wiecej o sobie i piesku :) Zapraszam na :drinking: na Off Topicu :angel: (glowne fourm musisz wejsc) Quote
MONIA&BOSTON Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 :oops: oczywiście nie mam pojęcia jak wkleić zdjęcia :onfire: Co tu dużo gadać: Boston jutro kończy 7 tygodni :P i będzie miał tatułowane uszko ała :cry: a my całą rodzinką juz sie nie możemy doczekać :o główne Forum??? :oops: Quote
Asia_Focus Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Ja trochę opóźniona ale witam i Barboklę i Monikę 8) :drinking: :drinking: Quote
MONIA&BOSTON Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 :D Rybka przeczytałam w "labkowy wet w wawie" ze masz weta na Klemensiewicza. Mieszkasz gdzieś w tej okolicy? Bo ja na Swiętochowskiego :P Quote
barbokla Posted November 15, 2004 Author Posted November 15, 2004 witam monie i bostona :)))))) Quote
Evelina Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Barbokla, MONIA&BOSTON Witam na Dogo, moja sunia Thally skacze z radosci w powitalnym tancu :lol: nie smiejscie sie ze mnie ale ja naprawde nie potrafie tego znalezc...:(((A kto sie smieje ? :lol: :roll: Witam. Czytam forum już od miesiąca ale dopiero dziś sie zarejestrowałam. :baby: Ponieważ dopiero we czwartek odbieram wytęsknionego Goldasa o imieniu brzmiącym BOSTON.Sama miałam wiele problemów z poruszaniem sie u Was :roll: i jeszcze musze sie duuuuuuuuuużo nauczyć :o :roll: Wszelkie wskazówki mile widziane :wink: W czwartek ? Masz jeszcze dwa dni czekania. Scierki, mopy itd do podlogi juz przygotowane ? :roll: Quote
MONIA&BOSTON Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Jasne, buty pochowane, gazety naszykowane nawet michy juz czekają a tu jeszcze 2 cholerne dni :x :P Włąśnie z moim małżonem rozważaliśmy zakup ... choinki, jak na święta przystało :P Ale zważywszy na naszego nowego członka rodziny to chyba nie jest najlepszy pomysł!? :o Macie jakieś doświadczenia świąteczne, co wasze mordule wymyśliły ciekawego :lol: ( oprócz gadania ludzkim głosem :wink: oczywiście)!!! Quote
Arga Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Ja tylko czekam na moment kiedy Arga zobaczy pierwszy raz w swoim zyciu choinkę :) To będzie dla niej szok- drzewo w domu i jeszcze do tego tak dziwnie ubrane :) Chyba będziemy musieli z Krzyskiem ozdoby powiesić tak wysoko zeby ich nei zjadła- bo to dopiero będzie numer ;) Quote
barbokla Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 monia czy ty przypadkiem dzisiaj nie odbierasz psiaka ?? :)))))) lec szybciutko po mlodego i wklejaj nam tu zdjecia ... a mnie tu juz stuknal tydzien zbierania kuponkow :)))))) pozdrwaiam cieplutko wszystkich ps. komu kawy .. komu ? :))))) Quote
MONIA&BOSTON Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 :( Ano jakoś wszystko sie pogmatwało. :cry: Mój synalek złapał OSPE :( I niestety nie pojechałam. Wysłałam mojego małżona po Bostonka razem ze szwagrem i szwagierką, bo oni też biorą psiaczka(tyle cholerka czekałam i wszystko mnie ominie!!) :x Trudno nic na to nie poradze. Ale jak pech to na maxa!!! :wallbash: Quote
Arga Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 uszy do góry :) Ważne że psiak przyjedzie :D Ja jak jechałam po mojego to jechaliśmy tylko zobaczyć psiaka ale jak ją zobaczyliśmy i dorwałam ja w ramiona to odrazu pojechała z nami do domku :) Quote
MONIA&BOSTON Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 :D Właśnie dzwonił do mnie mój małżon ze wyjechali z psiakami :D czyli za 4 godzinki Boston będzie w domuk :wink: Słyszałam przez telefon jak strasznie piszczą :cry: :multi: Tak się ciesze!!! Quote
barbokla Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 monia a skad ty masz tego psiaka ?:)))) Quote
Recommended Posts