Torusia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A może Madzia?Jest przecież po sterylce:lol: Quote
Tola Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 A Niteczka jest teraz u nas i jutro raniutko jedzie do Krasnegostawu; to jest ok 30 km od Zamoscia do DT. DT znalazła dla malutkiej ala123; dziękuję:loveu: Na razie wstzymujemy sie z ogłoszeniami; zobaczymy co DT powie na sunię:cool3: :multi::multi::multi::multi: Quote
Tola Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Niteczka jest słodka:loveu: Jest mniejsza od mojej Zuli:crazyeye: Po kapieli zrobiła sie puchata, a ogonek ma jak wiewiórka:evil_lol: Tak sie cieszę, ze malenka nie będzie juz w schronisku; takie ma smutne oczka, tyle musiała przezyc:-( Sunia umie jezdzic autem, wchodzi bez problemu po schodach:lol: Quote
Soema Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale jest maleńka :loveu: tylko przytulać ... i kochać :lol: Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no rzeczywiście puchatek z niej niezły:loveu: Quote
Tola Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Biedna przerażona istotka:-( Do jakiego stanu ludzie potrafia doprowadzic psa:shake: Quote
funia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Marta ale pamietaj ,że Nela ma jeszcze maleńkie dziecko które karmi:razz: Quote
funia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cudna ta Nitka po kąpieli ,niech zgadnę kto ją kąpał :evil_lol: Quote
malagos Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Tola napisał(a):Nic nie wiem o suni; moze funia cos wiecej napisze... Ona tak poleciała jak poszła do boksów ogólnych:-( Oni pakują małe sunie z dużymi i to efekt; te maleństwa nie mają szans na jedzenie i bezpieczną egzystencję... Wczoraj funia znalazła zagryzioną maleńką sunię:-( Dlatego tak bardzo walczymy o odzielanie maleństw od dużych suk; to samo dotyczy psów. Kurcze, pomóżcie mi znaleźć domy stałe dla moich 2 tymczasowiczek, to wezme tę maliznę :-( Quote
Soema Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 malagos napisał(a):Kurcze, pomóżcie mi znaleźć domy stałe dla moich 2 tymczasowiczek, to wezme tę maliznę :-( A w Metrze były, znów jest duży odzew jak się pojawią szczeniaki.. Po chorobie to muszą mieć najlepsze domki :roll: To ile mały Neli ma? :razz: Quote
Joodith Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Piękna Niteczka :p przypomina mi takiego małego futrzaka z Muminków, nie pamiętam jak miał na imię, a te oczka :loveu: Quote
jogi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Joodith napisał(a):Piękna Niteczka :p przypomina mi takiego małego futrzaka z Muminków, nie pamiętam jak miał na imię, a te oczka :loveu: Panna Migotka;) Quote
Joodith Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tamten futrzak miał na imię Bobek :D ale Migotka rzeczywiście pasuje idealnie Quote
Tola Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 BIANKA1 napisał(a):I co tam u Bobki slychać ?:lol: Bobka vel Niteczka juz w nowym domku tymzcasowym; pierwsza noc spedziła w łózku z pańciostwem i chyba tak zostanie:cool3: W domu oprócz Niteczki jest 6 kotów, sunia ma wiec kogo obserwować:cool3: Maleństwo juz odżyło; skacze, biega, nawet szczeka:cool3: Quote
Tola Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Śliczne imię Migotka:lol: A ja mam kolejną dobrą wiadomość - sunia szkielecik była dzisiaj u weta; wet pobrał krew, przebadał sunię. Nipokoił nas brak apetytu; okazało się, ze Poplcia ma bardzo duze zmiany w gardle; dostała antybiotyk. Pola w gabinecie tak bardzo cieszyła się, przytulała do wszystkich. Machała nawet ogonkiem w czasie pobierania krwi:roll: Ona chyba myśłała, ze znalazla dom... A po badaniach mielismy sunię odwiezc do schronu:roll: No i tak jakos w trakcie wyszedł domek tymzcasowy:lol: Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ooo :lol: a kto to cudo wziął? Już widzę te zdjęcia za kilka tygodni, jaka będzie piękna :multi: szczęśliwą rękę ostatnio macie :) Quote
Tola Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Soema']Ooo :lol: a kto to cudo wziął? Już widzę te zdjęcia za kilka tygodni, jaka będzie piękna :multi: szczęśliwą rękę ostatnio macie :) Sunie wziełą pani, która adoptowała niedawno nasza kudłatą Funię. Ale to tylko DT; Pola codziennie bedzie brała zastrzyk; bedzie dostawała dobre jedzonko; juz dzisiaj dostała przysmaki:cool3: Załozę suni wątek i szukamy DS. Quote
matrioszka2 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja bardzo przepraszam .... Zaczynam się gubić ... Czy Niteczka,Polpcia,Bobcia, Migotka , to ta sama maluśka psinka, co ją na allegro wystawiłam jako NITECZKĘ ? Zrozumiałam, że jedzie na tymczas . Allegro nadal ma wisieć ? Jeśli okaże się, że DT stał się stałym - dajcie znać, żebym mogła wycofać ogłoszenie (żeby ludzi nie kołować). Więcej tak dobrych wiadomości poproszę.:loveu: P.S.Skąd ten Krasnobród "tak wyskoczył"? Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A ja myślałam, że ona większym psiakiem jest. Ale dobrze, że się jej tak poszczęściło..:) Quote
Tola Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 matrioszka2 napisał(a):Ja bardzo przepraszam .... Zaczynam się gubić ... Czy Niteczka,Polpcia,Bobcia, Migotka , to ta sama maluśka psinka, co ją na allegro wystawiłam jako NITECZKĘ ? Zrozumiałam, że jedzie na tymczas . Allegro nadal ma wisieć ? Jeśli okaże się, że DT stał się stałym - dajcie znać, żebym mogła wycofać ogłoszenie (żeby ludzi nie kołować). Więcej tak dobrych wiadomości poproszę.:loveu: P.S.Skąd ten Krasnobród "tak wyskoczył"? Zrobie zaraz porzadek na watku, bo sama zaczynam sie gubic:evil_lol: Niteczka lub Bobcia lub mMgotka to ta sunia, którą oglosiłaś:cool3: Jest w DT w Krasnymstawie, Krasnobród to w innym kierunku:cool3: To dom rodziny zaprzyjaznionej z nami osoby. Pola to ta sunia bardzo chuda; jest od dzisiaj w DT i trzeba ją na gwałt ogłaszac. I została jeszcze malutka Nela - mamusia ze szczeniakiem. Quote
funia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pola dzisiaj w DT ,zrobiła w kuchni wielkie Kuupssko i udawała ze to nie ona . Niezły z niej numer co ??:evil_lol:Pani ma jeszcze 3 psy w domu więc chciała ,zeby wyglądało ,że to one .:cool3:Ale ten smród jest jedyny w swoim rodzaju nic tak nie śmierdzi jak sraka schroniskowa:-o Quote
Recommended Posts