Jump to content
Dogomania

Miniaturowa Niteczka vel Isia zostaje na zawsze w DT:):):)

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Niteczka jest teraz u nas i jutro raniutko jedzie do Krasnegostawu; to jest ok 30 km od Zamoscia do DT.
DT znalazła dla malutkiej ala123; dziękuję:loveu:
Na razie wstzymujemy sie z ogłoszeniami; zobaczymy co DT powie na sunię:cool3:
:multi::multi::multi::multi:

Posted

Niteczka jest słodka:loveu:
Jest mniejsza od mojej Zuli:crazyeye:
Po kapieli zrobiła sie puchata, a ogonek ma jak wiewiórka:evil_lol:
Tak sie cieszę, ze malenka nie będzie juz w schronisku; takie ma smutne oczka, tyle musiała przezyc:-(
Sunia umie jezdzic autem, wchodzi bez problemu po schodach:lol:

Posted

Tola napisał(a):
Nic nie wiem o suni; moze funia cos wiecej napisze...
Ona tak poleciała jak poszła do boksów ogólnych:-(
Oni pakują małe sunie z dużymi i to efekt; te maleństwa nie mają szans na jedzenie i bezpieczną egzystencję...
Wczoraj funia znalazła zagryzioną maleńką sunię:-(
Dlatego tak bardzo walczymy o odzielanie maleństw od dużych suk; to samo dotyczy psów.

Kurcze, pomóżcie mi znaleźć domy stałe dla moich 2 tymczasowiczek, to wezme tę maliznę :-(

Posted

malagos napisał(a):
Kurcze, pomóżcie mi znaleźć domy stałe dla moich 2 tymczasowiczek, to wezme tę maliznę :-(

A w Metrze były, znów jest duży odzew jak się pojawią szczeniaki..
Po chorobie to muszą mieć najlepsze domki :roll:

To ile mały Neli ma? :razz:

Posted

Joodith napisał(a):
Piękna Niteczka :p przypomina mi takiego małego futrzaka z Muminków, nie pamiętam jak miał na imię, a te oczka :loveu:

Panna Migotka;)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
I co tam u Bobki slychać ?:lol:

Bobka vel Niteczka juz w nowym domku tymzcasowym; pierwsza noc spedziła w łózku z pańciostwem i chyba tak zostanie:cool3:
W domu oprócz Niteczki jest 6 kotów, sunia ma wiec kogo obserwować:cool3:
Maleństwo juz odżyło; skacze, biega, nawet szczeka:cool3:

Posted

Śliczne imię Migotka:lol:
A ja mam kolejną dobrą wiadomość - sunia szkielecik była dzisiaj u weta; wet pobrał krew, przebadał sunię.
Nipokoił nas brak apetytu; okazało się, ze Poplcia ma bardzo duze zmiany w gardle; dostała antybiotyk.
Pola w gabinecie tak bardzo cieszyła się, przytulała do wszystkich. Machała nawet ogonkiem w czasie pobierania krwi:roll:
Ona chyba myśłała, ze znalazla dom...
A po badaniach mielismy sunię odwiezc do schronu:roll:
No i tak jakos w trakcie wyszedł domek tymzcasowy:lol:

Posted

[quote name='Soema']Ooo :lol: a kto to cudo wziął? Już widzę te zdjęcia za kilka tygodni, jaka będzie piękna :multi: szczęśliwą rękę ostatnio macie :)
Sunie wziełą pani, która adoptowała niedawno nasza kudłatą Funię. Ale to tylko DT; Pola codziennie bedzie brała zastrzyk; bedzie dostawała dobre jedzonko; juz dzisiaj dostała przysmaki:cool3:
Załozę suni wątek i szukamy DS.

Posted

Ja bardzo przepraszam .... Zaczynam się gubić ... Czy Niteczka,Polpcia,Bobcia, Migotka , to ta sama maluśka psinka, co ją na allegro wystawiłam jako NITECZKĘ ? Zrozumiałam, że jedzie na tymczas . Allegro nadal ma wisieć ?
Jeśli okaże się, że DT stał się stałym - dajcie znać, żebym mogła wycofać ogłoszenie (żeby ludzi nie kołować).
Więcej tak dobrych wiadomości poproszę.:loveu:

P.S.Skąd ten Krasnobród "tak wyskoczył"?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Ja bardzo przepraszam .... Zaczynam się gubić ... Czy Niteczka,Polpcia,Bobcia, Migotka , to ta sama maluśka psinka, co ją na allegro wystawiłam jako NITECZKĘ ? Zrozumiałam, że jedzie na tymczas . Allegro nadal ma wisieć ?
Jeśli okaże się, że DT stał się stałym - dajcie znać, żebym mogła wycofać ogłoszenie (żeby ludzi nie kołować).
Więcej tak dobrych wiadomości poproszę.:loveu:

P.S.Skąd ten Krasnobród "tak wyskoczył"?

Zrobie zaraz porzadek na watku, bo sama zaczynam sie gubic:evil_lol:
Niteczka lub Bobcia lub mMgotka to ta sunia, którą oglosiłaś:cool3:
Jest w DT w Krasnymstawie, Krasnobród to w innym kierunku:cool3: To dom rodziny zaprzyjaznionej z nami osoby.
Pola to ta sunia bardzo chuda; jest od dzisiaj w DT i trzeba ją na gwałt ogłaszac.
I została jeszcze malutka Nela - mamusia ze szczeniakiem.

Posted

Pola dzisiaj w DT ,zrobiła w kuchni wielkie Kuupssko i udawała ze to nie ona . Niezły z niej numer co ??:evil_lol:Pani ma jeszcze 3 psy w domu więc chciała ,zeby wyglądało ,że to one .:cool3:Ale ten smród jest jedyny w swoim rodzaju nic tak nie śmierdzi jak sraka schroniskowa:-o